Günaydın kızlar

Benim kv yine dualarda buluştu sanırım, bütün gün sancım oldu gece sıklaşınca apar topar hastaneye geldik. Kadın beni doğurtmaya niyet ettiyse demek

Doğumhanede beni doğurtmayın nolur diye ağlayan ben ve hemen doğurtun diye ağlayan diğer hanımlar covidden ayrıca endişelendim. Allah kimseyi darda bırakmasın.

Hastaneden bildiriyorum serumum bitsin diye bekliyorum ve çok şükür diyorum sürekli. Çıkayım kvye bir çift sözüm olacak

nasılsın şimdi canım

Geçmiş olsun canım iyi misin

Kendisi niye almıyor

ben bunu kacirmisim nacim
iyi günlerde kullan canim
teşekkür ederim cnm
geçmiş olsun cnm Nasil oldun
Kendisi niye almıyor
Kendisi alırsa benden faydalanamaz
Özellikle ben almalı ben odemeliyim

Günaydın canlar,

bugün vergiciye gidip vergiyi hesaplatırmam gerek. Bakalım birşeyler geri ödencek mi yoksa üstüne mi ödüyecez.
Halen ev için kontratın gelmesini bekliyorum. Gelsinde obir evrak işlerine başlasam.
Yeni evin mutfagını taksitle alalım demiştik, dün aceba koltuklarıda mı öyle yapsak diye konuşduk. Arabada alıncak, böylece elimizde birazda nakit kalır ne olur ne olmaz diye. Benim zulam aslında koltuklara yeterde, yinede oda elimde kalsın diyorum. 2. ci dalga gelirse aynı yardımları yapacak gücümüz kalmadı diye haber cıktı hükümetden. Hazırlıklı olsak iyi olur herhalde.

Geçmiş olsun koala kaçıncı haftadasin ki sanci oldu cnm

Taksit daha mantıklı asmin,zulayi sıfırlama bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…