- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.401
56 yim cnm.regl sonrası temiz kilom...56 ile 57 arası gidip geliyorum son haftalardaTatlu şu an kaç kilosun
Boylarimiz ayni ya karsilastiriyorum
Benim olmam gerekendesin çok iyi zayıfladın sen.56 yim cnm.regl sonrası temiz kilom...56 ile 57 arası gidip geliyorum son haftalarda
Bölgesel artik ben de...Benim olmam gerekendesin çok iyi zayıfladın sen.
Ben henüz 58le savaş veriyorum 57.800u bir kez gördüm
Bende bir haftadir egzersizi biraktim, akşamları ogluslarla bisiklet turlarına çıkıyoruz :)Sporu bıraktım detoks su falan da yapmıyorum...Beslenmeye dikkat ediyorum...Aslında son bir gayret diyerek bayrama kadar sıkı tutsam olur da monotonluk olması beni çok sıktıkaramelli_turta
Sen spora devam mı
Bende geçen profiterolu fazla kaçırmasaydim daha fazla gidebilirdi de neysesagolun kizlar.
Bu kez iyi gidiyor rejim, canim pek yasak birsey cekmiyor. Su hashimoto olmasaydi kesin daha fazlasi giderdi.
Kizim sonunda nezlesini banada gecirmegi basardi
Ah profiteroll hep senden ötürüBende geçen profiterolu fazla kaçırmasaydim daha fazla gidebilirdi de neyse
onlara bende dayanamazdimBende geçen profiterolu fazla kaçırmasaydim daha fazla gidebilirdi de neyse
Hemde bu saatte ,Bime gittim ama halılara bakamadım, dört aydır gördüğüm en büyük kalabalıgin içinde kaldim
Bıçakları bile bakmadan çektim diğer reyonda inceledim.
Randevudan dönüşte kalırsa bakarım
Bugün çok ürün gelmis,Hemde bu saatte ,
Belki öğleden sonra tenha olursa.
Allah sabır versin inşallah. Mekânı cennet olsun rahmetlinin.Merhaba hanımlar.. aniden babannemi kaybettik.Mekanı cennet kabri nur olsun.. Memlekete geldim. Pazar geri dönüp bayrama tekrar geleceğim. Hala şokta gibiyim. Aylardır gelmediğim memlekete böyle gelmek hiç istemezdim. Aylardır sayıkladığım bağa gidesim gelmiyor. Hayat ne kısa..
Umarım hepiniz iyisinizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?