- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.681
en samımı arkadasımın esı cam balkoncuda calısıyor bıze de bı mıktar borcları vardı cam balkonu yok falan dıye konusurken biz yaptırırz borctan duseriz dedi güldük ama bakalım bılmıyorum zaten öyle bıse olsa ıscılık vs almaz sadece malzeme parası alırBen iki senedir hala cam balkon yapmadım,
Artık da yapmam herhalde
Bizim burada hep tek balkon ve ufak
Benim de öyle, büyük camasirligi açınca iki kişilik yer kalmıyor
sen türk filimlerdeki kötü adam gibisin kin kin kiniyorummm
Hoşgeldin. Umarım gönlüne göre bir ev bulursun.Hoşbuldum teşekkür ederim.
Bizim de aynı. Çok sıcak olunca yerimizden de kalkamayınca sıkıntılı oluyorıyı aksamlar kızlar bi kac gundur asırı yogunum gecmısı tam okuyamadım hepınız ıyısınızdır umarım
iş yeri de asırı yogun klima da yok ter su içinde calısıyoruz eve gelınce pestılım cıkıyor
İşin zor.. Çabuk yaşlandırcaklar seni. Çocuğa yapılacak en güzel yrmek çorba çeşitleridir bence. Sonra köfte sulu yemek. Ben evde yemek konusunda kimseye ayrıcalık tanımıyorum.haftalik yemek listemi birtürlü bitiremiyorum. esiminki ok, kizda tüm günleri bitiremedim...aklima ne pisircegim gelmiyor artik. Fikir verin kizlar, 2 yasindaki cocuga ne pisirilir? balik, köfte, bokkoli, pilav, makarna, kiymali pide...yeni fikirler verin bacilar.
Artik onlara ayri ayri yemek yapmaktan biktigim icin, kendime bide rejim yemegi yapamam dedim bugün, konserve balik yedimyarina kadar liste bitmeliki carsamba alisverise gideyim
Övlenleri corba veriyorumda, aksam saglam birsey yesin diyorum. Herseyi yemiyor veya yiyemiyor henüz. Bukezde ben kiyamiyorum. Zaten becerikli degilim mutfakta, cabuk olan yemekler pisiriyorum genelde. Sadece artik ne pisirecegi mi sasirdim.İşin zor.. Çabuk yaşlandırcaklar seni. Çocuğa yapılacak en güzel yrmek çorba çeşitleridir bence. Sonra köfte sulu yemek. Ben evde yemek konusunda kimseye ayrıcalık tanımıyorum.
Var diye biliyorum. Ben hiç doldurmadım. Damlaya damlaya damlayamadı.Bu arada kizlar ben yani sira internetden anket dolduruyorum üc ayri sitede. Genelde bir anket 10-15 dk sürüyor, email le yolluyorlar bana. Bazen günde bir kac tane, bazen günlerce hic yok. Bir cogu bilgisayardan doldurulmali onlara 2€ filan ldüyorlar, onlari yapamiyorum, kiz rahat birakmaz bilgisayari acsam. Ceptelefonundan yaptiklarinsa 20 centke 1,50€ arasinda hep. Damliya damliya dedikleri bu
4 ay önce 60€ biriktirip hesabima yollatirmisdim. Simdilikde 1. Sitede 23€ birikti, 2. Sitede 11€, 3. sitede 25000 puan toplaninca 50€ aliyorsun ben su an 9500 puandayim. Oda dolunca yinehesaba yollatircam.
Türkyedede var mi blyle imkanlar?
haslamada iyi fikirListem belli benim. Sadece ana yemeği düşündüm.
Ptsi et haşlama, salata
Salı t.fasülye,
Çarş. Tavuklu bi yemek
Perş. T fasülye
Cuma mantar sote, çorba
Ctsi kalan yemek varsa o
Pz nohut yemeği
Ana yemekler belli. Tüm yemeklerin yanına salata ve yoğurt olmazsa olmaz. Dikkat ediyoruz diye kalorili şeyler yapmıyorum. Ben yemekleri biraz fazla yapıp gün aşırı koyuyorum genelde. Formu koruyoruz böylece.
Sebzeli köfte yapabilirsin. Çokca köfte yapıp buzluktan çıkarıp yedirebilirsin. Haftada 2 normal köfte haftada 1 sebzeli köfte haftada 2 sulu yemek 1 gün balık 1gün serbest gün(kararı çocuğa bırakarak) yapabilirsin.Övlenleri corba veriyorumda, aksam saglam birsey yesin diyorum. Herseyi yemiyor veya yiyemiyor henüz. Bukezde ben kiyamiyorum. Zaten becerikli degilim mutfakta, cabuk olan yemekler pisiriyorum genelde. Sadece artik ne pisirecegi mi sasirdim.
kiymali pideyi hep buzluga atiyorum zaten, köfteyi hic stmadim hep taze yaptim hepimize. sebzeli köfteyi nasil yapiyorsun? sebze yedirmede zorlaniyoruz artikSebzeli köfte yapabilirsin. Çokca köfte yapıp buzluktan çıkarıp yedirebilirsin. Haftada 2 normal köfte haftada 1 sebzeli köfte haftada 2 sulu yemek 1 gün balık 1gün serbest gün(kararı çocuğa bırakarak) yapabilirsin.
Çok iyiymiş .Bu arada kizlar ben yani sira internetden anket dolduruyorum üc ayri sitede. Genelde bir anket 10-15 dk sürüyor, email le yolluyorlar bana. Bazen günde bir kac tane, bazen günlerce hic yok. Bir cogu bilgisayardan doldurulmali onlara 2€ filan ldüyorlar, onlari yapamiyorum, kiz rahat birakmaz bilgisayari acsam. Ceptelefonundan yaptiklarinsa 20 centke 1,50€ arasinda hep. Damliya damliya dedikleri bu
4 ay önce 60€ biriktirip hesabima yollatirmisdim. Simdilikde 1. Sitede 23€ birikti, 2. Sitede 11€, 3. sitede 25000 puan toplaninca 50€ aliyorsun ben su an 9500 puandayim. Oda dolunca yinehesaba yollatircam.
Türkyedede var mi blyle imkanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?