- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.241
Yazicam sen yapicaksin matematiği.
Matematik yapcaksın sanırım yine
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm huysuzSelam kızlarBaşıma gelene bakın
Akşam pizza yaptım yedik, yemekten kalktık otururken ayaklarım falan kaşınmaya başladı. Dedim bişey ısırdı heralde. Neyse dedim kalkıp bi su içeyim. Su içerken gözüm koluma takıldı böyle nokta nokta şişmeye başladı. Dedim noluyor alerji mi oldu acaba
Birden elim ayağım dudaklarım uyuştu. Anafilaktik şok( ölümle sonuçlanabilen şiddetli alerji) geçiriyorum diye düşünmeye başladım. Nefes alamaz gibi oldum. Zorla eşime gittim 112 yi ara dedim, ayy çok kötüydü. O da şaşırdı noldu falan diye. Kendimi balkona attım ama nefes alamıyorum, rengim sapsarı olmuş. 5 dk sonra sakinleşmeye başladım Allahtan.
Öleceğim sandım, öyle değişik bir histi. Anafilaktik şok geçirdiğime emin gibiydim yani. Sakinleşince de ağlayamaya başladım. Eşim de çok korktu. Nolduğunu da anlayamadı.
Sanırım panik atak geçirdim yaHiç de olmamıştı böyle bir şey... Hala kendime gelemedim. Her yerim kaşınıyor gibi hissediyorum.
Çok geçmiş olsun. Durup dururken mi fenalaştın. Bu kadar fena mı panik atak ya.Selam kızlarBaşıma gelene bakın
Akşam pizza yaptım yedik, yemekten kalktık otururken ayaklarım falan kaşınmaya başladı. Dedim bişey ısırdı heralde. Neyse dedim kalkıp bi su içeyim. Su içerken gözüm koluma takıldı böyle nokta nokta şişmeye başladı. Dedim noluyor alerji mi oldu acaba
Birden elim ayağım dudaklarım uyuştu. Anafilaktik şok( ölümle sonuçlanabilen şiddetli alerji) geçiriyorum diye düşünmeye başladım. Nefes alamaz gibi oldum. Zorla eşime gittim 112 yi ara dedim, ayy çok kötüydü. O da şaşırdı noldu falan diye. Kendimi balkona attım ama nefes alamıyorum, rengim sapsarı olmuş. 5 dk sonra sakinleşmeye başladım Allahtan.
Öleceğim sandım, öyle değişik bir histi. Anafilaktik şok geçirdiğime emin gibiydim yani. Sakinleşince de ağlayamaya başladım. Eşim de çok korktu. Nolduğunu da anlayamadı.
Sanırım panik atak geçirdim yaHiç de olmamıştı böyle bir şey... Hala kendime gelemedim. Her yerim kaşınıyor gibi hissediyorum.
Gecmis olsun bisey dokunmus olmasin gizli alerjin mi var biseye acaba? Ama o zamanda bu kadar hizli düzelemezdinSelam kızlarBaşıma gelene bakın
Sanırım panik atak geçirdim yaHiç de anolmamıştı böyle bir şey... Hala kendime gelemedim. Her yerim kaşınıyor gibi hissediyorum.
Hiç bir fikrim yok ya.. Muhtemelen sivrisinek soktu yani nereden aklıma geldi bunlar hiç anlamadım. Öleceğime o kadar emindim ki yani.. çok değişik bir histi. Allahım kimseye yaşatmasın.
Gecmis olsun bisey dokunmus olmasin gizli alerjin mi var bisey acaba?
Daha önce de yazmıştım ama yazayım tekrar
Allah bereket versin diyelim:)Daha önce de yazmıştım ama yazayım tekrar23 yaşımdayım , eşim askeri personel ve ailemin yanında kalıyorum evimde yalnız sıkılıyorum o yüzden (arada evime gidip geliyorum ) haliyle böyle olunca bende eşimin parası çar çur olmasın diye biriktirmeye karar verdim , ev almak için de tabi. Boş yere kira ödüyoruz şuan oturmadığımız eve ve canım sıkılıyor bu duruma. En azından işi gücü varken imkan da varken biriktireyim dedim. Eşim ben biriktirirm dedi ama beceremedi en sonunda bana devretti bu işi altın almamı istemiyor biraz endişeli ya zarar edersek diye. Bende bu sebeple vadeli hesapta her ayın 16 sı gibi birikim yapıyorum. Bekarken altın alırdım çalışıp ama eşim bu şekilde istediği için onu da üzmek istemedim. Allah ım hepimizin parasının malının bereketini artırsın inşallah
Hoşbuldum
Boş bir yerimiz vardi sana, hemen ekledim bu kez gözümden kaçmasın.Hoşbuldum
Evet eşim Suriye de maalesefAllah bereket versin diyelim:)
Umarim ev hayalin gerçek olur,ayri sehirlerde misiniz?
İsmini hatırlayamadım ama eşim altın almak istemiyor diyince hatırladım seniHoşbuldum
Aslında yazıyorum ama bazen araya kaynıyorumİsmini hatırlayamadım ama eşim altın almak istemiyor diyince hatırladım seni
Daha sık yaz bize
Insan evde sürekli yalniz kalamaz tâbi.Evet eşim Suriye de maalesefyıl da 1 ay izni var onu da 3 e bölüp gönderiyorlar. Bende yalnız sıkılıyorum çünkü ailem de evime 2 saat uzakta başka bir şehirde. Ailemin yanına geliyorum. Bazen gidip 2 gün kalıp evimde, geri geliyorum
Değilsin, kimse değilAslında yazıyorum ama bazen araya kaynıyorumgözden kaçan biri miyim nedir bu birkaç gün giremedim pek tabi
Amin. Allahım kimseye yaşatmasın ya cidden çok zor. Evlendikten sonra ailenin yanında kalmaya devam etmek de zor. Kayınvalidemlerde de çok sıkılıyorum. Evde tek de kalamıyorum. Göçebe oldum. Elimde valiz geziyorumInsan evde sürekli yalniz kalamaz tâbi.
Tez zamanda kavuşun umarım.
Çok geçmiş olsun canım geçmiş ama yinede tedbirini al bir sağlık kontrolünden geç ne olur ne olmaz ALLAH korusun tek basinada olabilirdinSelam kızlarBaşıma gelene bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?