- 15 Nisan 2017
- 13.677
- 16.090
- 298
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.601
Aaaa çok iyiymis şu an iyi bir zaman ilo haldeEvin ekspertiz değeri satış fiyatından yüksekse tamamına kredi cekebilirsin.
Ya da peşinatı ihtiyaç kredisi olarak kullanabilirsin.
Bu dönemde 5-10 peşinatla ev alan çok okudum.
Banka konut kredisinde eve ipotek koyuyor
Ankara'dayimBen de öğretmenim ve soyle diyebilirim 1000 kira zaten veŕiyorsun 1000 de ekstra ödersin zaten...Bence çok da bekleme ev almaksa niyetin ve eminsen araştırmak sana fikir verir..Hangi sehirdesiniz bu da etkili açıkçası ev fiyatları ve ödeme konusunda
Hangi şehirdesin,Araştırmaya başlayacağım.Bir arkadaşım Mamak ta 175 lik ve 187 lik evler söyledi geçen.Alici gözle bakayım bir
Sen vakit kaybetme bir göz at mutlaka bir seyler netlesir zihninde...Ankara'dayim
Ankara'dayimHangi şehirdesin,
Fiyatlar çok uygunmuş bence.
Ziraat katılima geldim şartları ogrenicem bakalımSen vakit kaybetme bir göz at mutlaka bir seyler netlesir zihninde...
Ne kadarhızlısınZiraat katılima geldim şartları ogrenicem bakalım
bizde de kabak dolma, makarna ve ev yapimi yogurt var bugünKabak dolma yapacağım bende,
Makarna ve yoğurt birde ✌
Az ama çok yiyemiyoruz.
5 yil kisa bence. biz 30 senelik aldik. öde öde bitmezAynen öyle.
5 yil çok uzun bir zaman.
Önce alacağın evin fiyatını az çok bilmek gerek, sonra ne kadarı peşinat olarak düşünüyorsun meselâ.
Alman dostlarimla yine birgün ortakkennbizde de kabak dolma, makarna ve ev yapimi yogurt var bugün
Peşinatı biriktirmek için 5 yil uzun bir süre ama ev kredisi için bende 10 yillik aldim :)5 yil kisa bence. biz 30 senelik aldik. öde öde bitmez
pesinat icin miydi bak yarim okumusumAlman dostlarimla yine birgün ortakkenn
Peşinatı biriktirmek için 5 yil uzun bir süre ama ev kredisi için bende 10 yillik aldim :)
Hızlı gidiyorum ama yol alamadim çünkü bana sıra gelmeyeceğini söyledi güvenlik,geri döndüm.Guvenlikten öğrendim ama biseyler :) başka bankadan ihtiyaç kredisi cekebiliyorum başka da ödemem yoksa konut kredisi cikabikiyormus 2500 elde kalması şartıyla.Evlere bakayım şimdi de :) Allah rastgetirsinNe kadarhızlısın
Geçen yıl ben kredi aldığım dönem türkiyede max 10 yillik veriliyordu şu an 15 yillik.pesinat icin miydi bak yarim okumusumevet uzun bence de 5 sene pesinat icin ama iste bazen sartlar öyle gerektiriyor.
10 sene iyi gene 30 diyorum
Gönlüne göre olsunHızlı gidiyorum ama yol alamadim çünkü bana sıra gelmeyeceğini söyledi güvenlik,geri döndüm.Guvenlikten öğrendim ama biseyler :) başka bankadan ihtiyaç kredisi cekebiliyorum başka da ödemem yoksa konut kredisi cikabikiyormus 2500 elde kalması şartıyla.Evlere bakayım şimdi de :) Allah rastgetirsin
Sana destek gerekliydi ✌Hızlı gidiyorum ama yol alamadim çünkü bana sıra gelmeyeceğini söyledi güvenlik,geri döndüm.Guvenlikten öğrendim ama biseyler :) başka bankadan ihtiyaç kredisi cekebiliyorum başka da ödemem yoksa konut kredisi cikabikiyormus 2500 elde kalması şartıyla.Evlere bakayım şimdi de :) Allah rastgetirsin
evi yatirimlik aldik aslinda. bir de burda kiralar krediden yüksek yani uyuz bir durum. aylik kredi ödememiz eskiden ödedigimiz kiranin yarisi kadar. bir de burda ev kredisi faizi yok gibi bisey. o yüzden varsin 30 sene olsun dedik.Geçen yıl ben kredi aldığım dönem türkiyede max 10 yillik veriliyordu şu an 15 yillik.
30 yilda senin torunlarin bile olurmavimli eğer erken kapatmazsan.
Ikizlerin vardi dimi.
Bulgaristan yani benim memlekette de 15 -20 yillik da veriliyormuş.
Doğru cnm.Uzun vade ile ev sahibi yapan ülkelerde enflasyon olmadığı ya da çok düşük olduğu için ev sahibi olmak daha avantajlı sanırım.
Kira öder gibi ev sahibi oluyorsun.
Biz de ilk yıllar ödeme rakamı kirayı ikiye üçe katlıyor.
Yıllar sonra gelen farklarla ödediğimiz rakam kira gibi oluyor.
Yanlişsam düzeltin kızlar
tam da onu diyordumUzun vade ile ev sahibi yapan ülkelerde enflasyon olmadığı ya da çok düşük olduğu için ev sahibi olmak daha avantajlı sanırım.
Kira öder gibi ev sahibi oluyorsun.
Biz de ilk yıllar ödeme rakamı kirayı ikiye üçe katlıyor.
Yıllar sonra gelen farklarla ödediğimiz rakam kira gibi oluyor.
Yanlişsam düzeltin kızlar
Yazdiklarina bakilirsa amaç resmen insanlari ev almaya teşvik etmek ne güzel.evi yatirimlik aldik aslinda. bir de burda kiralar krediden yüksek yani uyuz bir durum. aylik kredi ödememiz eskiden ödedigimiz kiranin yarisi kadar. bir de burda ev kredisi faizi yok gibi bisey. o yüzden varsin 30 sene olsun dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?