Sağlıkla büyüsün canim yapacak bir şey yok.Ama bez ciddi masrafti...bir de sürekli büyüdükçe kıyafet falan ciddi bütçe...
Olsun her şey onlar icin

Evet cnm müdür beyden de gruplardan da haber geldi

bakan yardımcısı twitterdan açıklama yapmış. online olması gerçekten de iyi oldu. okulu çok özlemiştik fakat vaka sayıları her geçen gün artıyor. üniversite sınavlarından sonra kısmi sokağa çıkma yasaklarının devam edeceğini düşünüyorum.

Sağlıkla büyüsün canim yapacak bir şey yok.Ama bez ciddi masrafti...bir de sürekli büyüdükçe kıyafet falan ciddi bütçe...
Olsun her şey onlar icin
Kıyafet aklı erinceye kadar kuzenlerinkini falan giydirmeyi planlıyorum dışarlık biraz alırız.ay o mutlu saglıklı olsunda biz hiçbişey istemiyoruz.kuzumu agularken bile içime sokasım geliyor

Akşam yemeği idi dimi witt
evet evet
Benimki de 2 sene baktı telefon aldım ayriyeten yemeği temizliği utusu misafirini de bana paslandı çocuğa bakıyor diye.
Adresi sorma tatluu sorma adresi
Bim
Ahhh o toffifee bayılıyorum ona resmen
bende bende çok seviyom ya ama pahali
A101den alıyorum evdekiler saldırıyo benden once

İyi aksamlar kızlar
Seminerler online olacakmış haberi ben de aldım. Açıkçası kovid daha fazla yayılacaktı iyi oldu.
Trendyoldaki indirimden yararlanip balkonuma masa ve sandalye aldım. 209 TL katlanır masa sandalye hem de çok şık duruyor. 101 e geldiğinde almamıştım pişman oldum. Kahvaltı ,kahve , yemek keyfi yaparız artik kısmetse

Güle güle kullan cnm balkon keyfine değer hele ki su gunler de...
Bizim masa sandalye de yıprandı benimkiler evlenmeden once kullandiklarimdi...
Şimdi de her şeyi bosver taşınırsan alirsin tatlu diyerek erteliyorum

Altin isi bizim icin cok karli degil sanki canim, cünkü altin fiyati ciktiginda, dövizdecikiyor, bizim icin o altin pek degerlenmiyor benim hesabima göre.
Bende euro olarak biriktiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…