- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.301
günes actiGünaydın bacılar
Sonuçların iyi çıkmasına sevindimcnmdoktora gittim, guatir temiz görünüyor sükür.
Anneme recete yazdirip ezcaneden aldim, kizima alman dimiti aldim, sayisal oynadimbi yarim saat ciktim 10€ harcadim.
Birazdanda markete gitcem daha.
Bende de kisir, köfte ve cacikBugün yemek patlıcan oturtma cacık bu kadar...
Is yavaşlatmaya başladım evde...Ee seminer yapiyorum diyeceğim
Benimde gitmem lazım doktora bakalım vakit bulabilirsemdoktora gittim, guatir temiz görünüyor sükür.
Anneme recete yazdirip ezcaneden aldim, kizima alman dimiti aldim, sayisal oynadimbi yarim saat ciktim 10€ harcadim.
Birazdanda markete gitcem daha.
Aksatma doktor islerini canimBenimde gitmem lazım doktora bakalım vakit bulabilirsem
Bebeğin ne kadarlık dıAlisverisde hal etdim. Sabahdan beri kosturuyorum, simdide kizi uyutdum. 10dk yaninda uzanip kalkayim.
Annem sagolsun ben disardayken bulasiklari yikayip, evi süpürmüs.
Bende daha Banyoyu silcem, yemek yapcam.
Kizimla esim icin kiymali pide, salata var aksama, annemle bana da kurufasülye.
Onlarida daha yapcam.
Kizimin övlen uyumadan ictigi sütü kesmisdim 1 hafta önce, baktim sormuyor bile
3 gündürde sabah sütünü istemiyor kendisi, bi gece uyumadan iciyor.
Böylece mamadanda kurtulduk sayilir. 50€ veriyordum ayda sadece süte, böylece sadece bir paket yeter ayda, oda 12€.
Bezdende kurtula bilseydik ne güzel olurdu.
Yok ben yiyemem zaten kızkardesim abur cubur cok sever barbunyada cok faydalı ona önericem tesekkür ederim onada yazıyım tarifi dener
Bizdede aynı artı pilav var.çok yapınca yenmiyoki en güzeli kendini yormamakBugün yemek patlıcan oturtma cacık bu kadar...
Is yavaşlatmaya başladım evde...Ee seminer yapiyorum diyeceğim
Kac yasında bebiş tracy hookun kitabını çok övüyolar 1 haftada uyku ve tuvalet egitimi oluyomuş ne kadar dogru bilmiyorumAlisverisde hal etdim. Sabahdan beri kosturuyorum, simdide kizi uyutdum. 10dk yaninda uzanip kalkayim.
Annem sagolsun ben disardayken bulasiklari yikayip, evi süpürmüs.
Bende daha Banyoyu silcem, yemek yapcam.
Kizimla esim icin kiymali pide, salata var aksama, annemle bana da kurufasülye.
Onlarida daha yapcam.
Kizimin övlen uyumadan ictigi sütü kesmisdim 1 hafta önce, baktim sormuyor bile
3 gündürde sabah sütünü istemiyor kendisi, bi gece uyumadan iciyor.
Böylece mamadanda kurtulduk sayilir. 50€ veriyordum ayda sadece süte, böylece sadece bir paket yeter ayda, oda 12€.
Bezdende kurtula bilseydik ne güzel olurdu.
2 yasina girdi bu ay. Normal yemekde yiyorda yinede sabah uyaninca, övlen uykusuna ve gece uyumadan önce sütünü istiyordu.Bebeğin ne kadarlık dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?