- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.461
bende toffifee severim bayılırım ölürümTürkler Almanlar severler birbirlerini
Ben hele bütün fındıklı Alman cikolatasindan ötürü ayri severim
bende musakka yedim simdicikHadi hayirlisi bakalim Asmin
Ben diyetteyim kahvemsi sultan, çikolata deme
Daha biraz önce bol kirmizi lahanali salatayapip yedim ara öğün
Herkes ait olduğu yere gitsinyine faiz ve kredi konuları açılmış. burası dini bir forum olmadığı gibi, dini bir topik de değil. topiğe her yeni gelen üyenin sorularına "faize girmeden yap, haram vs" denilmesi beni irite ediyor. herkesin aklı fikri ve kendince bir inancı var.
kaç yaşına gelmiş insanlara çocuk gibi nasihat edilircesine tavsiye verilmez. bu durumdan ben de sizin kadar bıktım.
faizsiz kredisiz vs birikim yapmak isteyen ve üyelere "nasihat" vermek isteyenler bu yönde bir topik kurabilirler. böylece bizler de gözardı et butonunu kullanmak zorunda kalmayız.
Senin yönlendirmeleri den duydugumuz rahatsızlığı dile getiriyoruz aslında.Faiz kavramını konuşmuyoruz
Büyük piyasa düzenleyicilerin tutumlarını konuşuyoruz
Akşam yemeği idi dimi wittbende toffifee severim bayılırım ölürüm
bende musakka yedim simdicik
Sorma martta 193.000 e aldığım araba şu an 216.000 tl olmuş ve bulunmuyor.hatta malum sitede 220.000 leri geçkin fiyatlar koymuşlar.Ihtiyacın varsa düşünmeyip alacaksın bu devirde.70.000 kredi çekmiştim 84.000 geri ödemeli şu an arabaya gelen zam ,faize ödeyeceğim farkı geçti.Çok değil birkaç yıl önce arac yatirim olarak görülmüyordu.
Şu an araçlar da yatirim bence,
En uygunubile 40binden aşağı yok.
Artik araç da bir yatirim yuppi.Sorma martta 193.000 e aldığım araba şu an 216.000 tl olmuş ve bulunmuyor.hatta malum sitede 220.000 leri geçkin fiyatlar koymuşlar.Ihtiyacın varsa düşünmeyip alacaksın bu devirde.70.000 kredi çekmiştim 84.000 geri ödemeli şu an arabaya gelen zam ,faize ödeyeceğim farkı geçti.
Benden de eşim beylere gittiVee beklenen para eşim beyden hesabima geldi
Para arada dolaşsın da, kim daha tutumluysa ona gitsinBenden de eşim beylere gitti
Herşey ait olduğu yere gider er ya da geçPara arada dolaşsın da, kim daha tutumluysa ona gitsin
Bizdede karışık eşim getiriyo veriyo parayı hop ödemeye bari biraz duraydi,henüz bu ay esimin gelirini tirtikliyamadim ödeme yatirmaktan para artmadi ay sonu yada fırsatını bulunca görüşürüm onunlaBenden de eşim beylere gitti
Ne güzel canim hep oyle olsun..Bence aile tabiki onemli ama öğretmenine farkli değer verirse cok guzel başarıları olur...Küçüğüm 2.sinifi bitirdi tatlu bu yil.
Dün bana yine bir anisini hatırlamış onu anlatti,
Daha önce de anlatmıştı.
Ortalama puan vermiş öğretmeni iki kişi 100 tam puan almış biri benim oğlus, diğeri en yakin arkadaşı imiş ☺
Ödül olarak ikisine arkasi silgili kalem vermiş öğretmeni, nasil mutlu olmuşlar.
Biz ebeveynler zaten epey abartiyoruz önemli olan öğretmeni tarafından da takdir görmek.
Bunu görünce de çocuğum nasil mutlu oluyor,
Çok da şanslı zaten harika bir öğretmeni var.
Benimki de fazla ayrinticidir, azimlidir.
Öğretmenleriyle şu zamana kadar güzel uyum yakaladi.Ne güzel canim hep oyle olsun..Bence aile tabiki onemli ama öğretmenine farkli değer verirse cok guzel başarıları olur...
Şimdi o şilili kalem ne kadar kıymetlidir gozunde
Evet kendi alın terimizle ne şekilde alabiliyorsak oyle yapacağız...Ömür varsa bunun yaşlılığı da var kendimizi teminat altına almalıyız...Hep yazdik bunu kahvemsim.
Daha nasil ifade edebiliriz bilmiyorum
Herkese atadan miras olmadığına göre kendi imkanlarımızla yapiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?