Müthiş böcek var. Zıplayan örümcekler falan. Özellikle evlerde. Daha çok lezzetli karpuz bile yemedim. O kadar hormonlu ki

Test yapıyorlar negatif, ama ciğerler fena.
Hiçbir belirti, kirginlik dahi yok.
Süper tasiyicisin diyor doktarlar.
Nasıl bir hastalıkmış bu böyle. Hem negatif test hem hiçbir belirti yok.ciğerler fena. Korkunç. Bu durumdaki kişinin tedavisi var mı peki.

Ne tesadüf, ayni liste bende de var

Nasıl bir hastalıkmış bu böyle. Hem negatif test hem hiçbir belirti yok.ciğerler fena. Korkunç. Bu durumdaki kişinin tedavisi var mı peki.
İlaç tedavisi görüyor
Herhangi bir rahatsızlık, halsizlik, vs olmadığı için eve yollamışlar
Belirli aralıklarla ambulans alıp hastaneye goturecekmis film cekilecekmis
Bence ilerleyen dönemlerde bunun sonucu belli olur

Dün A101 den aldım bulaşık makinası icin fairy in 90 lisini aldım tanesi 77kurustu ,denemek istedim iyi cikti

Höşmerim nedir?
İrmikli peynir tatlısı. Bazı yerde yoğun yapılıyor. Bizde biraz daha rahat yenebilir yapılıyor. Koyun peyniriyle yapılanı makbuldür.
Ben un ve undan yapılanları tuketmiyorum. Abur cubur, tatlı,gazlı içecek, paketli gıda yok.
Çok nadir tatlı isteğim oluyor zaten. Bir tek meyveyi bırakamıyorum. Her kahvaltıda muhakkak meyvem olur. Yaz kış.
Ve tabii ki spor, yürüyüş, bol hareket. Benimki hayat tarzı oldu artık. Hiç diyette gibi hissetmiyorum.
Ayda bir canım ne çekerse yapıp yiyorum. Mesela bayramda baklava yapıp yiyeceğim Allah nasip ederse.

Benim uykum gelince yatıp uyudum. Şimdide hemen akşam oldu. Yarın yaparım bişeyler artık.

Aynen öyle
Kısmet diyelim napalım

Maalesef küresel sıkıntımız olacak.

Yarın itibari düzenli diyet ve spor yasantima geri dönüyorum. Kilo almadım ama biraz daha inceleyim.
Kısmetse bayramdan sonra görümce oluyorum.
Bugün bir mekana bakmaya gittiler açık hava, yer varmış düğün salonu iptal edildi,tarih öne çekildi.
Kına düğün aynı gün olacak, konsept kır düğünü.
Benim abiyelerin biri boşa çıkacak bu durumda, şimdi de hangisini giyeyim derdine düşerim. Çok şükür başka derdim yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…