- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.661
Sizde iyice zormuşhesabimiz bir canim. Burda hesap actiginda zaten sürekli eve mektup geliyor bankadan, hemen anlasilir yani. Orda öyle degil mi? Zulam oldugunu biliyor zatennekadar oldugunu bilmiyor
Hayırlı olsunKızlar uzun dönemdir ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum.ev aldık şükürler olsun.ilk taksidimizi ödedik bile şimdi arabada bakıyoruz.elimizdeki tüm paramızı vermek istemedik faizlerde düşük arabayıda aradan çıkarır tek yere borcumuz olur.ben artık kendim için çok biriktiremiyorum bu ay tasıncaz ama her ay kızım için 1 gram alıyorum hediye paraları ve kendi harclıgımdanda üstüne koyup altın alıyorum.rabbim nasip ederse üniversitede ev almak istiyorum.kızcem 4 aylık oldu sanırım diş cıkartacak acayip salyalı ve saldırıyor parmaklarımıza
sorma bide benden iyi temizlik yapar, heryeri inceliye inceliye. cok zor olacakSizde iyice zormuşne tencereye koyabilirsin ne pencereye
kiz o daha neyki7 yil önce istanbulda akrabam bana sana küdüm dedi. Bende hayirdir diye sordum. E evlenmisin bize haber bile vermedin demisti ben bekar ve sok dedim eee detailli anlat hele dedim, yakisikkiymimis evlendigim adam
Bulur hemensorma bide benden iyi temizlik yapar, heryeri inceliye inceliye. cok zor olacakkücük kasa alip oraya mi koysam aceba
kiz zaten biliyor zulayi kasayi disdan görsün sorun degilBulur hemenkasa ile olmaz. Başka çözüm bul. Zulayı evde duran yapıyorsa eşin yapsa olmaz mı
Hoşgeldin canım ,geçmiş olsunKızlar günaydın
Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun, tekrarına sevdiklerimizle, huzurla, sağlıkla ve bolluk içinde erişmek duasıyla
Şimdi dönüp okuyacağım ama geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimpreeklampsi çıktı bende, hafif düzeyde çok şükür ama tansiyon bir yandan halsizliğim bir yandan düzenli tahlil veriyorum giremedim bir türlü.
Sizi çok özledim
AynenEvet bozulur ,bize getirsin dimi🍽
Kendinizi tanitir misin, hedef varmi tanışalımBende birikime dahil olmak istiyorum
Evt bugun bi arastıracagım nettenbence al. Senin kizin masallahi var, yakinda basarir bence
Hayırlı olsunnKızlar uzun dönemdir ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum.ev aldık şükürler olsun.ilk taksidimizi ödedik bile şimdi arabada bakıyoruz.elimizdeki tüm paramızı vermek istemedik faizlerde düşük arabayıda aradan çıkarır tek yere borcumuz olur.ben artık kendim için çok biriktiremiyorum bu ay tasıncaz ama her ay kızım için 1 gram alıyorum hediye paraları ve kendi harclıgımdanda üstüne koyup altın alıyorum.rabbim nasip ederse üniversitede ev almak istiyorum.kızcem 4 aylık oldu sanırım diş cıkartacak acayip salyalı ve saldırıyor parmaklarımıza
Ay o cok fena biseyBu arada ağızdan ağıza bir dedikodu yayılmış
Biz taşınıyormuşuz yeni eve
Ama eşimle benim bundan haberimiz yok.
Görümcem dedibunu,iki teyzesi ona sormuş çünkü öyle duymuşlar.
Görümcem onlara ben duymadim ama olsa bile neden olmasin orasi da onların demiş.
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış
Bu yil teyzelerle görüşemememiz isabet olmuş.
Mal sahibi olmak da başa belâymış diyoruz
Maşallah senin kayinvalide fiyatta biliyor kız hesap mi tutmuş bide 150 ev varmiymisAy o cok fena bisey
Bizimde yengeler soruyo ev almıcanjz mı diye bayramda.
Daha biz cvp vermeden kvde atladı
İsteseler alırlar,arabalarını satsalar 150 bin dedi
Dicektim hacı ver 150 yi sana satayım
110-120 bin arabamız kvdem cok yazdı
Aynen
Kendinizi tanitir misin, hedef varmi tanışalım
Sanki soruyu kv ye mi sormuşlar allahimAy o cok fena bisey
Bizimde yengeler soruyo ev almıcanjz mı diye bayramda.
Daha biz cvp vermeden kvde atladı
İsteseler alırlar,arabalarını satsalar 150 bin dedi
Dicektim hacı ver 150 yi sana satayım
110-120 bin arabamız kvdem cok yazdı
O eltiye lâf sokmuşMaşallah senin kayinvalide fiyatta biliyor kız hesap mi tutmuş bide 150 ev varmiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?