cok gecmis olsun canim, benimde tam sonunda cikmisdi

Hayırlısıyla güzelcecik geçecek, sen çok temkinlisin ayrıca için rahat olsun kahvemsim yarın da ilacını bulursun düğünden sonra da fıstık bir görümce olursun

Düğün çok iyi geçecek sende iyi olacaksin cnm germe kendini.
Çok az kaldi

Ben bu ay BESim icin para ayiracagim,bankaya koyacagim aylik cekiyorlar ordan. Az altin alacagim bu ay belki 10 gram. Alinca yazarim.
Bese karşı ben biraz mesafeliyim.
Nasil getirisi altinla karsilastirdiginda iyi mi.
Yoksa emeklilik dönemine destek amaclı misin mavimli

Oldugu kadar kahvemsim.
Böyle durumlarimiz her zaman olabilir sadece pandemi sürecinde değil.
Kız iyi birşey mi dedin kötü mü
Olmasın böyle durumlarimiz hiç bir zaman, sağlıklı olalım çalışalım, paramız tam gelsin altın birikimi yapalım

Kız iyi birşey mi dedin kötü mü
Olmasın böyle durumlarimiz hiç bir zaman, sağlıklı olalım çalışalım, paramız tam gelsin altın birikimi yapalım
Iyi söyledim tabikisii:)
Maddi anlamda her zaman gelirimiz azalabilir bunun için kenarda birikim yapmamiz şart.

Bese karşı ben biraz mesafeliyim.
Nasil getirisi altinla karsilastirdiginda iyi mi.
Yoksa emeklilik dönemine destek amaclı misin mavimli
BES süper anlamsiz bisey paran eriyip gidiyor. Basta bilmiyorduk basladik öyle. Ben yurtdisinda oldugumdan iptal edemiyorum. Türkiyeye gelince iptal edecegim artik ne zaman gelebilirsem. O zamana kadar mecburen yatiracagim.

Bdvyi okuyıp Allamm cok sükür bukadr delirmedm diyorum ben

Topigin ilk sayfasi aylik birikimlerinizi bekliyor kizlar
Merhaba ben de bu topiği uzun süredir takip ediyorum geçenlerde yazmıştım hatta. Beni de listeye ekleyebilir misiniz Temmuz ayında 2 gr altın aldım bir de 1000 tl hediye geldi. Ağustos için de altın alacağım ama maaşı bekliyorum alınca yazarım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…