- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.201
Bu tipte çantaya ihtiyacın varsa al cnm ama bana da büyük geldi sanki benim çantalarım biraz daha minyon-100g eksik daha bir Asmin bırakayım buraya
bizde baya dikat etdik harcamalarada, ben yavasdan kendime bşrseyler almalıyım. İşe döncem. İki yıkdır evdeyim dige resmen nerdese hiç birsey almadım kendime.
bir kaç gündür facebook da bir çanta reklamı çıkıyor karşıma, gem omuzda talıya biliyorsun, hemde sırt çantası oluyor.
Gem işe giderken kullana bilirim, hemde cocukla.
133€ dan 39€ ya düşmüş. Sizce nasıl?Eki Görüntüle 2652537 Eki Görüntüle 2652538
Bilgisayarida tasiyacaksan olur, kendi esyaslarini da koyunca ancak yeterbilgisayarda içine sıgıyormuş. Ben çok yolda oldugum için mecbur onuda yanımda taşıyorum cünkü malesef.
Arttiriyorum. Benim babam vefat etti, annemi bir senedir göremedim, esim de babalar gününde bizi evde birakip arkadasiyla takilmaya gitti.Deme öyle bende oturur ağlarım vallahi bir yıl oldu bende annemi ve kardeşlerimi görmeyeli
Çogunlukla kadın erkekden fazla yapar herhalde canım. Üzme kendini.Bazen bu adama ne gerek var diye düsüyorum, zaten herseyi tek basima yapiyorum
Artik bulunsaydıbence kisa zamanda asisini bulurlar canim
Bazen mi.Canım ona kendini nasıl his etdiyini anlatdın mı? Erkeklere bazen herseyi direk söylemek gerekir, anlamıyorlar yoksa.
Geçen yıl 1 ekimden itibaren başlamıştı, müdür hakli bence en yakintarih eylül.Turtiş geçen hafta şirkete gittiğimde çalıştığımiz ziraatin müdürünü aradım, ne zaman yapılandırma geliyor size haber gelmiştir dedim
Daha haber yok ama konuşulanlar 9-10.aydan sonrayı işaret ediyor dedi.
Düğün mevsimi sarktigi için yeni konut satışı yaz dönemi artar, mevcut borclularda da hep erteleme talebi geldi.
Çoğunluk işine donmedigi için para da yok diye düşünülüyor.
İki üç aydan önce yapılandırma beklemiyorum ben dedi
Bir an önce bazı şeyler netleşsinArtik bulunsaydı
Bazen mi.
Bence ne istediğini her zaman direkt söylemek gerek.
Geçen yıl 1 ekimden itibaren başlamıştı, müdür hakli bence en yakintarih eylül.
Kamp gibi bir bakima eşimin en sevdiği tatil çeşidi☺Biz arkadaslarla dagda kücük kulübeler kiralamayı düşünüyoruz. Her aileye birtane. 250€ kulübe başı, bir haftasonu için. Denizi sevmem pek, ama dagları çok severim, huzur veriyor bana. Çok özledim. Gelecek ay gideriz belki. Yiyecegimizide birlikte götürürüz. 1 saat uzak bize daglar arabayla. Eşim eliyetini alsın, küçük bir araba alırsak, her fırsatda daglara gideriz herhalde
Belirsizlik bana göre de değil, planlı olmayı seviyoruz biz,tarih versinlerBir an önce bazı şeyler netleşsin
Belirsizligi sevmiyorum
Çıksınlar desinler o zaman Ekim'de olacak diye
Ben normal oteli tercih ederdim aslında. Hersey önüme gelsin istiyorumKamp gibi bir bakima eşimin en sevdiği tatil çeşidi☺
Geçen yıl yaptik en son çocuklar babanne ile memleketteyken 2 gece kalmıştık çok güzel oluyor gerçekten.
Bize en yakin ege sahili keşan erikli3 saatcik.
Deniz kenari seviyoruz biz de.
Benim tercihim de herşey dahillerBen normal oteli tercih ederdim aslında. Hersey önüme gelsin istiyorumama virusdan dolayı bu şekil tatil daha mantıklı.
Ah antalya..Ben de uhd tercih ederim, sevmem öyle kamp, pansiyon.
Bütün yıl evde herşeyi biz yapıyoruz zaten, bir hafta da biz rahat edelim.
Bak yine Antalya'yi özledim
Hiç kampa gitmedim, kalamam sanırım çadırdaAh antalya..
Bende öyle düşünüyorum cnm zira kampta çocukla daha da zor.
Yemek hazirlama, toplama yikama vseziyete dönebilir.
Değişik bir tecrübe olacağı kesinHiç kampa gitmedim, kalamam sanırım çadırda
Ama değişik bir tecrübe olur
Allah rahmet eylesin canım insan gurbete alışıyor ama bir taraf hep buruk ben babamı aramadım bile sabah beni kaç defa aradı açmadımArttiriyorum. Benim babam vefat etti, annemi bir senedir göremedim, esim de babalar gününde bizi evde birakip arkadasiyla takilmaya gitti.
Ben de diyorum aslinda bir cok kişi diyorBazen bu adama ne gerek var diye düsüyorum, zaten herseyi tek basima yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?