Ben de diyorum aslinda bir cok kişi diyor
...Her şeyi söylemekle yaparlar...Çok nadir kendiliğinden yapanlar..
Bazı isleri eksik yap bazısını soyle yapsın cnn
Yapiyor bazi seyleri (ev süpürmek, mutfak toparlamak, salata yapmak gibi) ama saniyor ki herseyi esit bölüsüyoruz. Bir de diyor ki benim gibi adama sükretmen gerek. Asil buna uyuz oluyorum. Sanirim bugün babalar günü ondan daha bir kizginim. Hic bir zaman cocuk istemedi, bugünü de disarda gecirdi iste. Baba olmayi kabullenemedi bir türlü.

Annem bize babalık etti o yeni çocuklarına babalık yapmayı tercih etti bide bilmiyorum dünyanın kanunu sanki kadınların saçını süpürge edip değerinin bilinmemesi o kadar mal mülk yaptı etti tarlalar falan bizi tek büyüttü okuttu kendisi hep dışarıdaydı sadece maddi ihtiyaçlarımızı giderirdi geldigindede hiç adam yok saydı annemi gitti evlendi

Hangi model ne kadara nerden aldın canım
Trendyoldan xiaomi moplu olanı 3000 TL ye aldım canım
Canım robot kaç gündür sende?birde bizim evin heryeri halı dolu halıları süpürme işi nasıl?
Daha çok olmadı alalı, 3 kere tüm evi süpürdü, halılarda da gayet başarılı bence. Ama eve gelince evin temiz olması hissi çok güzel, niyetin ve imkanın varsa al bir an önce derim çünkü artıyor fiyatları sürekli
Bu aralar okuyamıyorum yoğunum biraz hem de maşallah çok güzel konuşuyorsunuz kusura bakma gecikmeli cevabım için.

sırt çantası kullanmıyorum bilemedim pek. Ama fiyatına bakınca direk tl ye Ceviriyorum elimde degil
Canım ona kendini nasıl his etdiyini anlatdın mı? Erkeklere bazen herseyi direk söylemek gerekir, anlamıyorlar yoksa.
soylesemde anlamıyor iletişimim pek yok zaten artık iyice kapattım kendimi böylesi daha iyi
Bazen bu adama ne gerek var diye düsüyorum, zaten herseyi tek basima yapiyorum
+1000000
Benim tercihim de herşey dahiller
Giyin süslen çık
Kamp öyle değil
Bende seviyorum herşey dahil. Tek yapacağım iş tabağa yemek koymak olsun

TL ye niye çeviriyorsun direkt rakamın yanına TL yaz öyle düşün, onlar Euro kazanıyor sonuçta

alcam sanirim

mavimli sanki ben konuştum

Ben bazen evde var mı yok mu onu da anlamıyorum. Son zamanlarda hem kızımla ilgilenmekten hem de hamile olmamdan sanırım gerçekten çok yalnız hissediyorum.

Maddi hesapları yapmaktan, onun kazandığımı harcarım tarzından da yoruluyorum. Benim maaşımın 2/3ü borca gidiyor kalanıyla birikim yapıyorum. Onun daha kaliteli yaşaması, yiyip içmesi için çalışıyorum resmen

Giyinmeye düşkün değildir ama bütün gün pc başında yaşayabilir içeride ne olmuş, kim gelmiş kim gitmiş farketmeyebilir yani ve bana ne kadar şanslı olduğumu söyler durur

Allah'ım zamane adamlari da ne kadar değişikler, ellerindeki mücevherlerin değerini farkederler umarım.

Haklisin. Ben olsam ben de acmazdim telefonu. Ah anneler anneler

.
Matematik yapcaksın sanırım yine

Selam kızlar Başıma gelene bakın

Akşam pizza yaptım yedik, yemekten kalktık otururken ayaklarım falan kaşınmaya başladı. Dedim bişey ısırdı heralde. Neyse dedim kalkıp bi su içeyim. Su içerken gözüm koluma takıldı böyle nokta nokta şişmeye başladı. Dedim noluyor alerji mi oldu acaba

Birden elim ayağım dudaklarım uyuştu. Anafilaktik şok( ölümle sonuçlanabilen şiddetli alerji) geçiriyorum diye düşünmeye başladım. Nefes alamaz gibi oldum. Zorla eşime gittim 112 yi ara dedim, ayy çok kötüydü . O da şaşırdı noldu falan diye. Kendimi balkona attım ama nefes alamıyorum, rengim sapsarı olmuş. 5 dk sonra sakinleşmeye başladım Allahtan.

Öleceğim sandım, öyle değişik bir histi. Anafilaktik şok geçirdiğime emin gibiydim yani. Sakinleşince de ağlayamaya başladım. Eşim de çok korktu. Nolduğunu da anlayamadı.

Sanırım panik atak geçirdim ya Hiç de olmamıştı böyle bir şey... Hala kendime gelemedim. Her yerim kaşınıyor gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…