A Asmin75 tatil nasil gidiyor bebeyle zor oluyor bildiğim için gitmeden önce söylemedim
Vazgeçme diye
bugün birdahikine hirvatsa villa tutalim dediler. Dedim ben yokkum hem cocugun pesinden kos, hem yemek ysp, hem trmizlik bulasik bu nasil tatil. Ne snladim villadan herkesbans itraz etti, bi enistemiz haric, o degg du i bayanlar daha cok yapiyor yoruluyor.
Vallshi ben tatil yaparsam yine 5 yildizli otel isterim. Her kurusu degiyor.

Valla ben de 3 gün olsun 5 yıldız olsun keyif süreyim derdindeyim...Tek sorumluluk çocuğumla eğlenmek oluyor böyle otelde...

Bu tarz yerler de güzel ama zor yani

Hayırlı pazarlar herkese.
Bugün listemdeki eksikleri alıp,yarın haftalık 250 liralık mücadeleme başlayacağım.
Günaydınnn
Normalde bende çarşambadan çarşambaya başlıyordum ama bugünden itibaren pazardan pazara olarak takip edeceğim kendimi.
Bugün alışverişe gideceğiz.

Hayırlı pazarlar herkese.
Bugün listemdeki eksikleri alıp,yarın haftalık 250 liralık mücadeleme başlayacağım.
Günaydınnn
Normalde bende çarşambadan çarşambaya başlıyordum ama bugünden itibaren pazardan pazara olarak takip edeceğim kendimi.
Bugün alışverişe gideceğiz.
Ben pazartesi-pazar arası yapiyorum bütçeyi.
Geçen hafta 8 TL arttı, bu hafta 3 TL.
Eksikler var ama salı günü market yapacağım, bu hafta param yetmeyebilir, kahvaltılık doğru düzgün birşey kalmadı

Kumbaraya 20 TL yi aktardım.
Dolap satışlarından gelen tutarları az çok demeden kumbaraya aktarıyorum. Şimdiye kadar fena gitmedi. İki perde, iki termos, tablo, kilim, bozuk blender setinin parcalarini sattım.
Ev eşyalarına ragbet çok. Uygun fiyat yazınca iki güne gidiyor.
Haftaya mutfak dolaplarını elden geçirince fazlalık olursa yine eklerim dolaba.

Öğlene fırında köfte patates, akşama mantı+kola var menüde.
Yarın eşimle diyete başlıyoruz, iddiaya da girdik bakalım nasıl olacak
Taze fasulye almıştım yarın için biraz pişirir kalani buzluğa atarım.
Bu hafta kahvaltiliklar çok tutacağı için bütçeyi tutturmak için yemek olayını bskkiyat ve buzluktan halletmeyi düşünüyorum.

Ben evde yapıyorum dondurma. Tarifim şöyle az miktarda dene begenirsen yaparsın. Makinaya boşuna para verme.
Meyve, az süt, vanilya, bazen bal veya keçiboynuzu özü ekliyorum. Blenderda bizzzt sonra buzluğa atiyorum.
Birebir aynı değil tabi ama biz sevdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…