Herkes ait olduğu yere gitsin

Faiz kavramını konuşmuyoruz
Büyük piyasa düzenleyicilerin tutumlarını konuşuyoruz
Senin yönlendirmeleri den duydugumuz rahatsızlığı dile getiriyoruz aslında.
En azindan ben bu tarz mesajları sıklıkla yazmandan, yazılan farklı mesajları bu boyuta getirmenden çok rahatsızlık duyuyorum.
Daha önce de dile getirmiştim bunu.
Yine aynı şekilde davranıyorsun.
Hepimiz aynı şartlarda yaşamıyoruz, bunu ısrarla anlamak istemeyip hep aynı şekilde cevaplar yazmandan rahatsızlık duyuyorum.

Çok değil birkaç yıl önce arac yatirim olarak görülmüyordu.
Şu an araçlar da yatirim bence,
En uygunubile 40binden aşağı yok.
Sorma martta 193.000 e aldığım araba şu an 216.000 tl olmuş ve bulunmuyor.hatta malum sitede 220.000 leri geçkin fiyatlar koymuşlar.Ihtiyacın varsa düşünmeyip alacaksın bu devirde.70.000 kredi çekmiştim 84.000 geri ödemeli şu an arabaya gelen zam ,faize ödeyeceğim farkı geçti.

Son düzenleme:
Artik araç da bir yatirim yuppi.
Bizim yan blokta ara kat da aldığımız fiyatin 70 bin üzerinde satılık şu an.

K kahvemsi mutluluk bana sakın saygıdan bahsetme
Edebimden susuyorum
Burada biliyorsun ki bugün faiz konusu konuşulmadı
Bundan önce de dediğim gibi herkesin dünya görüşü kendine

Ben atadan kalma mal ile bugünümü yaşamıyorum kimsenin de öyle olduğunu düşünmüyorum
Çektiğim ortalama 10 yıllık bir zahmetin sonucudur yaşadığım rahmet

Çektiğin kredi senin sorunun sen bunu iki de bir niye dillendiriyorsun anlamış değilim

Sen benim gibi düşünmeye ve yaşamaya mecbur değilsin
Ben de senin gibi düşünmeye ve yaşamaya mecbur değilim

Herkes için Allah'tan herşeyin en hayırlısını diliyorum sağlıkla ve hoşçakalın hanımlar

Benden de eşim beylere gitti
Bizdede karışık eşim getiriyo veriyo parayı hop ödemeye bari biraz duraydi,henüz bu ay esimin gelirini tirtikliyamadim ödeme yatirmaktan para artmadi ay sonu yada fırsatını bulunca görüşürüm onunla

Ne güzel canim hep oyle olsun..Bence aile tabiki onemli ama öğretmenine farkli değer verirse cok guzel başarıları olur...
Şimdi o şilili kalem ne kadar kıymetlidir gozunde

Ne güzel canim hep oyle olsun..Bence aile tabiki onemli ama öğretmenine farkli değer verirse cok guzel başarıları olur...
Şimdi o şilili kalem ne kadar kıymetlidir gozunde
Öğretmenleriyle şu zamana kadar güzel uyum yakaladi.
Bu noktada haklisin aile,çocuk, öğretmen birbiriyle ortak noktada buluşabiliyorsa herşey pek de alâ oluyor:)
Her zaman söylerim eğitim hayatlarinda çocuklarım çok şanslı, birebir taniyorum çoğunu, haberlesiyoruz gerektiğinde.

Benim eşim beni hiç borçsuz bırakmaz sağolsun evlendiğimizden beri hep maaşımın yarısı ya da 2/3ü borçta oldu. Para istersem verir ama asla maaşını bana vermez. O da bir kalem ödüyor olur mutlaka ve genelde ev ihtiyaçlarını o karşılıyor yani mecburen

Ben ilk üç yıl muazzam gurur yaptım hiç istemedim o zaman biriktiremiyordum da baya baya yokluk içindeydim. Evlilik borçları araba kredisi derken. Ailesi de tırtıklıyordu o zamanlar bizi. Ben dolmuşla o arabasıyla gidiyordu. Evlendik benim standartlar yerlerde kocam zirvedeydi.

Sonra bir uyanış yaşadım hala hatırlayınca bir gururlanıyorum ben ne yapıyorum ya diye sormuştum bir gün. Onun rahatta olmasına üzülmüyorum ki demiştim ama ben neden bu haldeyim? Sonra biriktirmeye başladım işte ve kadınlar kulubü kadınları sağolsun

Maaşımdan kalan az miktarla birikim yapıyorum, eğitimlerime gidiyorum paraya ihtiyacım olduğunda hiç gurur yapmıyor istiyorum.

Para bizde bana pek akmıyor ama şükür ki artık en azından kendimi güvende hissediyorum. 10 yılda bu kadar oldu :)

Hep yazdik bunu kahvemsim.
Daha nasil ifade edebiliriz bilmiyorum
Herkese atadan miras olmadığına göre kendi imkanlarımızla yapiyoruz.
Evet kendi alın terimizle ne şekilde alabiliyorsak oyle yapacağız...Ömür varsa bunun yaşlılığı da var kendimizi teminat altına almalıyız...

Bir gün eşimin yengesi şimdi gelinler çalışıyor çocuklar ya aile büyüklerinde büyüyor bedavaya ya da kreşte parayla...Biz kendimiz baktık büyüttük demişti...
Ağzına saglik annem lafı yapıştırdı...sizlere kayınpeder ev dükkan bırakmış zaman o zaman degil..Siz de bitirmeden birer ev yapsaydınız gelinler çalışmazdı bir süre dedi...Tabi kadın da bizim kayınvalide de bozuldu...
Bizimkine bir süre kayınvalide baktı ama karşılığında kurutmali camasir makinesi koşu bandi ve ayrıca 3 yaz tatilini karsildk laf söz olmasin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…