- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.681
Hoşgeldin aramıza.Turizm sektorunde calisan bir muhendisim ☺ Antalya da yasiyorum. 9 aylik bebegim var, ogluma annem bakmakta yani evde 3 yetiskin 1 bebe yasiyoruz. ☺
Hedefim cok cunku borcum var. Aralik sonuna kadar 5000 tl nakit+3 tane ceyrek hedefim var.
Son 4 ayda sadece 5 ceyrek ve 2000 biriktirebildim.
Bu yila kadar hic birikimim yoktu ve ne buyuk hata oldugunu farkettim. Oglum olunca napmisim ben dedim. Cunku maas zamlari, ek gelen kazanclar hepsi her ay degisen miktara ragmen bitiyordu. Maalesef bu tuketim cilginligima son vermem lazim.
HoşgeldinizTurizm sektorunde calisan bir muhendisimAntalya da yasiyorum. 9 aylik bebegim var, ogluma annem bakmakta yani evde 3 yetiskin 1 bebe yasiyoruz.
Hedefim cok cunku borcum var. Aralik sonuna kadar 5000 tl nakit+3 tane ceyrek hedefim var.
Bu yila kadar hic birikimim yoktu ve ne buyuk hata oldugunu farkettim. Oglum olunca napmisim ben dedim. Cunku maas zamlari, ek gelen kazanclar hepsi her ay degisen miktara ragmen bitiyordu. Maalesef bu tuketim cilginligima son vermem lazim.
Hicc nerde var 150 ye ev dimiMaşallah senin kayinvalide fiyatta biliyor kız hesap mi tutmuş bide 150 ev varmiymis
Eltisini kvdemden cık severimSanki soruyu kv ye mi sormuşlar allahim
Aklinca hem savunuyorhem eltilerine lâf çarpıyor
Destek olsun bakalim alamiyor musunuz hemen.
Herkes sadece akil versin dimi
HosgeldinizTurizm sektorunde calisan bir muhendisim ☺ Antalya da yasiyorum. 9 aylik bebegim var, ogluma annem bakmakta yani evde 3 yetiskin 1 bebe yasiyoruz. ☺
Durumlari iyiyse tâbi destek olsunlar ama anca laf çarpsınlarEltisini kvdemden cık severim
Masus söylüyo ev alsınlar bize diye
Yenge 2 ev lazım bize bi size bide benim ablamın kıza ,bakıyorm hep diyo
Kvdm kuduruyo onane bizim evimizden diye
Yaklasik bir haftadir yok tatlu da.
O zaman yenge her fırsatta bu mevzuuyu açmalıEltisini kvdemden cık severim
Masus söylüyo ev alsınlar bize diye
Yenge 2 ev lazım bize bi size bide benim ablamın kıza ,bakıyorm hep diyo
Kvdm kuduruyo onane bizim evimizden diye
Tayini belli oldu ev alıyordur, hatta eşyaları topluyordurYaklasik bir haftadir yok tatlu da.
Tayinini bekliyordu, umarim beklediği sonuç gerçek olmuştur..Tayini belli oldu ev alıyordur, hatta eşyaları topluyordur
Sana da geçmiş olsun canım.K kahvemsi mutluluk geçmiş olsun canım, daha iyi misin şimdi ilaçları bulabildin mi?
Cennetmeyvesii bilekliğe bayıldım, güle güle kullan
Bana kv demeyin şuracıkta bayılırımbabyloading87 dün yine 26 haftada doğurma hikayesi hortladı ve ince ince bir arkeolog gibi kazıyarak onun 26 haftada değil de 33. haftada doğum yapmış olduğunu kanıtladım konu kapandı şu halimde hala aynı muhabbet. Deli mi ne? Gerçekten kv olunca içine bir şey kaçıyor bazı kadınların konuşsun yenge oh
Çılgın bir insan, kendi ayrı büyük oğluşu ayrı alemSana da geçmiş olsun canım.
İlaç yok bulamadım kendi kendimi tedavi ediyorum
Yarın için randevu buldum ama sabaha kadar iyi olursam gitmem en azından düğünü atlatayim.
KV ne enteresan miş.
Bayramda kendimi ilk kötü hissettiğim gün oturdum ağladım, Allah'ım lütfen dedim o kadar zaman hasta olmadım şimdi olamam, düğünü görmem lazım benim.Çılgın bir insan, kendi ayrı büyük oğluşu ayrı alemona da görümcem diyorum.
Düğüne azcık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?