Bu tipte çantaya ihtiyacın varsa al cnm ama bana da büyük geldi sanki benim çantalarım biraz daha minyon

Turtiş geçen hafta şirkete gittiğimde çalıştığımiz ziraatin müdürünü aradım, ne zaman yapılandırma geliyor size haber gelmiştir dedim
Daha haber yok ama konuşulanlar 9-10.aydan sonrayı işaret ediyor dedi.
Düğün mevsimi sarktigi için yeni konut satışı yaz dönemi artar, mevcut borclularda da hep erteleme talebi geldi.
Çoğunluk işine donmedigi için para da yok diye düşünülüyor.
İki üç aydan önce yapılandırma beklemiyorum ben dedi

Biz arkadaslarla dagda kücük kulübeler kiralamayı düşünüyoruz. Her aileye birtane. 250€ kulübe başı, bir haftasonu için. Denizi sevmem pek, ama dagları çok severim, huzur veriyor bana. Çok özledim. Gelecek ay gideriz belki. Yiyecegimizide birlikte götürürüz. 1 saat uzak bize daglar arabayla. Eşim eliyetini alsın, küçük bir araba alırsak, her fırsatda daglara gideriz herhalde

bence kisa zamanda asisini bulurlar canim
Artik bulunsaydı
Canım ona kendini nasıl his etdiyini anlatdın mı? Erkeklere bazen herseyi direk söylemek gerekir, anlamıyorlar yoksa.
Bazen mi.
Bence ne istediğini her zaman direkt söylemek gerek.

Geçen yıl 1 ekimden itibaren başlamıştı, müdür hakli bence en yakintarih eylül.

Artik bulunsaydı

Bazen mi.
Bence ne istediğini her zaman direkt söylemek gerek.

Geçen yıl 1 ekimden itibaren başlamıştı, müdür hakli bence en yakintarih eylül.
Bir an önce bazı şeyler netleşsin
Belirsizligi sevmiyorum
Çıksınlar desinler o zaman Ekim'de olacak diye

Kamp gibi bir bakima eşimin en sevdiği tatil çeşidi☺
Geçen yıl yaptik en son çocuklar babanne ile memleketteyken 2 gece kalmıştık çok güzel oluyor gerçekten.
Bize en yakin ege sahili keşan erikli 3 saatcik.
Deniz kenari seviyoruz biz de.

Ben normal oteli tercih ederdim aslında. Hersey önüme gelsin istiyorum ama virusdan dolayı bu şekil tatil daha mantıklı.

Ben de uhd tercih ederim, sevmem öyle kamp, pansiyon.
Bütün yıl evde herşeyi biz yapıyoruz zaten, bir hafta da biz rahat edelim.
Bak yine Antalya'yi özledim
Ah antalya..
Bende öyle düşünüyorum cnm zira kampta çocukla daha da zor.
Yemek hazirlama, toplama yikama vs eziyete dönebilir.

Bu sabah kalvaltida ekmeği birazfazla yedim, akşam yemeğini az tutacağım o yüzden hafifcecik
Eşimin sarjaleti bozulmuş yenisini aldik,kedileremama aldik.
Çocuklarin saç trasini yapti eşim alman subayi gibi oldunuz diyor birde
Karganin yavrusu bile annesine misali ne güzel oldular vallahi

Arttiriyorum. Benim babam vefat etti, annemi bir senedir göremedim, esim de babalar gününde bizi evde birakip arkadasiyla takilmaya gitti.
Allah rahmet eylesin canım insan gurbete alışıyor ama bir taraf hep buruk ben babamı aramadım bile sabah beni kaç defa aradı açmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…