- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.181
iveeet öyleGece vakitlice uyumazsan böyle olur
öyle düsünme, sen onlari okadar cok seviyorsunki, onlarin sagligi icin özlem cekmege razisinÇok darlandim bugün, gözyaşım akmaya yer arıyor
Anneler günü, bayram, doğum günü ve bugün babalar günü
Hiçbirinde ailemle değildim, gitmek istiyorum ama hepsi evde olduklari için diğer yandan da korkuyorum ya onlara birşey tasirsam
Bugün de benim günüm basagrisiyla geçer artık
Sanırım haklısın canım, evi mutfağı hep doludur, aileden de yokluk bilmediği için uyum saglamasi biraz zaman alacak.Günaydın kızlar
K kahvemsi mutluluk dün sen yazınca bende bir dönüp kendimi sorguladım.Allah yardımcısı olsun, yokluk görmemiş insanın idareli olmaya çalışması çok zor oluyor.lüks olan şeyler arkadaşına çok gerekli gibi geliyor muhtemelen.
Ne zaman bitecek ama, babamla konuşurken gözlerim dolu dolu kapattım telefonu.öyle düsünme, sen onlari okadar cok seviyorsunki, onlarin sagligi icin özlem cekmege razisinbugünlerde elbet gececek
Boyle anneler günü babalar günü çok onemsemiyorum dümdük bi insanım.Ne zaman bitecek ama, babamla konuşurken gözlerim dolu dolu kapattım telefonu.
Ailece kahvaltı yapıyor olurduk bir yerde en kotu evde birarada olurduk.
Zaman geçtikçe daha zor geliyor, keşke yakın otursaydik diyorum en azindan camdan, kapıdan bir görürdüm.
Allah başımızdan eksik etmesin, haklısın ama biz ailece özel günlere önem veririz. Doğum günü, bayram, günler, yıldönümü mümkün mertebe bir arada olmaya çalışırız. Ani olarak yeni guzellikler eklemek isteriz hayatimiza.Boyle anneler günü babalar günü çok onemsemiyorum dümdük bi insanım.
Yani benim için bir güne bağlı değil
Nefes aldıkları hergun telefonla aradığımda onlara ulaşabildiğim hergun anneler babalar gunu benim için. Iyiki varlar.
Birde evlilik yıldönümünü hiiiic onemsemem
Bizimki 23 haziran
Benim için evlilik yıldönümü pişmanlık yıldönümüAllah başımızdan eksik etmesin, haklısın ama biz ailece özel günlere önem veririz. Doğum günü, bayram, günler, yıldönümü mümkün mertebe bir arada olmaya çalışırız. Ani olarak yeni guzellikler eklemek isteriz hayatimiza.
İlk evlendigimiz sene bir arkadaş ortamında evlilik yıldönümü ile ilgili espiri yapılıyor.
Unutmaktan falan bahsediyor kızlar.
Eşim nasıl unutulur ki, insan kıymet gününü unutabilir mi dedi
O zaman çok bozuldum yalan yok, ama yıllar sonra ne demek istediğini anladım, o dediğini hatırladikca güleriz.
Herşey düzelir kahvemsi , yalniz değilsin canim uzme kendini ..Çok darlandim bugün, gözyaşım akmaya yer arıyor
Hiçbirinde ailemle değildim, gitmek istiyorum ama hepsi evde olduklari için diğer yandan da korkuyorum ya onlara birşey tasirsam
Bende kredi ertelemeyi önümüzü göremediğim için yaptım.Sanırım haklısın canım, evi mutfağı hep doludur, aileden de yokluk bilmediği için uyum saglamasi biraz zaman alacak.
Ben de kendi hesaplarima borclarima baktım dün, Allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var, bu virüs hiç birimizin ongoremeyecegi bir durum oldu maalesef, benim acil durum fonum yok mesela.
Biraz birikmisim var ama biraz da TL biriktirsem iyi olacak.
Gerçi benim de bu ara maaş durumları sıkıntılı ve odemeler başlayacak
Bir hesap kitap yapıp uygun birseyler ayarlamam lazım.
Başkalarının yanlışlarından ders çıkartmak gerek.
