- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.641
Tazminatin Iyi bir miktar olur diye tahmin ediyorum yilin fazla çünkü gerçi maaşa göre hesaplanir da.11yil, 2 yildir baya sorunkarimiz vardi eski yönetimle. Cikartamiyorlarda kolay kokay kanunca , ama bana düzgün bir parada teklif etmiyorlarki kendim cikayim. Yönetim degisdi, bende umutlaniyorum iste cikayim diye para teklif etsinler diye
burda tazminat hakkı yok kanunca canım. Yani onlara kalmış ne teklif ederlerse, yada hiç teklşf etmezler direk mobbşng yaparak çıkmamı tetiklerler, yada gel kız devam çalışalım der yeni yönetimTazminatin Iyi bir miktar olur diye tahmin ediyorum yilin fazla çünkü gerçi maaşa göre hesaplanir da.
Hay allah onlarin insiyatifine kalmış o zaman, hadi hayırlısı bakalim cnm.burda tazminat hakkı yok kanunca canım. Yani onlara kalmış ne teklif ederlerse, yada hiç teklşf etmezler direk mobbşng yaparak çıkmamı tetiklerler, yada gel kız devam çalışalım der yeni yönetimbakkalım ne olcak. Hakkımda hayırlısı.
hoşgeldiniz. Bereketli olsun birikimlerinizMerhabalar hanımlar, bereketli olsun birikimleriniz.Ben de katılmak isterim :)
15 yıllık Öğretmenim ama neyazikki ne bir ev ne bir arabam var,bir dönem biriktirdim biseyler ama ücretsiz iznimde bitti gitti. 21 aylık oğlum var onun geleceği için bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum,keşke daha önce baslasaydim diyorum,neyse.
Maaşım dışında kurslar ve sınavlar ile ek gelir sağlıyorum.Borc oduyordum bitmeye az kaldı,artık birikime geçme zamanı nasipse :)Aslında virüsten önce kurslarım vardı ve bir yarım altın ile başlamıştım ama onu hediye etmem gerekti,elden çıktı.Ogluma geçen yıl hediye edilen 1 çeyrek ve kendim yaptığım 50 eurom var.Pandemi ortamı da olsa sınav görevleri alıyorum gelecek olan paralarla ve maaştan kalacak olanlar ile bu ay için kısmet olursa 7 Gr altın almayı planlıyorum bakalım olacak mı :)
Uzun vadede hedefim Allah ömür verirse önümüzdeki beş yıl bitiminde bir ev peşinatı /belki dahasini hazırlamak.Haydi hayırlısı :)
Hayırlısı olsun inşallah cnmtazminat verirlerse baska is istiyorum zaten ama tazminat teklif etmezlerse bu ise devam. Buda demek hep yollda olcam yine
Hoşbuldum çok teşekkür ederim aminhoşgeldiniz. Bereketli olsun birikimleriniz
Hayırlısı olsun inşallah cnm
Biz senin her ödülünü her eklenen üyeliğini kutlayacaksak ohoooo hooooo diyorum.ay bide beyeni prensesi ücüncü seviye diye ödül almisimbunu nasilkutlamayi planliyorsunuz arkadaslar?
umarim en iyisi olur senin icinbugün eski isyerim münih ofisimizi tasimis. Benim eve berdese 1 saat uzak
Yarin personel müdürüyle glrüsmem gerek bir kac seyi, umarim dönmemem icin tazminat teklif ederler, bende cikarim kendime baska is bulurum
hosgeldin bu arada. Benim kiz üstümde ziplayinca yazmayi unutdumHoşbuldum çok teşekkür ederim aminhepimizin birikimleri bol bereketli olsun
gözyaslarima boguluyorum su an.Biz senin her ödülünü her eklenen üyeliğini kutlayacaksak ohoooo hooooo diyorum.
Bir kere kutlayalım sen hepsine say işte
Pro olunca yaparız bir daha kutlama
En nefret ettiğim şey ağlayarak, duygu somurusuyle birşeyler yaptırmaya çalışan insanlardır.gözyaslarima boguluyorum su an.
Hadi hayırlı olsun cnm iyice alışıyoruz ev hanimliginaKısa çalışma bir ay daha uzatıldı sanırım ben bütün yaz evdeyim
sen türk filimlerdeki kötü adam gibisin kin kin kiniyorummmEn nefret ettiğim şey ağlayarak, duygu somurusuyle birşeyler yaptırmaya çalışan insanlardır.
Sana hiç kutlama yok
Git bir bardak su iç benden
hosgeldin bu arada. Benim kiz üstümde ziplayinca yazmayi unutdum
Yeni bir insaatsa dediğin dogru firmalar iade alıyor tek tek inceleniyor.inş uygun faizli bir banka bulursunuz
aminn tsk ederim kızlar bakalım hayırlısı olsun ınsAllah banka bugun eksper yollayacaktıAllah gönlüne göre versin canım işiniz rastgitsin inş
Son durumlar nedir uykucumaminn tsk ederim kızlar bakalım hayırlısı olsun ınsAllah banka bugun eksper yollayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?