- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.701
cok gecmis olsun canim, benimde tam sonunda cikmisdiKızlar günaydın
Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun, tekrarına sevdiklerimizle, huzurla, sağlıkla ve bolluk içinde erişmek duasıyla
Şimdi dönüp okuyacağım ama geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederimpreeklampsi çıktı bende, hafif düzeyde çok şükür ama tansiyon bir yandan halsizliğim bir yandan düzenli tahlil veriyorum giremedim bir türlü.
Sizi çok özledim
Hayırlısıyla güzelcecik geçecek, sen çok temkinlisin ayrıca için rahat olsun kahvemsimBayramda kendimi ilk kötü hissettiğim gün oturdum ağladım, Allah'ım lütfen dedim o kadar zaman hasta olmadım şimdi olamam, düğünü görmem lazım benim.
Eşim dalga geçiyor tabi, kendini gerdikce psikolojik olarak hasta hissediyorsun yapma şunu.
Ama elimde değil tabi neyseki ateşim yok, birkaç gün de bdv okudum hepten hasta oldum.
Pazar sabahına kadar kendime çok iyi bakayım sonrası Allah'tan artık.
Sağolasın Asminim artık iyiden iyiye korkuyorum, daha çok minik hayırlısıyla vaktiyle sağlıkla inşallahcok gecmis olsun canim, benimde tam sonunda cikmisdi
hep iyi düsün bebeginede güven. Onlar cok güclüSağolasın Asminim artık iyiden iyiye korkuyorum, daha çok minik hayırlısıyla vaktiyle sağlıkla inşallah
Düğün çok iyi geçecek sende iyi olacaksin cnm germe kendini.Bayramda kendimi ilk kötü hissettiğim gün oturdum ağladım, Allah'ım lütfen dedim o kadar zaman hasta olmadım şimdi olamam, düğünü görmem lazım benim.
Eşim dalga geçiyor tabi, kendini gerdikce psikolojik olarak hasta hissediyorsun yapma şunu.
Ama elimde değil tabi neyseki ateşim yok, birkaç gün de bdv okudum hepten hasta oldum.
Durumları yok öyle ev alcak kadrDurumlari iyiyse tâbi destek olsunlar ama anca laf çarpsınlar
Asminim yahep iyi düsün bebeginede güven. Onlar cok güclü ❤hizir yoldasin olsun canim
En son iki çeyrek aldım daha da altın alamadım çok oldu coookTopigin ilk sayfasi aylik birikimlerinizi bekliyor kizlar
ah ahTopigin ilk sayfasi aylik birikimlerinizi bekliyor kizlar
Oldugu kadar kahvemsim.En son iki çeyrek aldım daha da altın alamadım çok oldu coook
Normal iş duzenine bir an evvel donmeliyim yoksa birikim olmayacak ben de
Bese karşı ben biraz mesafeliyim.Ben bu ay BESim icin para ayiracagim,bankaya koyacagim aylik cekiyorlar ordan. Az altin alacagim bu ay belki 10 gram. Alinca yazarim.
Kız iyi birşey mi dedin kötü müOldugu kadar kahvemsim.
Böyle durumlarimiz her zaman olabilir sadece pandemi sürecinde değil.
Iyi söyledim tabikisii:)Kız iyi birşey mi dedin kötü mü
Olmasın böyle durumlarimiz hiç bir zaman, sağlıklı olalım çalışalım, paramız tam gelsin altın birikimi yapalım
BES süper anlamsiz bisey paran eriyip gidiyor. Basta bilmiyorduk basladik öyle. Ben yurtdisinda oldugumdan iptal edemiyorum. Türkiyeye gelince iptal edecegim artik ne zaman gelebilirsem. O zamana kadar mecburen yatiracagim.Bese karşı ben biraz mesafeliyim.
Nasil getirisi altinla karsilastirdiginda iyi mi.
Yoksa emeklilik dönemine destek amaclı misin mavimli
Bdvyi okuyıp Allamm cok sükür bukadr delirmedm diyorum benBayramda kendimi ilk kötü hissettiğim gün oturdum ağladım, Allah'ım lütfen dedim o kadar zaman hasta olmadım şimdi olamam, düğünü görmem lazım benim.
Merhaba ben de bu topiği uzun süredir takip ediyorum geçenlerde yazmıştım hatta. Beni de listeye ekleyebilir misinizTopigin ilk sayfasi aylik birikimlerinizi bekliyor kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?