- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.261
Çok sık yazmadigin için hatirlamadik ama kendini tanitinca hemen anımsadık.Aslında yazıyorum ama bazen araya kaynıyorumgözden kaçan biri miyim nedir bu birkaç gün giremedim pek tabi
Geçmiş olsun cnmSelam kızlarBaşıma gelene bakın
Akşam pizza yaptım yedik, yemekten kalktık otururken ayaklarım falan kaşınmaya başladı. Dedim bişey ısırdı heralde. Neyse dedim kalkıp bi su içeyim. Su içerken gözüm koluma takıldı böyle nokta nokta şişmeye başladı. Dedim noluyor alerji mi oldu acaba
Birden elim ayağım dudaklarım uyuştu. Anafilaktik şok( ölümle sonuçlanabilen şiddetli alerji) geçiriyorum diye düşünmeye başladım. Nefes alamaz gibi oldum. Zorla eşime gittim 112 yi ara dedim, ayy çok kötüydü. O da şaşırdı noldu falan diye. Kendimi balkona attım ama nefes alamıyorum, rengim sapsarı olmuş. 5 dk sonra sakinleşmeye başladım Allahtan.
Öleceğim sandım, öyle değişik bir histi. Anafilaktik şok geçirdiğime emin gibiydim yani. Sakinleşince de ağlayamaya başladım. Eşim de çok korktu. Nolduğunu da anlayamadı.
Sanırım panik atak geçirdim yaHiç de olmamıştı böyle bir şey... Hala kendime gelemedim. Her yerim kaşınıyor gibi hissediyorum.
Birikim hedefiniz nedir peki
Yolun yarisindayim bebem ve hiç yapamadığım kadar izin kullanıyorum şu an
Ev borcumu bitirip yine artı bakiyeleri görmekBirikim hedefiniz nedir peki
Bende 2. Ev için hayaller kuruyorumEv borcumu bitirip yine artı bakiyeleri görmek
Olasilik kitabim derki porshe cikma olasigi çok düşükBende 2. Ev için hayaller kuruyorum
Porshe çıkarsa hayale gerek yok
Olsun hayal kurmak bedava
Evet hayatım sık giremiyorum. Bir kaç gündür girmiyordum. Hastane de adliye de işlerim var hala da var. Boş kaldıkça girip yazıp geri çıkıyorum işteBir sevgili tekrar hoşgeldin hatırladım seni ama sık yazmıyorsan gözden kacabiliyor
cok cok gecmis olsun! Pek bir bilgim yok ama panik atakda vücut böyle tepkiler gösteriyor mu?Selam kızlarBaşıma gelene bakın
Akşam pizza yaptım yedik, yemekten kalktık otururken ayaklarım falan kaşınmaya başladı. Dedim bişey ısırdı heralde. Neyse dedim kalkıp bi su içeyim. Su içerken gözüm koluma takıldı böyle nokta nokta şişmeye başladı. Dedim noluyor alerji mi oldu acaba
Birden elim ayağım dudaklarım uyuştu. Anafilaktik şok( ölümle sonuçlanabilen şiddetli alerji) geçiriyorum diye düşünmeye başladım. Nefes alamaz gibi oldum. Zorla eşime gittim 112 yi ara dedim, ayy çok kötüydü. O da şaşırdı noldu falan diye. Kendimi balkona attım ama nefes alamıyorum, rengim sapsarı olmuş. 5 dk sonra sakinleşmeye başladım Allahtan.
Öleceğim sandım, öyle değişik bir histi. Anafilaktik şok geçirdiğime emin gibiydim yani. Sakinleşince de ağlayamaya başladım. Eşim de çok korktu. Nolduğunu da anlayamadı.
Sanırım panik atak geçirdim yaHiç de olmamıştı böyle bir şey... Hala kendime gelemedim. Her yerim kaşınıyor gibi hissediyorum.
evet hafifmis. Ben ise baslayinca sürekli yollarda oluyorum. Bilgisayarim, notdefteri, icecegim yiyecegim hep benle, onun icin ise baslayinca cok isime yariyacak. Toplantiya giderken koluma, cikincada sirtima takarim. Dedigin gibi cocukla bir yere gidincede isime yarar.A Asmin75 benim de öyle bir çantam var. Hem sırt çantası oluyor hem kol çantası. Çok kullanışlı. Çocuklu biri için ideal. Ayrıca kısa süreli bir yere gideceğimde bavul gibi kendi eşyamı doldurabiliyorum. Kitap taşırken de iyi oluyor. Tek sıkıntım aldığım çantanın ağırlığı. Senin resmini çektiğin hafif bir çantaya benziyor. Daha da kullanışlı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?