- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.461
Kisa süre için cesaret edemedim asmin,etseydim şu 4 ayda bile kâr ederdim.aynen acikcasi ben türkyede olsam kisa süre icin bile altin alirsim herhalde. 11ayda amerikada bide daha secimler var. Ortalik busekil karisikken dahadacikar bence.
arada gram almayi düsünmüyormusun?Kisa süre için cesaret edemedim asmin,etseydim şu 4 ayda bile kâr ederdim.
Almiyorum cnm.arada gram almayi düsünmüyormusun?
Hiç düşmez.altin düsse zaten ne kadar düserki? Ve kac gün düser yeniden yükselmeden. Yillardir bu forumdan ögrendigim bu. Hep cikiyor.
Mrb tamda altin konuşuyordukKızlar merhaba danışmaya geldim, altın uçmuş ya. Çeyrek 724 liraydı en son baktığımda. Bu sizce bikaç günlük yükselişten sonra eski 680 lir fiyatlarına döner mi yoksa Hep böyle Bu civarda mı yükselip gider? Şaşırdım gerçekten bir anda böyle tırmanmasına. Ben de mümkün olduğunca Her ay bir iki çeyrek alıp Koyanlardanım ama bu ay bilemedim ne yapacağımı
725 liradan almak koyacak amaMrb tamda altin konuşuyorduk
Konu dışı değil.
Her ay düzenli aliyorsan hiç birakma devam et derim.
Ytd.
2016da büyük altini 830a almışım gerisini sen düşün725 liradan almak koyacak amaolsun uzun vadede iş görür. Alalım o halde
Evet canım mopum vip Ahmet mop, her kadının hakkivip ahmet mob u mu
A101 den alacaktım kalmamıştı yine gelir Insallah
Benim iskelet sistemin ile ilgili rahatsizligim var, onun için kas gevsetici gibi bir ilaç kullanıyorum.Ne ilacı lazım oldu kahvemsi
Geçmiş olsun canım.Benim iskelet sistemin ile ilgili rahatsizligim var, onun için kas gevsetici gibi bir ilaç kullanıyorum.
Bu da iyi bir fikir,karamelli_turta altındaki son durumları görünce ben ev kredisine ara ödeme yapmaktan vazgeçtim, sonuçta TL ve sabit ödeme.
Her durumda ödenebilecek bir rakam.
Birkaç yıl sonra evi satma ya da başka yere gitme durumun olursa o zaman elimde ne var bakar borcu kapatırım.
Yilbasindan beri yüzde elli getirisi oldu altının, daha da olacak gibi.
ben olsam alirdimKızlar merhaba danışmaya geldim, altın uçmuş ya. Çeyrek 724 liraydı en son baktığımda. Bu sizce bikaç günlük yükselişten sonra eski 680 lir fiyatlarına döner mi yoksa Hep böyle Bu civarda mı yükselip gider? Şaşırdım gerçekten bir anda böyle tırmanmasına. Ben de mümkün olduğunca Her ay bir iki çeyrek alıp Koyanlardanım ama bu ay bilemedim ne yapacağımı
Yapılandırma olursa yaparım ama ara ödeme yapmayacağım net hesap kitap yaptım.Bu da iyi bir fikir,
Altin durduğu yerde durmadi ki hepimiz saskiniz.
3 5 altin bıraktım 2019 mayistan beri değeri ikiye katlanmış.
Düşünsene 50 binlik altininin olduğunu o dönem meselâ.
Ben eylül yada ekime kadar bekleyeceğim.
O dönem bir yapilandirma yapabilirsek sonra altin almaya başlarım belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?