- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.341
Aaa bak kuru bez isaret ama. Demek seninki erken birakacak.2 yasinda ve uzun zamandir sabahlari kuru bezle uyaniyoruz ve kapilarin arkasina saklaniyor tuvaletini yapmak icin.
Yanliz yaptigini sadece arada bir söyler, oda yaptiktan sonra, bide tuvalete oturmaktan korkuyor. Bir kac kez oturtmak istedim, agliyor. Bende zorlamak istemiyorum. Kendini hazir his etdiginde oturur diye umutlaniyorum, sütü biraktigi gibi.
Vay beBenim büyük kızım 18 aylıklen
Küçük kızımda 21 aylıkken başladı tuvalete
Bilmiyorum canım aslında rahat davranıyorum zorlamıyorum oyunla filan öğreniyorlarVay bekizlar daha mi cabuk alisiyor ne
supersın canım ya ins benım oglusum da kolay ogrenırBilmiyorum canım aslında rahat davranıyorum zorlamıyorum oyunla filan öğreniyorlar
He uykucu zamane çocukları çok fenakızlar benım de teyzemin ıkı kızı var 1 yasında ogrenmıs ıkısı de
sımdı torunu var 2.5yasından buyuk ona ogretemedi diyorki zamane cocukları ogrenmıyor
Haydi iç kahveni o zaman dinlenme zamani cnm sanaKahvemsi yine telve oldu, işyerinde nasıl vakit geçti anlamadım bugün.
Resmi kurumda iş vardi oraya da gittim.
İzine çıktım ama gelişmeye göre cagirabilirler beni
Duş aldım uzandım yemek yiyecek halim bile kalmadi
Ayyy kahve evet, yapayim hemenHaydi iç kahveni o zaman dinlenme zamani cnm sana
en güzeliKesinlikle zorlamaya karşıyım ben de...Benim ki 33 aylık öğrendi..1 kere tuvalete görürdüm burda bu şekilde yapacağız diye ilk mızmızlandı sonra gelince gittik yaptik. Gece gündüz aynı gün öğrendi...Yani biz de geç oldu ama uğraşmadık hic
bende öyle yapiyorum canim. Artik nezaman cani isterseİlk günler oturmak istemedi klozete ve lazımlığa
Normal tuvalete ben kucağımda oturtuyordum şimdi alıştı
Eğer reddediyorsa hiç zorlama çünkü bazı çocuklarda bağırsak düğümlenmesi filan oluyormuş canım
Önceleri sen söylesen bak tuvalete gidiyorum filan diye sonra o sana alkış filan yapsa
yok canim ya, 8 aydir nerdese öylede hanim efendi sadece arada bir haber veriyor ve tuvaleten korkuyorAaa bak kuru bez isaret ama. Demek seninki erken birakacak.
Ben adım sayayim diye mi band 3 aldım alarmda var sabah kimse uyanmadan titreyerek uyaniyorumBen de telefondan adım takip ediyorsun şimdi etmiyorum pek dışarı çıkmayınca.
6 bin adım kac km canim belki evde yururum
Büyük nasıl,az değişim yok muTaze fasulye yoğurt çorbası ve erişte ve puding yaptım
Benle çocuklar yedik. Erken acıkıyoruz yemek pişer pişmez yiyoruz.
2. Posta çamaşır makinede o serilecek
Bulaşık makinesi bosaltilacak
Büyükbaş gelir gelmez de yemini önüne koyar yürüyüşe çıkarım
13 senedir olmadı şimdi mi olacakBüyük nasıl,az değişim yok mu
13 senedir olmadı şimdi mi olacak
Çiftleşme zamanı geldi mi canım cicim
Sonra kayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?