- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.621
Bu yaşta alirsam bir çocuğun en zor zamanlari,benim kiz zyumadi övlen. simdide üstümde zipliyor. Gel al gelinini bir zahmet
kaynana iste, hic zorada gelemiyorBu yaşta alirsam bir çocuğun en zor zamanlari,
Büyüt öyle alayim
Rahat döneme geçişte
Müzik benden gerisini bilmemay bide beyeni prensesi ücüncü seviye diye ödül almisimbunu nasilkutlamayi planliyorsunuz arkadaslar?
Kaynana dediğin o yoldan gitti ya biliyor yolukaynana iste, hic zorada gelemiyor
Çok iyiBiraz eğitime ara verdik...Sizleri yoklayayım dedim hemen
karamelli_turta şöyle ajandamdan not bırakayım sizlereEki Görüntüle 2655764
Benim de var ödüllerim
bosuna kopyaci demiyorum sanaBenim de var ödüllerim
Yaa üzüldüm canım.bugün eski isyerim münih ofisimizi tasimis. Benim eve berdese 1 saat uzak
Yarin personel müdürüyle glrüsmem gerek bir kac seyi, umarim dönmemem icin tazminat teklif ederler, bende cikarim kendime baska is bulurum
tazminat verirlerse baska is istiyorum zaten ama tazminat teklif etmezlerse bu ise devam. Buda demek hep yollda olcam yineYaa üzüldüm canım.
Başka kapilar açılır mutlaka .
E hayirlisi o zaman asmincim.tazminat verirlerse baska is istiyorum zaten ama tazminat teklif etmezlerse bu ise devam. Buda demek hep yollda olcam yine
11yil, 2 yildir baya sorunkarimiz vardi eski yönetimle. Cikartamiyorlarda kolay kokay kanunca , ama bana düzgün bir parada teklif etmiyorlarki kendim cikayim. Yönetim degisdi, bende umutlaniyorum iste cikayim diye para teklif etsinler diyeE hayirlisi o zaman asmincim.
Kaç senedir o şirkettesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?