- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.481
Kredinin iyi tarafi sabit olması.Yapılandırma olursa yaparım ama ara ödeme yapmayacağım net hesap kitap yaptım.
İkinci dalga ihtimali de bizi etkiler çünkü maddi açıdan.
yok ya köfte resmen bala kondu
Yok cnm.bayramda cikma yasagi var mi?
beklerdim ben yasagi. Iyide olurdu belkiYok cnm.
Bencede iyi olurdu bak gör sen şimdi ne gezmeler olacakbeklerdim ben yasagi. Iyide olurdu belki
bayram cogu kisi icin önemli anliyorum, ama iste bu yil biraz sakincali.Bencede iyi olurdu bak gör sen şimdi ne gezmeler olacak
Artik kendimizi korumaya çalışacağız.
En çok gezenler de 55 yas ustu desem
Ben sadece annem ve halama giderim.bayram cogu kisi icin önemli anliyorum, ama iste bu yil biraz sakincali.
Şahsen sabit olmayan hiçbir borca girmem, ciddi risk turtişKredinin iyi tarafi sabit olması.
Altin yada toki ödemesi gibi olsaydi ay düşünemiyorum.
Sekerim bahsediyordu hatirlarsan 6 ayda bir aylık ödeme yukseliyormus.
Ver kız adresi enişteye vip Ahmet mop yollayacağım yedek beziyle birlikteyok ya köfte resmen bala kondubüsürü dolap olcak, acikta birsey durmuyacak, kizin oyuncaklari kendi odada olcak, bulasik makinedi olcak. bi ahmet mopu eksik...böyle yazinca bir yil daha evde durasim geldi
Kesinlikle olmalıydı ama olmaz ekonomik nedenler var çünkü.beklerdim ben yasagi. Iyide olurdu belki
Düğün deyince kahvemsi iyiki aldin kardeşinin takisini.Kesinlikle olmalıydı ama olmaz ekonomik nedenler var çünkü.
Ben anneme bile gitmeyeceğim.
Diğer hafta düğün zaten
Marttan beri bir kere nikahta gordum, bir de düğünde görürüm.
Sonra artık ne olur bilmiyorum
Ayyyy sorma turtisDüğün deyince kahvemsi iyiki aldin kardeşinin takisini.
2017de kardeşimin düğün takısını ne tlye aldığımi da not almışım.Ayyyy sorma turtis
İyiki iyiki aldık da unuttuk yoksa şu an kalbim dayanamazdi
Evlendiğimde ne güzel yeterince eşyam vardı. Zamanla tamah edip bi sürü şey aldım. Bi süredir hiç eşya almıyorum. Yavaş yavaş kullanılmayacak olanları elimden çıkarıyorum.Ev yaptırmak istiyorum Allah nasip ederse.
Çizimini yaptım. Arsa bakıyoruz. Fiyatlar uçunca ertelendi biraz.
Yaşlılığında seni yormayacak, extra iş çıkarmayacak ev olmalı. Zaten minimalizm seven insanım. Az eşya,bol alan,ferahlık isterim hayatımda.
Ben de bir bekar daha var, ara ara birikim yapıp onun takılarını da almalıyım.2017de kardeşimin düğün takısını ne tlye aldığımi da not almışım.
Şu an 3 katindan fazla.
Çok geçmiş olsun cnmBenim iskelet sistemin ile ilgili rahatsizligim var, onun için kas gevsetici gibi bir ilaç kullanıyorum.
Bende 3 tane var bekarBen de bir bekar daha var, ara ara birikim yapıp onun takılarını da almalıyım.
Daha bu evlenene ev girmesi olur, onlar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?