Tebrikler witt:)Günaydın kızlar
Kahvaltıyı yaptık mutfağı toparladim
Evi topladım çamaşırları katladım
Birazdan temizliğe girişeceğim
En sevmedigim gün pazar
Geçen günkü +500ü -600e dusurdum
Ne desem bilemedim.Benim için evlilik yıldönümü pişmanlık yıldönümü
Deme öyle bende oturur ağlarım vallahi bir yıl oldu bende annemi ve kardeşlerimi görmeyeliÇok darlandim bugün, gözyaşım akmaya yer arıyor
Kendimi üzmeye yer arıyorumHerşey düzelir kahvemsi , yalniz değilsin canim uzme kendini ..
Bende kredi ertelemeyi önümüzü göremediğim için yaptım.
Bir yılı aşkındır altin almiyorum da tl devam olduğunca.
Ama gerçekten dikkatli harcamalar yaptik ekstra, keyfî birşey yok.
Keyfi harcama için borç olmamasi gerek bence.
Tebrikler witt:)
Ne desem bilemedim.
Umarim aranizdaki sorunlari çözmeye yanaşır enişte bey çünkü hiç kimse dört dörtlük değil ve çocukların da küçük, baba rolü de bu noktada önemli.
Nice yillara witt
Ah o retroKendimi üzmeye yer arıyorum
Retrolardan mi acaba turtis hanım
Geçenlerde konuştuğumuz 18 taksit ile tatil olayı bunun durumu, nasılsa odeyebiliyorum diyip her yerde borç yapmış.
Ama altın almayı da ihmal etmemiş.
bizim eskiden keyfi harcamalar olmuştur yok diyemem. Ama sıkıntıları görünce cekiduzen verdik kendimize.
Ama ev alma niyetine girdikten sonra da herşeyin hesabını yapmaya başladık.
Mutfak hariç herşeyde acil, gerekli ayrımı yapıyoruz.
Mutfak da mümkün olmuyor ama ona da bir el atacağım
bence kisa zamanda asisini bulurlar canimNe zaman bitecek ama, babamla konuşurken gözlerim dolu dolu kapattım telefonu.
Ailece kahvaltı yapıyor olurduk bir yerde en kotu evde birarada olurduk.
Zaman geçtikçe daha zor geliyor, keşke yakın otursaydik diyorum en azindan camdan, kapıdan bir görürdüm.
Canım ona kendini nasıl his etdiyini anlatdın mı? Erkeklere bazen herseyi direk söylemek gerekir, anlamıyorlar yoksa.Benim için evlilik yıldönümü pişmanlık yıldönümü
Normal kullanım için biraz buyuk sanki ama çocukla olunca ideal sanirim-100g eksik daha bir Asmin bırakayım buraya
bizde baya dikat etdik harcamalarada, ben yavasdan kendime bşrseyler almalıyım. İşe döncem. İki yıkdır evdeyim dige resmen nerdese hiç birsey almadım kendime.
bir kaç gündür facebook da bir çanta reklamı çıkıyor karşıma, gem omuzda talıya biliyorsun, hemde sırt çantası oluyor.
Gem işe giderken kullana bilirim, hemde cocukla.
133€ dan 39€ ya düşmüş. Sizce nasıl?Eki Görüntüle 2652537 Eki Görüntüle 2652538
bilgisayarda içine sıgıyormuş. Ben çok yolda oldugum için mecbur onuda yanımda taşıyorum cünkü malesef.Normal kullanım için biraz buyuk sanki ama çocukla olunca ideal sanirim
Eşimle tatili konuşuyorduk tam üstüne yazmışsın turtis, iyiki geçen sene seni dinlemeyip iki bayramda da tatil yaptık yoksa bu sene kağanı agritirdim, burnumuzu bile cikartamiyoruz diyor.Geçen yıl borç yeni, biraz önümüzü görelim dedik iptal ettik.
Bu yil ekonomik bir tatil düşünüyorduk virüs var.
Seneye Allah kerim.
Temmuzda ev kredisi tekrar devam etmeye başlayacak hadi bakalım.
Şu yapilandirma geleydi artik
Eylüle kadar yine dikkat edilir gaz faturasi okul giderleri de yok çünkü.
Ekimden itibaren giderler artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?