- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.281
Benim telekom çokta ucuz oluyor cekmiyor diyolarsEn ekonomik ve bol internetli faturalı hat tarifesi aramaktan gözüm yoruldu. Ne çok tarife var. Çoğu da numara taşıyanlara.
Ev işlerini bende zorla yaptırıyorum yakınlarınızda ilgilenen biri var mı?bizim ilk 20 gün ailelerimiz geldi huni takcaktım adam yatıyor 2dk pışpışlıyor çocugu.sonra anneleri yolladım bıraktım herseyi bebekle ilgilendim yavas yavas toparlandı bizim küçük cadı kucagı cok sever uyumuyor eger yemek yemek istiyosa yatmıycak çocuga bakıcak.sonra baktım para mevzuna bende birikim yapıyom vs ben hiç fiziki görmüyorum resti cektim ya ev alırız yada süt izni bitince 2 yıl ücretsize cıkıcam adam fellik fellik ev baktı.herkes için gecerli mi bilmiyorum benimkini hep tehdit edicen rahat yoksaYapiyor bazi seyleri (ev süpürmek, mutfak toparlamak, salata yapmak gibi) ama saniyor ki herseyi esit bölüsüyoruz. Bir de diyor ki benim gibi adama sükretmen gerek. Asil buna uyuz oluyorum. Sanirim bugün babalar günü ondan daha bir kizginim. Hic bir zaman cocuk istemedi, bugünü de disarda gecirdi iste. Baba olmayi kabullenemedi bir türlü.
Nasıl yaptın çok ilginçmiş tarifini verir misinBu arada barbunyadan yaptigim cikolatali keki yedi esim, inanmadi barbunya olduguna
Allah'ım zamane adamlari da ne kadar değişikler, ellerindeki mücevherlerin değerini farkederler umarım.
Ben de bugün ne bulduysam ekledim, 25. Haftayı da eklemiştim en sonKumbaraya bu haftanın parasını aktardım
Yarın işe gideceğim,hazırlıklarımı da yaptım.
Dün bahsettiğim arkadaşımla konuştuk kendimce doğru bulduğum şeyleri anlattım.
Teşekkür etti, yine soracaklari olacağını söyledi
Selam kızlarBaşıma gelene bakın
Akşam pizza yaptım yedik, yemekten kalktık otururken ayaklarım falan kaşınmaya başladı. Dedim bişey ısırdı heralde. Neyse dedim kalkıp bi su içeyim. Su içerken gözüm koluma takıldı böyle nokta nokta şişmeye başladı. Dedim noluyor alerji mi oldu acaba
Birden elim ayağım dudaklarım uyuştu. Anafilaktik şok( ölümle sonuçlanabilen şiddetli alerji) geçiriyorum diye düşünmeye başladım. Nefes alamaz gibi oldum. Zorla eşime gittim 112 yi ara dedim, ayy çok kötüydü. O da şaşırdı noldu falan diye. Kendimi balkona attım ama nefes alamıyorum, rengim sapsarı olmuş. 5 dk sonra sakinleşmeye başladım Allahtan.
Öleceğim sandım, öyle değişik bir histi. Anafilaktik şok geçirdiğime emin gibiydim yani. Sakinleşince de ağlayamaya başladım. Eşim de çok korktu. Nolduğunu da anlayamadı.
Sanırım panik atak geçirdim yaHiç de olmamıştı böyle bir şey... Hala kendime gelemedim. Her yerim kaşınıyor gibi hissediyorum.
Nasıl yaptın çok ilginçmiş tarifini verir misin
[/QUOTE
tabi
Ama rejim icin bu, bol proteinli. Sem emziriyorsun herhalde. Nekadar uygun olur bilemiyecegim cünkü tatlandiricida var icinde.
250g haslanmis barbunya
5 yumurta (oda sicakliginda)
170g seker (ben tatlandirici kullandim)
150g eritilmis ilik yag
70g sekersiz kakao
2 tatli kasigi kabartma tozu (tepeleme olmasin)
cay kasiginin ucuyla tuz
yumurta ve seker haric tüm malzemeleri karistirip blenderle eziyoruz.
ayri kapda yumurtayla sekeri (ben tatlandirici kullandim) bir kac dakika cirpiyoruz ve sonrada kasik kasik barbunyali harcimizi ekleyip cirpmaya devam ediyoruz.
Önceden isitilmis firinda 40dakika 160 derecede altli üstlü pisiriyoruz
Gule güle kullan asminn ✌evet hafifmis. Ben ise baslayinca sürekli yollarda oluyorum. Bilgisayarim, notdefteri, icecegim yiyecegim hep benle, onun icin ise baslayinca cok isime yariyacak. Toplantiya giderken koluma, cikincada sirtima takarim. Dedigin gibi cocukla bir yere gidincede isime yarar.
Gündüz vakit bulamamisdim ismarlamaya, gece ne göreyim10€ daha indirim yapmislar, kargoda yok. 29€ ya ismarladim
Umarim güzel cikar.
sagol canimGule güle kullan asminn ✌
Olasılıksız işte
Sözün vardı unutma araba Sana çıkıncaOlsun hayal kurmak bedava
Teşekkür ederim canimYa turta
Bazen farkeder gibi oluyor sonra unutuyor hemen
Ben de bugün ne bulduysam ekledim, 25. Haftayı da eklemiştim en son
K kahvemsi mutluluk arkadaşın için ufak bir önerim var, ödemelerini azaltmaya yönelecekse de eşine tek tek izah etmesin bence. Eşi yüksek sansın ama o tekrar altınlarını yerine koysun. Çok seviyor demek ki, aileye karşı korurken de standartımız iyi mesajı vermek istemiş ve bu yüzden bu kadar açılmış olabilirler. Yatırımlarına, arkadaş seçimine ve çözüm arayışına bakılırsa gayet akıllı bir kadın.
Bazı kocalar pek tatlı da olsa, sorumluluk almayı yetişkin olmayı bilemeyebiliyorlar.
Dilerim hemen toparlanır, sen de bu vefanın ve dostluğunun ödülünü hep alırsın
Huysuzd canım çok çok geçmiş olsun, panik atak semptomları belirgin bir görünsen çok iyi olur sanki
Unutmam ciksindaOlasılıksız iştegerçekçi bir kitap
Sözün vardı unutma araba Sana çıkınca
Kolay gelsin cnm iyi calismalarKahvemsi yıllara düşmeye hazir, yoğun bir gün beni bekliyor
akşama görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?