- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.721
Agustos ayi içinde miktari yazarsan eklerimMerhaba ben de bu topiği uzun süredir takip ediyorum geçenlerde yazmıştım hatta. Beni de listeye ekleyebilir misiniz ☺ Temmuz ayında 2 gr altın aldım bir de 1000 tl hediye geldi. Ağustos için de altın alacağım ama maaşı bekliyorum alınca yazarım yine.
Genelde ben de öyle diyorum hatta takip ettiğim bazı aklı başında üyeler orada yazınca ya da konu açınca tamam banlanmaya gelmiş diyorum,Bdvyi okuyıp Allamm cok sükür bukadr delirmedm diyorum ben
Bdvde tek favori üyem benneyangınlargördümGenelde ben de öyle diyorum hatta takip ettiğim bazı aklı başında üyeler orada yazınca ya da konu açınca tamam banlanmaya gelmiş diyorum,
Ama kaç zamandır sevdiklerimden uzağım, eşim dışında neredeyse hiç kimseyle yüzyüze iletisimim yok ve ağrılar falan başlayınca Aman Tanrım didim olayı oldu
Var bir kaç tane üye şimdi isim vermeyeyim ama yazım tarzları çok hoş, okurken gülüyorum, eğleniyorumBdvde tek favori üyem benneyangınlargördüm
Yargı dagıtıyo kadın bayılıyorum
İsim olarak onu hatırlıyorm bi ama evet benimde sevdiklerim var ordaVar bir kaç tane üye şimdi isim vermeyeyim ama yazım tarzları çok hoş, okurken gülüyorum, eğleniyorum
Oh sefaniz olsunEşim fırında tavuk ve sebze yapmis, salata hazırlamış.
Çay, ıvır zıvır hepsini paket yapmış hadi çıkıyoruz evde kalmak seni hasta ediyor diyip aldı beni parka getirdi.
Koca parkta dört beş aile var bomboş
Havami alayım biraz
Huysuzd canım iyimisin
Yok artk benimkininde 1 paket cubuk krakerle 3 cocuk büyütme hikayesi bitmiyotK kahvemsi mutluluk geçmiş olsun canım, daha iyi misin şimdi ilaçları bulabildin mi?
Cennetmeyvesii bilekliğe bayıldım, güle güle kullan
Bana kv demeyin şuracıkta bayılırımbabyloading87 dün yine 26 haftada doğurma hikayesi hortladı ve ince ince bir arkeolog gibi kazıyarak onun 26 haftada değil de 33. haftada doğum yapmış olduğunu kanıtladım konu kapandı şu halimde hala aynı muhabbet. Deli mi ne? Gerçekten kv olunca içine bir şey kaçıyor bazı kadınların konuşsun yenge oh
tatlıyı yaptim ama akşam yemedim cnm bugün yarim dilim yedim. Çok çok kestim tatlıyı ekmegide hiç yemem ama gr gr gidiyorkizey banada bi ankat bu nasil oluyorhem hashimoto var, hem ha bire tatli yiyorsun, nasil veriyorsun sen ya ben burda karbonhydratsiz yasiyorum haftalardir, bi 2 kg verdim sadece
Teşekkür ederim cnmK kahvemsi mutluluk geçmiş olsun canım, daha iyi misin şimdi ilaçları bulabildin mi?
Cennetmeyvesii bilekliğe bayıldım, güle güle kullan
Bana kv demeyin şuracıkta bayılırımbabyloading87 dün yine 26 haftada doğurma hikayesi hortladı ve ince ince bir arkeolog gibi kazıyarak onun 26 haftada değil de 33. haftada doğum yapmış olduğunu kanıtladım konu kapandı şu halimde hala aynı muhabbet. Deli mi ne? Gerçekten kv olunca içine bir şey kaçıyor bazı kadınların konuşsun yenge oh
Bende dün kocası yazlığın anahtarını kaynına veren kadini okuduktan sonra olmayan kaynima lanet ettim.İsim olarak onu hatırlıyorm bi ama evet benimde sevdiklerim var orda
Yok artk benimkininde 1 paket cubuk krakerle 3 cocuk büyütme hikayesi bitmiyot
Verirmis ellerine 1 paket cubuk kraker,3 ü yermis
Sessizmis onun cocukları
Oglu sessiz değil valla,hatta oglu cakal
Kızları bilemeyrummm
Kız yeni bileklikmi aldin benim aklımda bir kaç tane var kararsızım daha yeni aldıysan merak ettimtatlıyı yaptim ama akşam yemedim cnm bugün yarim dilim yedim. Çok çok kestim tatlıyı ekmegide hiç yemem ama gr gr gidiyor
Teşekkür ederim cnm
Şöle biseyKız yeni bileklikmi aldin benim aklımda bir kaç tane var kararsızım daha yeni aldıysan merak ettim
BES süper anlamsiz bisey paran eriyip gidiyor. Basta bilmiyorduk basladik öyle. Ben yurtdisinda oldugumdan iptal edemiyorum. Türkiyeye gelince iptal edecegim artik ne zaman gelebilirsem. O zamana kadar mecburen yatiracagim.
tesekkürler canimmavimli canım Ödemek istemiyorsan Türkiye ye gelinceye kadar Dondurabilirsin, belki bilmiyorsan diye yazmak istedim.
İyi bayramlar kızlar
Kız bende tuvalet eğitimi vercem kaynanam dahil bir kaç büyük anneden bizzat duydum benim eşim 11 aylikmis tuvalet söylermiş kiminin çocuğu 2 yaşını görmeden bezi bırakmış ben benim oğlum ultra zeki değil ddim ne zaman bırakırsak demiştim en son 2 buçukta bıraktı sukurYok artk benimkininde 1 paket cubuk krakerle 3 cocuk büyütme hikayesi bitmiyot
Verirmis ellerine 1 paket cubuk kraker,3 ü yermis
Sessizmis onun cocukları
Oglu sessiz değil valla,hatta oglu cakal
Kızları bilemeyrummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?