Direkt para birimi euro olunca ben euro olarak biriktirirdim sanırım. Ben altın euro karışık biriktiriyorum ama sonuçta tlden doğru alıyorum. Altın da biriktireyim, uzun vadede lazım olur gibi bir düşüncen varsa tlden doğru almıyorsun madem bir kısmı altın da olabilir. Yani bence

Her türlü bereketli olsun dilerim

Merhabalar. Uzun zaman önce bir kaç mesaj yazmıştım yazınıza. Pandemi ilk başladığında nakit sıkıntısı yaşamamak için hesaptaki altınımı bozdum, parayı cektim. Ortalık yatisinca TL yatırıp bankadan gram altın aldım. Geçen gün hesabımı kontrol ederken gördüm çünkü aldığım gün yoktu. %10 bsmv kesilmiş. 41.5 TL kesmişler. 11 gram almıştım. Bu ay almaya korktum artık. Her 1 gramda %10 kesilecek mi yani?

Her alımda yüzde bir kesiliyor diye biliyorum

Yâni hiç takım yok böyle sürekli takabileceğim kolye künye tarzı biseylerde istiyorum ama onu kocaya yikicam O alsın bana paramida kartta saklicam galiba teşekkür ederim canım

Evet canim aslinda gitmek istiyorum ama o riski göze alamıyorum...şu an oluo olmadığını bilmeden de gidip ilaç almak istemiyorum
Bizim saglık ocagımız karsıda hemsirelerimiz çok tatlı bişey olursa ben gelirim ben getirme bebişi diyor.bencede kafamıza göre almak sakıncalı belki baska bişey vardır.eşimin kuzenindede haşimato varmış o da garibim kilo veremiyor

İnş ablam herkesin yavrusunun rabbim önünü acsın birikimlerimizde bereketlensin hayrını görelim

Mersi datlum o zaman cuma mantı günü olsun, karşılıklı yapalım. Hafta sonu virajlı falan yolu kötü olan bir köy okulunda sınav görevim var. Tostları da tokuştururduk yoğusa
Canim seminerler online olacakmış o gün tokisturalim tostları caylari

biz bimin tereyagını kullanıyoruz canım ama bölgesel sanırım burda vakfıkebır tereyagı satıyorlar
kılosu 49tl
Aaa söylediğin iyi oldu cnm bakayim yarin...içimden bir ses yasaklar gelecek diyor..Bizim seminerler online a dönüştü cunku

Tebrikler cnm.
Bebek bezi kıymetlidir her bir tanesi kac kr gelir diye hesaplar en uygun yerden alirdik
Şu anda aynı şeyi ben yapıyorum numara değişince diyorum değiştiriyim kıyamıyorum pişik olur diye şimdiden 4 5 numaralar aldık az az alıyorum her ay.ramazan kampanyası para puan yüklenmişti birazda bozuklukları koydum günlük prima 4 ve 5 numaradan 5 tane aldım bir tanede sleepy artık yazı çıkarırız 3 numarada stoklamıştım.getir uygulamasını kulşanıyor musunuz kızlar yarı yarıya oluyor.40tlye 20tl bedava falan çıkıyor ben aralarda alıyorum eşim yokken çok rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…