- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.941
391e aldim bu sabahOnu bende bekliyorm
Trendyolda 394 gr altın.
Valla kkdan alabilirim heran
güle güle kullan canım tencereleriniGünaydın kızlar
Dün sabah denize gittik. Giderken yolda su almak için a101de durduk tam 9muş saat. Eşim geri döndü baya kalabalık içeri bakacağın bir şey varsa gel diye.3lü minik tencere istiyordum yazmıştım. 109 liraymış görmüşrüm geçen denk gelirsem alıyım demiştim. Benden önce biri aldı yanındaki vazgeçirdi. Bende hemen kaptım
Telefon almam lazım. Ekranı çok kırıldı. İphone istiyorum ama çok pahalıBıgün bakacağım bakalım..
kronikuykucu hayırlı olsun
Inşallah canimİnss cabucak atlatır
80lere veda etmissin darisi basimaGünaydin kizlar,
ben yine uykumu almadim.
Neyseki tarti günümüz: 79,2 kg
Hergün tartildigim icin gecen cuma ne oldugunu hatirlamiyorum sadece eksi oldugunu biliyorum
bugün arkadaslarla cocuklari parka götürcez. Hava kapali, 20 derece, umarim yagmaz, kac kez erteledik bu bulusmayi cünkü.
ben de cok takdir ediyorum kendisiniVerimi rutin dicektim bende
Electa hayalimdeki kadın masallah.
Düzenine bayılıyorm onun.
oh oh harikaTartıldım 69.7
-300gr Çok şükür
Gördüm 6lari
Oh bereketli olsunkaramelli_turta listeye ekleyebilirsin 25 gram altin aldim bu sabah.
Bereketli olsun canimkaramelli_turta listeye ekleyebilirsin 25 gram altin aldim bu sabah.
Motivasyon olur hepimiz icin yapabilirizKizlar söyle ki hepimizin 6 aylik, yillik hedeflerimiz var.
Ikıncı alti aylik hedeflerimiz neler?
Onlari da yazalim mi ilk listeye.
Mesela yil sonuna kadar ev alabilmektikronikuykucu nun hayali.
Benim 15 bin tl birikim veya borcumu 15 bin aşağı düşürebilmek.
Ne dersiniz?
Hedeflerimizi zaten olabilirlige göre hazırlıyoruz amaç motive olalım cnmMotivasyon olur hepimiz icin yapabiliriz
Ama bunun için benim düzenli maaşa geçmem lazim
Benim bir amacım yok su an içinHedeflerimizi zaten olabilirlige göre hazırlıyoruz amaç motive olalım cnm
E ama bak dedin peşinat biriktirmek,Benim bir amacım yok su an için
3-4 yıl içinde ev alabilmek için peşinat biriktiriyorum simdilik
Olabildiği kadar olmadığı kader.benim hedefim yil sonuna kadar 300 gram altin biriktirmek. tabi altin yükseldikce alim gücüm azalabilir. umarim hedefi tutturabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?