- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.501
Marifetli enişteHamur işine girişince eşim bey yemek istemedi, birlikte yapalim akşama kahvaltı ederiz dedi.
Allah'ım sanki şef danino mutfakta pek becerikli, bana da öğretmeye çalışıyor birşeyler.
Toplama işini de yaparsa süper olacak
Ekmekler pişiyor, böreği de uc tepsilik açtım.
Birini sabah pisirir sıcak sıcak şirkete götürürüm, birini de binaya dağıtırım.
Ben yarin burdakine bakayim en iyisi.Geçen haftalarda aktüel ürünü olarak geldi, talep olunca hep gelecek dedi marketteki kız.
Bizim burada var.
Yolun düşerse sor istersen
Ohh afiyet olsun...Ben tost severim her şekilde...Şu tartıda bu haftaki hedefimi görürsem cuma akşamı mantibenim eşim bey de arkadaşlarına veda yemeği vereceklermiş, oraya gideceğim dedi. gitmeden de bize tost yaptı :)) tostumuzu yedik, bekliyoruz
El acmasi borek de enfes oluyor gercekten...En son ramazan da yaptim birdaha yapmadimMarifetli enişte
Tepsinin biri fazlaysa alabilirim
Mersi datlumOhh afiyet olsun...Ben tost severim her şekilde...Şu tartıda bu haftaki hedefimi görürsem cuma akşamı manti
hafta sonu ödülüm sabah tost en karışiğından
Tam buğday unu ile yaptım, sana da yollayayimMarifetli enişte
Tepsinin biri fazlaysa alabilirim
Benim esim bir tost yapar pizza gibi olur, ben de yapıyorum aynı lezzet yokbenim eşim bey de arkadaşlarına veda yemeği vereceklermiş, oraya gideceğim dedi. gitmeden de bize tost yaptı :)) tostumuzu yedik, bekliyoruz
biz bimin tereyagını kullanıyoruz canım ama bölgesel sanırım burda vakfıkebır tereyagı satıyorlarKizlar tereyagim bitmek Üzere.
Hep memleketten gelirdi..Bu ara zor...O yuzden Torku okudum sizlerden..Hiç de bakmadım fiyatı nasil...Gelecek hafta alsam iyi olacak...
karamelli_turta
@iyiniyetl
P planli
K kahvemsi mutluluk
@sekerim00
kronikuykucu
@CanTorun
Sizlerden bazıları torku demişti ama hatırlayamadım...ya da başka marka da olur
Ben de hiç denk gelmedi o.Ay ben torku tereyağını pek beğenmedim ya.. köpük köpük oluyor ve içinde tortu kalıyor. Benim yengemler yapar tereyağı genelde onlardan alırım. Çok yıkanmazsa böyle oluyormuş. Belki de benim nasibime düşen seride sıkıntı vardır, herkes baya memnun çünkü
Akşama tavuk patates yaptım en kolayından. 2000 anneme yolladım ev hediyesi, 2000 kredi kartı borcu vardı onu ödedim. Öğrenim kredi taksidi çektirmiştik. Hiç sevmiyorum kredi kartı borcunuBu ay birikim yok ne yazıkki
Buzluğa atmaya niyetleniyorum ama haftasına kalmadan bitiyor bizdeEl acmasi borek de enfes oluyor gercekten...En son ramazan da yaptim birdaha yapmadim
Ben yenmeyince evdekiler de yemesin diye
Aslında yapip dondurucuya atsam fena olmaz...
Kimbilir belki piknik günlerimiz gelir bir gün...
Benim esim bir tost yapar pizza gibi olur, ben de yapıyorum aynı lezzet yok
Onun için kahvaltı onda
Çok mutlu olurumTam buğday unu ile yaptım, sana da yollayayim
Ahhh o toffifee bayılıyorum ona resmenbende toffifee severim bayılırım ölürüm
bende musakka yedim simdicik
Benimki de tostu harika yapar birde omletiBu işi iyi beceriyorlar, benimki de lezzetli olmuyor. Arada da yapsınlar tabi, iyi oluyor
İkisi de olur benceSlm hanımlar nasılsınız
Okuya okuya anca yetiştim çok yorgunum bugün iki gün önce ani bir şekilde bana randevu verildi önemli bide ve doğum aşamasındayim kaç gündür dua ediyorum bebeğim gelme diye randevu bitene dekşükür eşim izin alıp bugün gittik hallettik minigimde beni dinledi gelmedi ustumden yük kalktı valla artık istediği zaman gelsin bugün birazcık harcamamız oldu ama boşa olan harcamaydi 40 euro gitti resmen sağlık olsun diyorum teselli veriyorum kendime
Kızlar bide size danışmak istediğim bisey var benim burda bir posta kartım var alışverişe falan herşeye kapalı bir atm kartı ben paramı bunda biriktirmeyi planlıyorum elime geçeni hep atmak istiyorum bir yandanda altın almak istiyorum altın alsam anneme göndercem o bana alıp biriktircek yanında malum burda yapamam yada param o şekilde kartta biriksinmi hangisi mantıklı ( bu arada kullandigim para birimi euro) fikirlerinizi bekliyorum kızlar şimdiden çok teşekkür ediyorum gönlünüzce olsun herşey
Aynen bozup altın alcak ne olur ne olmaz en iyisi kartta saklim demiİkisi de olur bence
Annen euroyu TL yapacak altın alacak
Bozunca fark olur
Sanırım ben euro biriktirirdim kartta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?