Marifetli enişte
Tepsinin biri fazlaysa alabilirim

Geçen haftalarda aktüel ürünü olarak geldi, talep olunca hep gelecek dedi marketteki kız.
Bizim burada var.
Yolun düşerse sor istersen
Ben yarin burdakine bakayim en iyisi.
Bulamazsam da küçük olandan alıp deneyeyim oyle karar vereyim
Ama genel de torku ürünleri güzel oluyor

benim eşim bey de arkadaşlarına veda yemeği vereceklermiş, oraya gideceğim dedi. gitmeden de bize tost yaptı :)) tostumuzu yedik, bekliyoruz
Ohh afiyet olsun...Ben tost severim her şekilde...Şu tartıda bu haftaki hedefimi görürsem cuma akşamı manti
hafta sonu ödülüm sabah tost en karışiğından

Marifetli enişte
Tepsinin biri fazlaysa alabilirim
El acmasi borek de enfes oluyor gercekten...En son ramazan da yaptim birdaha yapmadim
Ben yenmeyince evdekiler de yemesin diye
Aslında yapip dondurucuya atsam fena olmaz...
Kimbilir belki piknik günlerimiz gelir bir gün...

Ay ben torku tereyağını pek beğenmedim ya.. köpük köpük oluyor ve içinde tortu kalıyor. Benim yengemler yapar tereyağı genelde onlardan alırım. Çok yıkanmazsa böyle oluyormuş. Belki de benim nasibime düşen seride sıkıntı vardır, herkes baya memnun çünkü

Akşama tavuk patates yaptım en kolayından. 2000 anneme yolladım ev hediyesi, 2000 kredi kartı borcu vardı onu ödedim. Öğrenim kredi taksidi çektirmiştik. Hiç sevmiyorum kredi kartı borcunu Bu ay birikim yok ne yazıkki

Ohh afiyet olsun...Ben tost severim her şekilde...Şu tartıda bu haftaki hedefimi görürsem cuma akşamı manti
hafta sonu ödülüm sabah tost en karışiğından
Mersi datlum o zaman cuma mantı günü olsun, karşılıklı yapalım. Hafta sonu virajlı falan yolu kötü olan bir köy okulunda sınav görevim var. Tostları da tokuştururduk yoğusa

benim eşim bey de arkadaşlarına veda yemeği vereceklermiş, oraya gideceğim dedi. gitmeden de bize tost yaptı :)) tostumuzu yedik, bekliyoruz
Benim esim bir tost yapar pizza gibi olur, ben de yapıyorum aynı lezzet yok
Onun için kahvaltı onda

biz bimin tereyagını kullanıyoruz canım ama bölgesel sanırım burda vakfıkebır tereyagı satıyorlar
kılosu 49tl

Ben de hiç denk gelmedi o.
Memleketten gelen gibi değil tabi ama market ürünleri içinde Vakfıkebir den sonra en çok bunu beğendim ben.

El acmasi borek de enfes oluyor gercekten...En son ramazan da yaptim birdaha yapmadim
Ben yenmeyince evdekiler de yemesin diye
Aslında yapip dondurucuya atsam fena olmaz...
Kimbilir belki piknik günlerimiz gelir bir gün...
Buzluğa atmaya niyetleniyorum ama haftasına kalmadan bitiyor bizde

Slm hanımlar nasılsınız
Okuya okuya anca yetiştim çok yorgunum bugün iki gün önce ani bir şekilde bana randevu verildi önemli bide ve doğum aşamasındayim kaç gündür dua ediyorum bebeğim gelme diye randevu bitene dek şükür eşim izin alıp bugün gittik hallettik minigimde beni dinledi gelmedi ustumden yük kalktı valla artık istediği zaman gelsin bugün birazcık harcamamız oldu ama boşa olan harcamaydi 40 euro gitti resmen sağlık olsun diyorum teselli veriyorum kendime
Kızlar bide size danışmak istediğim bisey var benim burda bir posta kartım var alışverişe falan herşeye kapalı bir atm kartı ben paramı bunda biriktirmeyi planlıyorum elime geçeni hep atmak istiyorum bir yandanda altın almak istiyorum altın alsam anneme göndercem o bana alıp biriktircek yanında malum burda yapamam yada param o şekilde kartta biriksinmi hangisi mantıklı ( bu arada kullandigim para birimi euro) fikirlerinizi bekliyorum kızlar şimdiden çok teşekkür ediyorum gönlünüzce olsun herşey

İkisi de olur bence
Annen euroyu TL yapacak altın alacak
Bozunca fark olur
Sanırım ben euro biriktirirdim kartta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…