- 28 Mart 2020
- 6.393
- 24.806
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.501
Evet canım ben tokiden aldım eviKredinin iyi tarafi sabit olması.
Altin yada toki ödemesi gibi olsaydi ay düşünemiyorum.
Sekerim bahsediyordu hatirlarsan 6 ayda bir aylık ödeme yukseliyormus.
Sen bir taraftan al onlarin altinlarini 3u de ayni yil evlenirse yandınBende 3 tane var bekar
Bende yavaş yavaş başlasam iyi olacak birikime
Ay o da kötü öyleEvet canım ben tokiden aldım evi
6 ayda bir memur masina göre artış yapıyolar
Aldığım zammı toki yedi
Bende elimdekilerden bir çeyrek göndereceğim kuzene,bir sonraki maaşa yerine koyarim umarım.Bizim de 2 nikah var olası. Ben de altın yapıp atayım kenara diyorum. Bu ay birini alayım. Düğün olur olmaz,altını hazır olsun.
hahaha süper fikirVer kız adresi enişteye vip Ahmet mop yollayacağım yedek beziyle birlikte
Ne takılır mesela sizin oralarda kardeşeBende 3 tane var bekar
Bende yavaş yavaş başlasam iyi olacak birikime
Bizim iki tane arkadaş nikahı var daha, birinin altını Şubat'ta almıştım nikahı ertelendi.Bizim de 2 nikah var olası. Ben de altın yapıp atayım kenara diyorum. Bu ay birini alayım. Düğün olur olmaz,altını hazır olsun.
Hocam tayininiz çıktı mı? Benim yine olmadı..Acılan yerler fazla ama tercihte oturabileceğim semt ler esim ya da bem araba kullanmayacak şekilde yapacağız.Yarin son hakkındaki onay bekleyeceğim.Kismet bakalim
kendisine ala ala obirlerine sira gelmiyor benceNe takılır mesela sizin oralarda kardeşe
Benim şuan 3 bekar olsa
Turtisin dediği gibi peşpeşe evlenirlerse zor, al bacım sen takıları dursun
Valla 2si evlendi 10ar gr bilezik yaptım cocuklarina çeyrek taktim ben en büyük olunca ne evlenirken gördüm ne cocuklaraNe takılır mesela sizin oralarda kardeşe
Benim şuan 3 bekar olsa
Turtisin dediği gibi peşpeşe evlenirlerse zor, al bacım sen takıları dursun
Yaa kiyamam wit, büyüklerin kaderi o birazcık.Valla 2si evlendi 10ar gr bilezik yaptım cocuklarina çeyrek taktim ben en büyük olunca ne evlenirken gördüm ne cocuklara
Olsun ya şikayetim yok.Yaa kiyamam wit, büyüklerin kaderi o birazcık.
Ablam evlenirken ben takayim diye babam alip bana taktirmisti e öğrenciydim zaten.
Bu defa da ablamın nede olsa ikinci evliliği diye taki getirmezlerseOlsun ya şikayetim yok.
2si öğrenci daha unide. Hepsi çalışmaya başlasın önce evlenicem yeniden sonra çocuk yapicam sırf altin gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?