]
En ekonomik ve bol internetli faturalı hat tarifesi aramaktan gözüm yoruldu. Ne çok tarife var. Çoğu da numara taşıyanlara.
Benim telekom çokta ucuz oluyor cekmiyor diyolars
Ev işlerini bende zorla yaptırıyorum yakınlarınızda ilgilenen biri var mı?bizim ilk 20 gün ailelerimiz geldi huni takcaktım adam yatıyor 2dk pışpışlıyor çocugu.sonra anneleri yolladım bıraktım herseyi bebekle ilgilendim yavas yavas toparlandı bizim küçük cadı kucagı cok sever uyumuyor eger yemek yemek istiyosa yatmıycak çocuga bakıcak.sonra baktım para mevzuna bende birikim yapıyom vs ben hiç fiziki görmüyorum resti cektim ya ev alırız yada süt izni bitince 2 yıl ücretsize cıkıcam adam fellik fellik ev baktı.herkes için gecerli mi bilmiyorum benimkini hep tehdit edicen rahat yoksa

Allah'ım zamane adamlari da ne kadar değişikler, ellerindeki mücevherlerin değerini farkederler umarım.

Ya turta

Bazen farkeder gibi oluyor sonra unutuyor hemen

Ben de bugün ne bulduysam ekledim, 25. Haftayı da eklemiştim en son

K kahvemsi mutluluk arkadaşın için ufak bir önerim var, ödemelerini azaltmaya yönelecekse de eşine tek tek izah etmesin bence. Eşi yüksek sansın ama o tekrar altınlarını yerine koysun. Çok seviyor demek ki, aileye karşı korurken de standartımız iyi mesajı vermek istemiş ve bu yüzden bu kadar açılmış olabilirler. Yatırımlarına, arkadaş seçimine ve çözüm arayışına bakılırsa gayet akıllı bir kadın.

Bazı kocalar pek tatlı da olsa, sorumluluk almayı yetişkin olmayı bilemeyebiliyorlar.

Dilerim hemen toparlanır, sen de bu vefanın ve dostluğunun ödülünü hep alırsın

Huysuzd canım çok çok geçmiş olsun, panik atak semptomları belirgin bir görünsen çok iyi olur sanki

Alya86

Gule güle kullan asminn ✌

Teşekkür ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…