doktora gittim, guatir temiz görünüyor sükür.
Anneme recete yazdirip ezcaneden aldim, kizima alman dimiti aldim, sayisal oynadim bi yarim saat ciktim 10€ harcadim.
Birazdanda markete gitcem daha.
Benimde gitmem lazım doktora bakalım vakit bulabilirsem

Merhaba kizlar bizim seminer dönemi online eğitimler başladı..Şimdi bitti. Kahvalti hazırlayacağım
A Asmin75 sonuçların iyi olması super...
Ben de ölçüme gidecegim genel tarama ama korkuyorum
canim ihmal etme. Seninklerde temiz cikar insallah

Alisverisde hal etdim. Sabahdan beri kosturuyorum, simdide kizi uyutdum. 10dk yaninda uzanip kalkayim.
Annem sagolsun ben disardayken bulasiklari yikayip, evi süpürmüs.
Bende daha Banyoyu silcem, yemek yapcam.
Kizimla esim icin kiymali pide, salata var aksama, annemle bana da kurufasülye.
Onlarida daha yapcam.
Kizimin övlen uyumadan ictigi sütü kesmisdim 1 hafta önce, baktim sormuyor bile
3 gündürde sabah sütünü istemiyor kendisi, bi gece uyumadan iciyor.
Böylece mamadanda kurtulduk sayilir. 50€ veriyordum ayda sadece süte, böylece sadece bir paket yeter ayda, oda 12€.
Bezdende kurtula bilseydik ne güzel olurdu.

Bebeğin ne kadarlık dı

Merhaba kızlar bugün işyerinden arkadasım bebiş için hediye parası getirdi 3 kişi gram altın göndermiş 6 gramda toplananla aldım.altın şükür arttı ihtiyac kredimizi kapattım 6 ayda inanılmaz kar oldu ev için anlastık merkez bankası ihtiyac kredisinin kapandıgını haftaya görebilirmiş bugün kapora verdik biraz cok cekmeyi planlıyoruz elimdeki tüm altını bozdurmayalım piyasalar kötü eşim işssiz kalmazsa arabada alırız diye düşündük bakalım artık.

Kac yasında bebiş tracy hookun kitabını çok övüyolar 1 haftada uyku ve tuvalet egitimi oluyomuş ne kadar dogru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…