- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.521
Aynen bozup altın alcak ne olur ne olmaz en iyisi kartta saklim demi
Kızlar bide size danışmak istediğim bisey var benim burda bir posta kartım var alışverişe falan herşeye kapalı bir atm kartı ben paramı bunda biriktirmeyi planlıyorum elime geçeni hep atmak istiyorum bir yandanda altın almak istiyorum altın alsam anneme göndercem o bana alıp biriktircek yanında malum burda yapamam yada param o şekilde kartta biriksinmi hangisi mantıklı ( bu arada kullandigim para birimi euro) fikirlerinizi bekliyorum kızlar şimdiden çok teşekkür ediyorum gönlünüzce olsun herşey
Kendine alistiranlardan biribir yudum mutluluk eskilerden en eskilerden en çok özlediğim, nerelerdesin
Tam bir hanımefendi, saygılı, güçlü ve akıllı kadın çok özledim seni.Kendine alistiranlardan biribir yudum mutluluk
Ben de hatırlıyorum, epeydir yok evetTam bir hanımefendi, saygılı, güçlü ve akıllı kadın çok özledim seni.
Her alımda yüzde bir kesiliyor diye biliyorumMerhabalar. Uzun zaman önce bir kaç mesaj yazmıştım yazınıza. Pandemi ilk başladığında nakit sıkıntısı yaşamamak için hesaptaki altınımı bozdum, parayı cektim. Ortalık yatisinca TL yatırıp bankadan gram altın aldım. Geçen gün hesabımı kontrol ederken gördüm çünkü aldığım gün yoktu. %10 bsmv kesilmiş. 41.5 TL kesmişler. 11 gram almıştım. Bu ay almaya korktum artık. Her 1 gramda %10 kesilecek mi yani?
Teşekkür ederim canımbence evet. kartta kalsın.
10 değil 1 evet. Yanlış yazmışım. Kuyumcudan alırsak kesinti oluyor mu peki?Her alımda yüzde bir kesiliyor diye biliyorum
Yâni hiç takım yok böyle sürekli takabileceğim kolye künye tarzı biseylerde istiyorum ama onu kocaya yikicam O alsın bana paramida kartta saklicam galiba teşekkür ederim canımDirekt para birimi euro olunca ben euro olarak biriktirirdim sanırım. Ben altın euro karışık biriktiriyorum ama sonuçta tlden doğru alıyorum. Altın da biriktireyim, uzun vadede lazım olur gibi bir düşüncen varsa tlden doğru almıyorsun madem bir kısmı altın da olabilir. Yani bence
Her türlü bereketli olsun dilerim
Bizim saglık ocagımız karsıda hemsirelerimiz çok tatlı bişey olursa ben gelirim ben getirme bebişi diyor.bencede kafamıza göre almak sakıncalı belki baska bişey vardır.eşimin kuzenindede haşimato varmış o da garibim kilo veremiyorEvet canim aslinda gitmek istiyorum ama o riski göze alamıyorum...şu an oluo olmadığını bilmeden de gidip ilaç almak istemiyorum
Satarken bayagı soruşturulup satılmalı cok düşük almaya kaşkıyolar10 değil 1 evet. Yanlış yazmışım. Kuyumcudan alırsak kesinti oluyor mu peki?
İnş ablam herkesin yavrusunun rabbim önünü acsın birikimlerimizde bereketlensin hayrını görelimAlya86 onceden sepet yapiyordum. $, €, ₺ ve altin. Altini da hem banka hesabinda, hem fiziki biriktiriyordum.
Artik fiziki altina dondum. Altin hesabini da yavas yavas fiziki altina ceviriyorum.
Tabi TL 'da bulunduruyorum.
Birikimlerin bereketli olsun canim...Yavrun guzel ve mutlu gunlerde kullansin insaallah...
Canim seminerler online olacakmış o gün tokisturalim tostları caylariMersi datlumo zaman cuma mantı günü olsun, karşılıklı yapalım. Hafta sonu virajlı falan yolu kötü olan bir köy okulunda sınav görevim var. Tostları da tokuştururduk yoğusa
Ciddi miCanim seminerler online olacakmış o gün tokisturalim tostları caylari
Aaa söylediğin iyi oldu cnm bakayim yarin...içimden bir ses yasaklar gelecek diyor..Bizim seminerler online a dönüştü cunkubiz bimin tereyagını kullanıyoruz canım ama bölgesel sanırım burda vakfıkebır tereyagı satıyorlar
kılosu 49tl
Şu anda aynı şeyi ben yapıyorum numara değişince diyorum değiştiriyim kıyamıyorum pişik olur diye şimdiden 4 5 numaralar aldık az az alıyorum her ay.ramazan kampanyası para puan yüklenmişti birazda bozuklukları koydum günlük prima 4 ve 5 numaradan 5 tane aldım bir tanede sleepy artık yazı çıkarırız 3 numarada stoklamıştım.getir uygulamasını kulşanıyor musunuz kızlar yarı yarıya oluyor.40tlye 20tl bedava falan çıkıyor ben aralarda alıyorum eşim yokken çok rahat oluyorTebrikler cnm.
Bebek bezi kıymetlidir her bir tanesi kac kr gelir diye hesaplar en uygun yerden alirdik
Evet cnm müdür beyden de gruplardan da haber geldiCiddi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?