- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.541
Sağlıkla büyüsün canim yapacak bir şey yok.Ama bez ciddi masrafti...bir de sürekli büyüdükçe kıyafet falan ciddi bütçe...Şu anda aynı şeyi ben yapıyorum numara değişince diyorum değiştiriyim kıyamıyorum pişik olur diye şimdiden 4 5 numaralar aldık az az alıyorum her ay.ramazan kampanyası para puan yüklenmişti birazda bozuklukları koydum günlük prima 4 ve 5 numaradan 5 tane aldım bir tanede sleepy artık yazı çıkarırız 3 numarada stoklamıştım.getir uygulamasını kulşanıyor musunuz kızlar yarı yarıya oluyor.40tlye 20tl bedava falan çıkıyor ben aralarda alıyorum eşim yokken çok rahat oluyor
Evet cnm müdür beyden de gruplardan da haber geldi
Kıyafet aklı erinceye kadar kuzenlerinkini falan giydirmeyi planlıyorum dışarlık biraz alırız.ay o mutlu saglıklı olsunda biz hiçbişey istemiyoruz.kuzumu agularken bile içime sokasım geliyorSağlıkla büyüsün canim yapacak bir şey yok.Ama bez ciddi masrafti...bir de sürekli büyüdükçe kıyafet falan ciddi bütçe...
Olsun her şey onlar icin
En iyisi bu süreçte dondurucu odaklı çalışayım...Sarmalar börekler içli köfte şeklinde bir seyler yapayım kısmetse...
Aynı fikirdeyim kızlar.çok iyi yaparsın. ben de denemek istiyorum. bu sene tam hazırlık yapmalıyız. her şey çok belirsiz.
evet evetAkşam yemeği idi dimi witt
Benimki de 2 sene baktı telefon aldım ayriyeten yemeği temizliği utusu misafirini de bana paslandı çocuğa bakıyor diye.Evet kendi alın terimizle ne şekilde alabiliyorsak oyle yapacağız...Ömür varsa bunun yaşlılığı da var kendimizi teminat altına almalıyız...
Bir gün eşimin yengesi şimdi gelinler çalışıyor çocuklar ya aile büyüklerinde büyüyor bedavaya ya da kreşte parayla...Biz kendimiz baktık büyüttük demişti...
Ağzına saglik annem lafı yapıştırdı...sizlere kayınpeder ev dükkan bırakmış zaman o zaman degil..Siz de bitirmeden birer ev yapsaydınız gelinler çalışmazdı bir süre dedi...Tabi kadın da bizim kayınvalide de bozuldu...
Bizimkine bir süre kayınvalide baktı ama karşılığında kurutmali camasir makinesi koşu bandi ve ayrıca 3 yaz tatilini karsildk laf söz olmasin diye...
BimAdresi sorma tatluu sorma adresi
bende bende çok seviyom ya ama pahaliAhhh o toffifee bayılıyorum ona resmen
canin sagolsun tatlu adressini yaz bana göndereyimYa deme çikolata hele alaman hic deme canim çekiyor bu ara zaten...Nerde satılır alsak yesek
Canim sen kocaeli şubesine gönder kargoyu ben tüm kızlara postalarimcanin sagolsun tatlu adressini yaz bana göndereyim
Güle güle kullan cnm balkon keyfine değer hele ki su gunler de...İyi aksamlar kızlar
Seminerler online olacakmış haberi ben de aldım. Açıkçası kovid daha fazla yayılacaktı iyi oldu.
Trendyoldaki indirimden yararlanip balkonuma masa ve sandalye aldım. 209 TL katlanır masa sandalye hem de çok şık duruyor. 101 e geldiğinde almamıştım pişman oldum. Kahvaltı ,kahve , yemek keyfi yaparız artik kısmetse
Vereyim mi adresi tatluCanim sen kocaeli şubesine gönder kargoyu ben tüm kızlara postalarim
Siz diyettesiniz direkt bana yollasın Asmin, sen ve tatlu ideal kiloya inerseniz ben size yollarımVereyim mi adresi tatlu
Ağlama emojisiSiz diyettesiniz direkt bana yollasın Asmin, sen ve tatlu ideal kiloya inerseniz ben size yollarım
Gerçekler acı, alman cikolatalari tatlıdırAğlama emojisi
Lütfen tüm illere gelsin ✌İstanbul'da maske takma zorunluluğu getirilmis, yarın nasıl manzaralar göreceğim acaba
Talebiniz işleme alınıyor turtis hanımLütfen tüm illere gelsin ✌
Altin isi bizim icin cok karli degil sanki canim, cünkü altin fiyati ciktiginda, dövizdecikiyor, bizim icin o altin pek degerlenmiyor benim hesabima göre.Slm hanımlar nasılsınız
Okuya okuya anca yetiştim çok yorgunum bugün iki gün önce ani bir şekilde bana randevu verildi önemli bide ve doğum aşamasındayim kaç gündür dua ediyorum bebeğim gelme diye randevu bitene dekşükür eşim izin alıp bugün gittik hallettik minigimde beni dinledi gelmedi ustumden yük kalktı valla artık istediği zaman gelsin bugün birazcık harcamamız oldu ama boşa olan harcamaydi 40 euro gitti resmen sağlık olsun diyorum teselli veriyorum kendime
Kızlar bide size danışmak istediğim bisey var benim burda bir posta kartım var alışverişe falan herşeye kapalı bir atm kartı ben paramı bunda biriktirmeyi planlıyorum elime geçeni hep atmak istiyorum bir yandanda altın almak istiyorum altın alsam anneme göndercem o bana alıp biriktircek yanında malum burda yapamam yada param o şekilde kartta biriksinmi hangisi mantıklı ( bu arada kullandigim para birimi euro) fikirlerinizi bekliyorum kızlar şimdiden çok teşekkür ediyorum gönlünüzce olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?