Aaaa çok iyiymis şu an iyi bir zaman ilo halde

Ankara'dayim

Alman dostlarimla yine birgün ortakkenn

Peşinatı biriktirmek için 5 yil uzun bir süre ama ev kredisi için bende 10 yillik aldim :)
pesinat icin miydi bak yarim okumusum evet uzun bence de 5 sene pesinat icin ama iste bazen sartlar öyle gerektiriyor.
10 sene iyi gene 30 diyorum

Ne kadarhızlısın
Hızlı gidiyorum ama yol alamadim çünkü bana sıra gelmeyeceğini söyledi güvenlik,geri döndüm.Guvenlikten öğrendim ama biseyler :) başka bankadan ihtiyaç kredisi cekebiliyorum başka da ödemem yoksa konut kredisi cikabikiyormus 2500 elde kalması şartıyla.Evlere bakayım şimdi de :) Allah rastgetirsin

pesinat icin miydi bak yarim okumusum evet uzun bence de 5 sene pesinat icin ama iste bazen sartlar öyle gerektiriyor.
10 sene iyi gene 30 diyorum
Geçen yıl ben kredi aldığım dönem türkiyede max 10 yillik veriliyordu şu an 15 yillik.
30 yilda senin torunlarin bile olur mavimli eğer erken kapatmazsan.
Ikizlerin vardi dimi.

Bulgaristan yani benim memlekette de 15 -20 yillik da veriliyormuş.

Gönlüne göre olsun

Uzun vade ile ev sahibi yapan ülkelerde enflasyon olmadığı ya da çok düşük olduğu için ev sahibi olmak daha avantajlı sanırım.
Kira öder gibi ev sahibi oluyorsun.
Biz de ilk yıllar ödeme rakamı kirayı ikiye üçe katlıyor.
Yıllar sonra gelen farklarla ödediğimiz rakam kira gibi oluyor.
Yanlişsam düzeltin kızlar

Sana destek gerekliydi ✌
O da gelince artik durmazsin bu hedefin pesinden kosarsin,demişti dersin

evi yatirimlik aldik aslinda. bir de burda kiralar krediden yüksek yani uyuz bir durum. aylik kredi ödememiz eskiden ödedigimiz kiranin yarisi kadar. bir de burda ev kredisi faizi yok gibi bisey. o yüzden varsin 30 sene olsun dedik.

Doğru cnm.
Eşimin kuzeni bulgaristanda ev almış bizimle ayni dönem.
Geçen yıl gittiğimizde bizzat görüştük onlarla.
15 yillik kredi almış ve faiz orani neredeyse sifira yakınmış.
Kira öder gibi ödeyeceğim dedi.
O bizim adimiza mutlu olmuştu biz onlarin adina

tam da onu diyordum

evi yatirimlik aldik aslinda. bir de burda kiralar krediden yüksek yani uyuz bir durum. aylik kredi ödememiz eskiden ödedigimiz kiranin yarisi kadar. bir de burda ev kredisi faizi yok gibi bisey. o yüzden varsin 30 sene olsun dedik.
Yazdiklarina bakilirsa amaç resmen insanlari ev almaya teşvik etmek ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…