- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.981
Aldınmı tapunu canım?altını bugun bozcaz tatlu ınsAllah guzel haberi ondan yana kullanmak ıstıyorum
Hayirli olsun, ekledim ✌Benide listeye eklermisiniz?Bende 6 cumhuriyet altını diyorum inş ulaşırım.Cok masraflı geçecek 2-3 ay.Sonra düzene gireriz inşAllahım inş yer netleşir hayırlısı ile lojmanda cıkar
Az kalmışŞafak 18
Sanırım belirsizlik yüzünden boyle olduk.Her şeyi rutine bindirmek ve sıcaklar bu gale getirdi...Şimdi neyse de eylül ayında bu yasam tarzı devam ederse asıl o zaman kafayı kirariz heralde...
Ben de azcik uyudum uyandim bu ara gunduz uykum geliyor...
Ekledim, hayirli olsun o zaman ✌
Antalya'da yaz gecirsek böyle olmazdıBenimde canim hiçbir şey istemiyor,
Hava soğukken yaz gelsin dedik yaz geldi iyice mayıştık.
Dünden yemeğim var yanina da biraz kizartma yapacağım yeter, çok şükür.
Rabbim olmayanlara da versin.
Bayramdan önce çocukların da benim de bağışıklık güçlendirici ilaclarimiz bitmişti, ara verelim dedi eczaci arkadaşım.
Bugün yine gorustum önerdiklerini sipariş ettim bu kez eşim de istedi.
Icerigini de beğendim, değerlerimize baktiramiyoruz da ne önerdiyse onlari aldım.
20 yıl önce falan yazılmış bir kitap ve genelde çok satanlar listesinde hep yer alıyor.Şu dönemin bizim için en büyük artilarindan biri oldu daha çok okuyabilmek :)
En çok satilanlar listesinde şu an sanirim o kitap.
Henüz sağlık ocaklari da rutin kan tahlilleri de yapmıyormuş cnm öyle dedi arkadaşım ama ara sor istersen.Antalya'da yaz gecirsek böyle olmazdı
Acaba kan degerlerimde düşüklük var diye mi böyle hissediyorum, sağlık ocağı boşmus burada, kan degerlerime baktirsam mi diye düşünüyorum
Antalya yi yaz kış seviyorum ve kısmet olursa yaşamak isterim ben...Hele yaz mevsimi dilediğin plaja gitme şansı meyve sebzelerin tazeliği ne guzel bir seyHenüz sağlık ocaklari da rutin kan tahlilleri de yapmıyormuş cnm öyle dedi arkadaşım ama ara sor istersen.
Bence şu sıcak havalardan.
Ahh antalya senin için agladigimizdan haberin varmi
Bence sende gülmüyorsun ama
Haftaya bir sorayim bakalım.Henüz sağlık ocaklari da rutin kan tahlilleri de yapmıyormuş cnm öyle dedi arkadaşım ama ara sor istersen.
Bence şu sıcak havalardan.
Ahh antalya senin için agladigimizdan haberin varmi
Bence sende gülmüyorsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?