Aslında yazıyorum ama bazen araya kaynıyorum gözden kaçan biri miyim nedir bu birkaç gün giremedim pek tabi
Çok sık yazmadigin için hatirlamadik ama kendini tanitinca hemen anımsadık.
Gözden kacmazsin öyle düşünme lütfen.
Eşinle bir an evvel kavuşursun umarim

Geçmiş olsun cnm

Bir sevgili tekrar hoşgeldin hatırladım seni ama sık yazmıyorsan gözden kacabiliyor
Evet hayatım sık giremiyorum. Bir kaç gündür girmiyordum. Hastane de adliye de işlerim var hala da var. Boş kaldıkça girip yazıp geri çıkıyorum işte

A Asmin75 benim de öyle bir çantam var. Hem sırt çantası oluyor hem kol çantası. Çok kullanışlı. Çocuklu biri için ideal. Ayrıca kısa süreli bir yere gideceğimde bavul gibi kendi eşyamı doldurabiliyorum. Kitap taşırken de iyi oluyor. Tek sıkıntım aldığım çantanın ağırlığı. Senin resmini çektiğin hafif bir çantaya benziyor. Daha da kullanışlı olabilir.

cok cok gecmis olsun! Pek bir bilgim yok ama panik atakda vücut böyle tepkiler gösteriyor mu?

Ben gece seansına kalmadan kacacagim bu akşam, sonra kahvemsi bizi ekti olmasın A Asmin75
Yarın işe gideceğim, vakitlice yatip kalksam iyi olacak.
Uyku duzenim hepten bozuldu zaten, buna da bir el atmam gerek
siz türkler ne diyor? dur canim karpuz kesecez daha iyi geceler sana, kolay gelsin yarin

evet hafifmis. Ben ise baslayinca sürekli yollarda oluyorum. Bilgisayarim, notdefteri, icecegim yiyecegim hep benle, onun icin ise baslayinca cok isime yariyacak. Toplantiya giderken koluma, cikincada sirtima takarim. Dedigin gibi cocukla bir yere gidincede isime yarar.
Gündüz vakit bulamamisdim ismarlamaya, gece ne göreyim10€ daha indirim yapmislar, kargoda yok. 29€ ya ismarladim
Umarim güzel cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…