- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.321
2 yasinda ve uzun zamandir sabahlari kuru bezle uyaniyoruz ve kapilarin arkasina saklaniyor tuvaletini yapmak icin.Kac yasında bebiş tracy hookun kitabını çok övüyolar 1 haftada uyku ve tuvalet egitimi oluyomuş ne kadar dogru bilmiyorum
Maşallah2 yasina girdi bu ay. Normal yemekde yiyorda yinede sabah uyaninca, övlen uykusuna ve gece uyumadan önce sütünü istiyordu.
oy cok sevindim senin icinMaşallah
Canım benim kızım da 21 aylık 15 gün oldu biz bıraktık bezi
Gece bezine yapmiyorsa artik takma asmin,2 yasinda ve uzun zamandir sabahlari kuru bezle uyaniyoruz ve kapilarin arkasina saklaniyor tuvaletini yapmak icin.
Yanliz yaptigini sadece arada bir söyler, oda yaptiktan sonra, bide tuvalete oturmaktan korkuyor. Bir kac kez oturtmak istedim, agliyor. Bende zorlamak istemiyorum. Kendini hazir his etdiginde oturur diye umutlaniyorum, sütü biraktigi gibi.
Teşekkür ederim canımoy cok sevindim senin icin
Nasil basardin?
canim gece hic yapmiyor. Cok nadiren sabahlari bezi islak. Benim sorunum tuvalete yaklasmayi bile red ediyorGece bezine yapmiyorsa artik takma asmin,
Alt acmasi koy çarşafının altina gece de 2 saatte bir tuvalate götür ben öyle yapmıştım.
Birde her çocuk kendine özel benim büyük daha geç kazandi küçük daha erken.
Büyük tuvelerinde sorun yaşadık amaklozete yapmayi bir süre kabul etmedi, lazimligini kullandı.
Ve dediği şey de ben ordan düşerimdi.
Çocuk işte zorlamadim bende kendi kabullenmesini bekledim.
peki tuvalete oturuyormuydu?Teşekkür ederim canım
Herşeyin başı sabır gerçekten çok önemli
İlk gün sürekli işedi yaptığını bilmeden
2. Gün farkına vardı ama tuvalet geldi dedi yine yaptı
3. Gün artık gelmeden söylemeye başladı ama kaçırdı
Böyle böyle alıştık çok şükür
Arada bir kaçırıyor ama ancak yeni daha
Sabırla söyleyerk anlatarak ve ödül vererek başarabilirsin canım
Reddediyorsa sakın zorlama, daha da yaklaşmaz.canim gece hic yapmiyor. Cok nadiren sabahlari bezi islak. Benim sorunum tuvalete yaklasmayi bile red ediyor
bende ona umutlaniyorum canim. Teklif ediyorum, ama yaklasmak bile istemiyor. Bencede zorlama iyi olmaz. Daha bu yaslarda baski olmadin hayatdaReddediyorsa sakın zorlama, daha da yaklaşmaz.
Kibarca teklif ey ara sira, zamani gelince onun da orayi kullanacağını vs.
Ana olmak ne zor
Bazen yenmiyor...Burdaki amaç kendimizi pek yıpratmama olmalı aslindaBizdede aynı artı pilav var.çok yapınca yenmiyoki en güzeli kendini yormamak
Ben de telefondan adım takip ediyorsun şimdi etmiyorum pek dışarı çıkmayınca.Köftemi hazirlayip attim dolaba kısırı yaptim.
Günlük sporum tamam.
Günlük 6bin adim yürüyüş limitim de sabahtan doldukütüphaneye gidip kitap değişimi yaptim
Kesinlikle zorlamaya karşıyım ben de...Benim ki 33 aylık öğrendi..1 kere tuvalete görürdüm burda bu şekilde yapacağız diye ilk mızmızlandı sonra gelince gittik yaptik. Gece gündüz aynı gün öğrendi...Yani biz de geç oldu ama uğraşmadık hicbende ona umutlaniyorum canim. Teklif ediyorum, ama yaklasmak bile istemiyor. Bencede zorlama iyi olmaz. Daha bu yaslarda baski olmadin hayatdaelbetde birgün oturcak
İlk günler oturmak istemedi klozete ve lazımlığapeki tuvalete oturuyormuydu?
Yaklaşık 5 km tatlucumBen de telefondan adım takip ediyorsun şimdi etmiyorum pek dışarı çıkmayınca.
6 bin adım kac km canim belki evde yururum
Benimkiler de 33 aylik ögrendiler beraber. Aninda ögrendiler iki gün de gece gündüz hepsi halloldu. Beklemek en iyisi.Kesinlikle zorlamaya karşıyım ben de...Benim ki 33 aylık öğrendi..1 kere tuvalete görürdüm burda bu şekilde yapacağız diye ilk mızmızlandı sonra gelince gittik yaptik. Gece gündüz aynı gün öğrendi...Yani biz de geç oldu ama uğraşmadık hic
Coook erken tuvalet egitimi icin canim ya.2 yasina girdi bu ay. Normal yemekde yiyorda yinede sabah uyaninca, övlen uykusuna ve gece uyumadan önce sütünü istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?