- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.661
ıhtıyac kredisini cektik beklemede konutu beklıyoruz canım konut cıkmazsa ıhtıyac ıptal olacakSon durumlar nedir uykucum
Bence çıkar cnm konutun çıkıp çıkmayacağı hemen belli olmuyor muydu ki.ıhtıyac kredisini cektik beklemede konutu beklıyoruz canım konut cıkmazsa ıhtıyac ıptal olacak
ıste bu hafta içi için eksper gıdecek sıze haber haber verecegız dedıler turtisBence çıkar cnm konutun çıkıp çıkmayacağı hemen belli olmuyor muydu ki.
Ben iş kadını kahvemsi hanımı daha çok seviyorumHadi hayırlı olsun cnm iyice alışıyoruz ev hanimligina
Google a Aliye Rona yaz, işte o bensen türk filimlerdeki kötü adam gibisin kin kin kiniyorummm
Küçüğü ne olacak turtişBüyük oğlumun bisikletini değiştireceğiz kizlar.
Yakin zamanda bisiklen alan oldu mu marka/model tavsiyeleriniz var mı?
amin canım ınsAllah taksiti çok yüksek bu dusunduruyor ilk basta da ilave harcamalar cok, bi süre sonra rayına oturur alısırız ınsAllahkronikuykucu hadi hayırlısı, ihtiyaç onaylandiysa konut daha kolay onaylanır bence, eve ipotek konacak sonucta
Ayy kanatsiz meleklerimGoogle a Aliye Rona yaz, işte o ben
Kaç yıldır kaç tane kredi çeken insanın tecrübesini okudun buradaamin canım ınsAllah taksiti çok yüksek bu dusunduruyor ilk basta da ilave harcamalar cok, bi süre sonra rayına oturur alısırız ınsAllah
Küçüğü beklesin bisikleti ufak geliyor artik ablasi büyüdü oğlum:)Küçüğü ne olacak turtiş
İki seneye ergen olacakKüçüğü beklesin bisikleti ufak geliyor artik ablasi büyüdü oğlum:)
Küçük oğlumda var zaten bisiklet onunkiiyi daha :)
ınsAllah kahvemsicim ılk seyler belirsiz ya sımdılık nakliyedir aboneliktir cam balkon falan onlar bı hallolsa hayırlısıyla önümüzü görmek daha kolay olur Allahın ıznıyleKaç yıldır kaç tane kredi çeken insanın tecrübesini okudun burada
Artık tecrubelisin
İyi düşün iyi olsun.
Hesap kitap yapıp planlı gidince herşey yoluna girer stres yapma
Çok acil olanları yaptirirsin olmazsa ilk baştaınsAllah kahvemsicim ılk seyler belirsiz ya sımdılık nakliyedir aboneliktir cam balkon falan onlar bı hallolsa hayırlısıyla önümüzü görmek daha kolay olur Allahın ıznıyle
Uzun zaman evde olmak da değişik geliyor yıllarca çalışınca.Ben iş kadını kahvemsi hanımı daha çok seviyorum
Kahvemsim ayy demeİki seneye ergen olacak
Sen bir yandan da araba parası biriktirmeye başla, yıllar çabuk geçiyor.
ıste tek acil olmayan cam balkon canımÇok acil olanları yaptirirsin olmazsa ilk başta
Diğerlerini zamanla yaparsın canım
Ben iki senedir hala cam balkon yapmadım,ıste tek acil olmayan cam balkon canım
nakliye,abonelikler,kombi,tapu ucreti.bunları bakalım kredinin içinde halletmeye calıscaz ıns.
evin tek balkon olması kötü ya camasır asmaya yeri yok bu benım için cook kötü
Aynen öyle canım, iki haftadır hepten hissediyorum bunu.Uzun zaman evde olmak da değişik geliyor yıllarca çalışınca.
Kahvemsim ayy deme
Ev borcu bitsin de bakarik oğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?