ben su an 40 m2 de yasiyorum. Yeni evde 76 olcak 160 da ben herhalde navigasion kullanirdim

kücük evin temizligi cok yipratici gercekten. Bpyük evde daha kolay, cünkü herseyin yeri var.
Senin işin zor tabii ki. Neyi nereye koyacaksın,bir de küçük çocuk var.

Gerçek olur ins
Hangi ilden düşünüyorsunuz sen balikesirde miydin

Gerçek olur ins
Hangi ilden düşünüyorsunuz sen balikesirde miydin
Deniz kenarı kasaba istiyorum. Ege, Marmara artık neresi olursa. Ufaklık büyük olsaydı çok az nüfuslu bir yer bakacaktık,dağ başı gibi. Şu an Balıkesir deyiz .

yaslilikta tek katli evler iyi oluyor. Insan yaslaninca merdüven yoruyor. Almanlarin bazilari cok güzel planliyor bu isleri misal. Iki katli ev yapinca plani öyle yapiyorlarki, yaslaninca üst kati bir kac islemle ayri daire sekline fetire biliyorlar. Ayri kapi, merdiven filan. Orayi yaslaninca, cocuklarda evden ayrilinca kiraya veriyorlar. Dus kabinini misal düz, yerle bir yapiyorlar yaslaninca küvete girmek zor olur diye. Güzel fikirleri var adamlarin.
Ben ev yaptirsam bende öyle yaparim herhalde

Kesinlikle tek kat, önü veranda, ön bahçe çim,arka bahçe sebze-meyve bahçesi olacak.

Şu kredi tez zamanda bitsin de tl den altina dönmek istiyorum bende azar azar da olsa.
Bozdurmadigim bir miktar var onlar bile 1 yilda ikiye katladi değerini.
Ben( ki sürekli insanlara altın alın diyen kişiyim burası da dahil)bile alayım mı bekleyeyim mi moduna girdim fiyatları görünce.

Bir yil önce virüs yokken bile ikiye katladiysa değerini 5 yil sonrasini bir düşünelim

Bir yil önce virüs yokken bile ikiye katladiysa değerini 5 yil sonrasini bir düşünelim
aynen acikcasi ben türkyede olsam kisa süre icin bile altin alirsim herhalde. 11ayda amerikada bide daha secimler var. Ortalik busekil karisikken dahadacikar bence.

Ben( ki sürekli insanlara altın alın diyen kişiyim burası da dahil)bile alayım mı bekleyeyim mi moduna girdim fiyatları görünce.
Alinmiş altin alınmamış altından iyidir,yerinde olsam beklemem .

Ben tldeyim mecbur uzun vadede bekleme yapmayacak o yüzden almiyorum bu ara altın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…