Biz her türlü denedik paramizin hesabini
En son bu şekilde en iyisi dedi
Kendine bir miktar birakip kalani bana gönderiyor.
Bizim için en uygun yöntem olduğu kanisinda hemfikiriz

T tatlu ağzına sağlık anneciğinin, biz de ev sahibimiz evi satınca apar topar bir ev bulup kiraya çıkmıştık. Ev yerleştiriyoruz babam kan ter içinde kalmış kv de sigara içe içe temiz evde geziyor hiç bir şeye dokunmuyor. Babama bir daha dünyaya gelirsek anababa olmayalım dedi, babam da sizi bilmem ama ben bir daha dünyaya geleyim oğluna ev vermeyene kız vermeyeceğim demişti

Kv hala eşimin babannesinin verdiği evde yaşıyor :)

Güzel laf söylemiş yerinde zamanında...Ben saygıyi korurum her şekilde aman yeri geldiyse de söylenmeli...Iste azcik düşünce olsa birilerinden kalkanla sen yaşarken evladına da az buçuk sen yaparsın böyle devam eder gider...

Bizim işin sonunda başka olayda oldu eşim yemin etti eve almıyor yengesini

Bence de saygı korunmalı canım, zaten bu şekilde yaklaşıyorsa uslu duran biri olması mümkün olmuyor

Kadinlar çalışmalı tâbi ama hicbir anne gönül rizasiyla bırakmıyor evladını.
Yenge de yani kendini övmeye çalışırken başka birşeyin içine düşmüş, boşver cnm.

Kadinlar çalışmalı tâbi ama hicbir anne gönül rizasiyla bırakmıyor evladını.
Yenge de yani kendini övmeye çalışırken başka birşeyin içine düşmüş, boşver cnm.
Tabiki kime bırakırsan birak mahcubiyet huzursuzluk kendine kızma vs...

ben torku hiç denemedim. içim tereyağı kullanıyorum. kokmuyor ve çok hafif. bazen de kasaba gittiğimde kasaptan alıyorum, yoğurttan yapılan tereyağ kokmuyor, sütten yapılan tereyağını biz tüketemiyoruz.

Benim köyden aldığım da yoğurttan...Tereyağ konusunda hassasim...Aa ben de süt aldığım yere bakayim gidebilirsem

karamelli_turta eşime markete bak bugun dedim. Az once mesaj atmis 2 markette de kilosu 66 68 yazmış..Alma şimdilik var dedim

Hamur işine girişince eşim bey yemek istemedi, birlikte yapalim akşama kahvaltı ederiz dedi.
Allah'ım sanki şef danino mutfakta pek becerikli, bana da öğretmeye çalışıyor birşeyler.
Toplama işini de yaparsa süper olacak
Ekmekler pişiyor, böreği de uc tepsilik açtım.
Birini sabah pisirir sıcak sıcak şirkete götürürüm, birini de binaya dağıtırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…