- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.221
Yapiyor bazi seyleri (ev süpürmek, mutfak toparlamak, salata yapmak gibi) ama saniyor ki herseyi esit bölüsüyoruz. Bir de diyor ki benim gibi adama sükretmen gerek. Asil buna uyuz oluyorum. Sanirim bugün babalar günü ondan daha bir kizginim. Hic bir zaman cocuk istemedi, bugünü de disarda gecirdi iste. Baba olmayi kabullenemedi bir türlü.Ben de diyorum aslinda bir cok kişi diyor
...Her şeyi söylemekle yaparlar...Çok nadir kendiliğinden yapanlar..
Bazı isleri eksik yap bazısını soyle yapsın cnn
Neden?Allah rahmet eylesin canım insan gurbete alışıyor ama bir taraf hep buruk ben babamı aramadım bile sabah beni kaç defa aradı açmadım
Annem bize babalık etti o yeni çocuklarına babalık yapmayı tercih etti bide bilmiyorum dünyanın kanunu sanki kadınların saçını süpürge edip değerinin bilinmemesi o kadar mal mülk yaptı etti tarlalar falan bizi tek büyüttü okuttu kendisi hep dışarıdaydı sadece maddi ihtiyaçlarımızı giderirdi geldigindede hiç adam yok saydı annemi gitti evlendiNeden?
Trendyoldan xiaomi moplu olanı 3000 TL ye aldım canımHangi model ne kadara nerden aldın canım
Daha çok olmadı alalı, 3 kere tüm evi süpürdü, halılarda da gayet başarılı bence. Ama eve gelince evin temiz olması hissi çok güzel, niyetin ve imkanın varsa al bir an önce derim çünkü artıyor fiyatları sürekliCanım robot kaç gündür sende?birde bizim evin heryeri halı dolu halıları süpürme işi nasıl?
sırt çantası kullanmıyorum bilemedim pek. Ama fiyatına bakınca direk tl ye Ceviriyorum elimde degil-100g eksik daha bir Asmin bırakayım buraya
bizde baya dikat etdik harcamalarada, ben yavasdan kendime bşrseyler almalıyım. İşe döncem. İki yıkdır evdeyim dige resmen nerdese hiç birsey almadım kendime.
bir kaç gündür facebook da bir çanta reklamı çıkıyor karşıma, gem omuzda talıya biliyorsun, hemde sırt çantası oluyor.
Gem işe giderken kullana bilirim, hemde cocukla.
133€ dan 39€ ya düşmüş. Sizce 652537[/ATTACH] Eki Görüntüle 2652538
soylesemde anlamıyor iletişimim pek yok zaten artık iyice kapattım kendimi böylesi daha iyiCanım ona kendini nasıl his etdiyini anlatdın mı? Erkeklere bazen herseyi direk söylemek gerekir, anlamıyorlar yoksa.
+1000000Bazen bu adama ne gerek var diye düsüyorum, zaten herseyi tek basima yapiyorum
Bende seviyorum herşey dahil. Tek yapacağım iş tabağa yemek koymak olsunBenim tercihim de herşey dahiller
Giyin süslen çık
Kamp öyle değil
sırt çantası kullanmıyorum bilemedim pek. Ama fiyatına bakınca direk tl ye Ceviriyorum elimde degil
soylesemde anlamıyor iletişimim pek yok zaten artık iyice kapattım kendimi böylesi daha iyi
+1000000
Bende seviyorum herşey dahil. Tek yapacağım iş tabağa yemek koymak olsun
Ben cevirmiyorum beynim otomatik olarak çeviriyorTL ye niye çeviriyorsun direkt rakamın yanına TL yaz öyle düşün, onlar Euro kazanıyor sonuçta
sırt çantası kullanmıyorum bilemedim pek. Ama fiyatına bakınca direk tl ye Ceviriyorum elimde degil
soylesemde anlamıyor iletişimim pek yok zaten artık iyice kapattım kendimi böylesi daha iyi
+1000000
Bende seviyorum herşey dahil. Tek yapacağım iş tabağa yemek koymak olsun
Allah'ım zamane adamlari da ne kadar değişikler, ellerindeki mücevherlerin değerini farkederler umarım.mavimli sanki ben konuştum
Ben bazen evde var mı yok mu onu da anlamıyorum. Son zamanlarda hem kızımla ilgilenmekten hem de hamile olmamdan sanırım gerçekten çok yalnız hissediyorum.
Maddi hesapları yapmaktan, onun kazandığımı harcarım tarzından da yoruluyorum. Benim maaşımın 2/3ü borca gidiyor kalanıyla birikim yapıyorum. Onun daha kaliteli yaşaması, yiyip içmesi için çalışıyorum resmen
Giyinmeye düşkün değildir ama bütün gün pc başında yaşayabilir içeride ne olmuş, kim gelmiş kim gitmiş farketmeyebilir yani ve bana ne kadar şanslı olduğumu söyler durur
Haklisin. Ben olsam ben de acmazdim telefonu. Ah anneler annelerAnnem bize babalık etti o yeni çocuklarına babalık yapmayı tercih etti bide bilmiyorum dünyanın kanunu sanki kadınların saçını süpürge edip değerinin bilinmemesi o kadar mal mülk yaptı etti tarlalar falan bizi tek büyüttü okuttu kendisi hep dışarıdaydı sadece maddi ihtiyaçlarımızı giderirdi geldigindede hiç adam yok saydı annemi gitti evlendi
Allah başımızdan eksik etmesin onlarıHaklisin. Ben olsam ben de acmazdim telefonu. Ah anneler anneler
Matematik yapcaksın sanırım yineKumbaraya bu haftanın parasını aktardım
Yarın işe gideceğim,hazırlıklarımı da yaptım.
Dün bahsettiğim arkadaşımla konuştuk kendimce doğru bulduğum şeyleri anlattım.
Teşekkür etti, yine soracaklari olacağını söyledi
berektli olsunMerhaba. Bu ay 4 bin tl birikimim
Üzgünüm, msji attığın gün eklemeyince unuttum hemen ekliyorumEe hani listeye eklenmemişim. Yazmicam birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?