- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.961
aynen öyle. benim birikim uzun vadeli zaten. ev kredisini 10 senede kapatabilmek asil hedefim. coook biriktirmem gerek cokOlabildiği kadar olmadığı kader.
Yani belli bi limiti yok.E ama bak dedin peşinat biriktirmek,
Hedef olunca ulaşması da kolay oluyor cnm.aynen öyle. benim birikim uzun vadeli zaten. ev kredisini 10 senede kapatabilmek asil hedefim. coook biriktirmem gerek cok
Tez zamanda gerçek olsun hayallerin cnm.Yani belli bi limiti yok.
Kendimi sıkmadan.
canımm Allahım sana da nasıp etsın sıra sende
Amin cnm hayirli zaman da
Şimdi baktim 391...senin icin bir yükselse sonra düşse de oluraltını bugun bozcaz tatlu ınsAllah guzel haberi ondan yana kullanmak ıstıyorum
Bereketli olsunkaramelli_turta listeye ekleyebilirsin 25 gram altin aldim bu sabah.
Ben de artı 500..Ama sebep ben de belli yeterince dikkat etmedim..1 haftada 2 kez yürüdüm 30 dk...Kilo bildirimimi yapiyorum +500 gr
Abartmadan beslendim neden böyle oldu ki.
Ödem var diye düşünüyorum cnm.Ben de artı 500..Ama sebep ben de belli yeterince dikkat etmedim..1 haftada 2 kez yürüdüm 30 dk...
Regl mi yakin ya da ödem mi var acaba
Detoks suları cok etkili ben en son 2 hafta once yaptim...Aslında hazırlasam olur...Ödem var diye düşünüyorum cnm.
Detoks suyumu hazirlamam lâzım
bereketli olsunnnkaramelli_turta listeye ekleyebilirsin 25 gram altin aldim bu sabah.
O zaman benim hedefim 6 adet altın olsun.Hedeflerimizi zaten olabilirlige göre hazırlıyoruz amaç motive olalım cnm
Inşallah saol cnnHedef olunca ulaşması da kolay oluyor cnm.
Tüm hedeflerimize ulaşabilmemiz
Tez zamanda gerçek olsun hayallerin cnm.
Bence sıcaklardan bu artılar, bak her yerim şiş repliği burada uygun olurÖdem var diye düşünüyorum cnm.
Detoks suyumu hazirlamam lâzım
6 aylik hedefleri de ilk sayfaya ekliyorum tatlu ✌karamelli_turta bizde de bazı iş sıkıntıları var gecen yaptığım hedef bile zor ama...Ben yine de Tl olarak 15 bin diyeyim
Hadi hayırlısı olsun canim ✌O zaman benim hedefim 6 adet altın olsun.
Benda anlamadimBence sıcaklardan bu artılar, bak her yerim şiş repliği burada uygun olur
Zira ben 66,5 kg çıktım
Hafta başı 63,30 idi. Bir haftada 3 kg alacak kadar ağır beslenmedim.
Aksine düzenli ve sağlıklı yedim.
Bir iki güne normale döner
Özel gün öncesi onun etkisi de var tabiHadi hayırlısı olsun canim ✌
Benda anlamadim
Ağır beslenmiyorum, hamurişi ,ekmek,tatli min tüketiyorum.
E bu tarti neden böyle gösteriyor beni.
Siyah çay çok içtim galiba
Tamam canım hemen düzeltiyorum ✌karamelli_turta hedefim
6 adet altın
6 adet çeyrek altın değil
İse donmezsem çeyrek olur ama Eylül'de ise baslarsam ata alırım
Onun için altinin cinsini yazmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?