Ben iki senedir hala cam balkon yapmadım,
Artık da yapmam herhalde
Bizim burada hep tek balkon ve ufak
Benim de öyle, büyük camasirligi açınca iki kişilik yer kalmıyor
en samımı arkadasımın esı cam balkoncuda calısıyor bıze de bı mıktar borcları vardı cam balkonu yok falan dıye konusurken biz yaptırırz borctan duseriz dedi güldük ama bakalım bılmıyorum zaten öyle bıse olsa ıscılık vs almaz sadece malzeme parası alır

Bizim de aynı. Çok sıcak olunca yerimizden de kalkamayınca sıkıntılı oluyor

haftalik yemek listemi birtürlü bitiremiyorum. esiminki ok, kizda tüm günleri bitiremedim...aklima ne pisircegim gelmiyor artik. Fikir verin kizlar, 2 yasindaki cocuga ne pisirilir? balik, köfte, brokkoli, pilav, makarna, kiymali pide...yeni fikirler verin bacilar.
Artik onlara ayri ayri yemek yapmaktan biktigim icin, kendime bide rejim yemegi yapamam dedim bugün, konserve balik yedim yarina kadar liste bitmeliki carsamba alisverise gideyim

İşin zor.. Çabuk yaşlandırcaklar seni. Çocuğa yapılacak en güzel yrmek çorba çeşitleridir bence. Sonra köfte sulu yemek. Ben evde yemek konusunda kimseye ayrıcalık tanımıyorum.

Bu arada kizlar ben yani sira internetden anket dolduruyorum üc ayri sitede. Genelde bir anket 10-15 dk sürüyor, email le yolluyorlar bana. Bazen günde bir kac tane, bazen günlerce hic yok. Bir cogu bilgisayardan doldurulmali onlara 2€ filan ldüyorlar, onlari yapamiyorum, kiz rahat birakmaz bilgisayari acsam. Ceptelefonundan yaptiklarinsa 20 centke 1,50€ arasinda hep. Damliya damliya dedikleri bu

4 ay önce 60€ biriktirip hesabima yollatirmisdim. Simdilikde 1. Sitede 23€ birikti, 2. Sitede 11€, 3. sitede 25000 puan toplaninca 50€ aliyorsun ben su an 9500 puandayim. Oda dolunca yinehesaba yollatircam.
Türkyedede var mi blyle imkanlar?

İşin zor.. Çabuk yaşlandırcaklar seni. Çocuğa yapılacak en güzel yrmek çorba çeşitleridir bence. Sonra köfte sulu yemek. Ben evde yemek konusunda kimseye ayrıcalık tanımıyorum.
Övlenleri corba veriyorumda, aksam saglam birsey yesin diyorum. Herseyi yemiyor veya yiyemiyor henüz. Bukezde ben kiyamiyorum. Zaten becerikli degilim mutfakta, cabuk olan yemekler pisiriyorum genelde. Sadece artik ne pisirecegi mi sasirdim.

Listem belli benim. Sadece ana yemeği düşündüm.
Ptsi et haşlama, salata
Salı t.fasülye,
Çarş. Tavuklu bi yemek
Perş. T fasülye
Cuma mantar sote, çorba
Ctsi kalan yemek varsa o
Pz nohut yemeği
Ana yemekler belli. Tüm yemeklerin yanına salata ve yoğurt olmazsa olmaz. Dikkat ediyoruz diye kalorili şeyler yapmıyorum. Ben yemekleri biraz fazla yapıp gün aşırı koyuyorum genelde. Formu koruyoruz böylece.

Var diye biliyorum. Ben hiç doldurmadım. Damlaya damlaya damlayamadı.

haslamada iyi fikir kizda yer onu.

Övlenleri corba veriyorumda, aksam saglam birsey yesin diyorum. Herseyi yemiyor veya yiyemiyor henüz. Bukezde ben kiyamiyorum. Zaten becerikli degilim mutfakta, cabuk olan yemekler pisiriyorum genelde. Sadece artik ne pisirecegi mi sasirdim.
Sebzeli köfte yapabilirsin. Çokca köfte yapıp buzluktan çıkarıp yedirebilirsin. Haftada 2 normal köfte haftada 1 sebzeli köfte haftada 2 sulu yemek 1 gün balık 1gün serbest gün(kararı çocuğa bırakarak) yapabilirsin.

kiymali pideyi hep buzluga atiyorum zaten, köfteyi hic stmadim hep taze yaptim hepimize. sebzeli köfteyi nasil yapiyorsun? sebze yedirmede zorlaniyoruz artik

Ben yatmaya gidince hepiniz buraya toplancaksınız değil mi herkes nerede bu gece. Ayda yılda bir size yetiştim kimse yok A Asmin75 iyi ki varsın
biz popüler üyeyiz ve ödül almis insanlariz. Hic yanliz birakirmiyim seni

yanliz komsu topiklerde tembel bugün

Çok iyiymiş .
Burada öyle imkân varsa da ben denk gelmedim.
Indirim kovaliyoruz marketlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…