- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.761
nasılsın şimdi canımGünaydın kızlar
Benim kv yine dualarda buluştu sanırım, bütün gün sancım oldu gece sıklaşınca apar topar hastaneye geldik. Kadın beni doğurtmaya niyet ettiyse demek
Doğumhanede beni doğurtmayın nolur diye ağlayan ben ve hemen doğurtun diye ağlayan diğer hanımlarcovidden ayrıca endişelendim. Allah kimseyi darda bırakmasın.
Hastaneden bildiriyorum serumum bitsin diye bekliyorum ve çok şükür diyorum sürekli. Çıkayım kvye bir çift sözüm olacak
Geçmiş olsun canım iyi misinGünaydın kızlar
Benim kv yine dualarda buluştu sanırım, bütün gün sancım oldu gece sıklaşınca apar topar hastaneye geldik. Kadın beni doğurtmaya niyet ettiyse demek
Doğumhanede beni doğurtmayın nolur diye ağlayan ben ve hemen doğurtun diye ağlayan diğer hanımlarcovidden ayrıca endişelendim. Allah kimseyi darda bırakmasın.
Hastaneden bildiriyorum serumum bitsin diye bekliyorum ve çok şükür diyorum sürekli. Çıkayım kvye bir çift sözüm olacak
Kendisi niye almıyorKızlar
Benimki yine bana bi teklifle geldi
Babasının tarlasının yanında 8 dönümlük bir tarla varmış satılık 150bin sanırım
Babası teklif etmis
Bana diyorki sen al. Bizim kuyudan sulansin yıllık mahsulün parasını verelim 25bin kadar mesela
Adam resmen benimle ticaret evliliği yapıyor çıldırıyorum.Bana o kadar kredi vermezler alamam dedim. Cekildim.okadar borca girmek ıstmeiyorum açıkçası bilemedim
teşekkür ederim cnmben bunu kacirmisim nacim
iyi günlerde kullan canim
geçmiş olsun cnm Nasil oldunGünaydın kızlar
Kendisi alırsa benden faydalanamazKendisi niye almıyor
Senin bileklikleri görüp de gaza geliyor olmasınteşekkür ederim cnm
geçmiş olsun cnm Nasil oldun
Kendisi alırsa benden faydalanamaz
Özellikle ben almalı ben odemeliyim
Güzelmiş canım güle güle kullan benim aklımda ceyrekli var 6 tane ceyrekle yapalilan fotosunu atarımŞöle bisey
Geçmiş olsun koala kaçıncı haftadasin ki sanci oldu cnmGünaydın kızlar
Taksit daha mantıklı asmin,zulayi sıfırlama bencede.Günaydın canlar,
bugün vergiciye gidip vergiyi hesaplatırmam gerek. Bakalım birşeyler geri ödencek mi yoksa üstüne mi ödüyecez.
Halen ev için kontratın gelmesini bekliyorum. Gelsinde obir evrak işlerine başlasam.
Yeni evin mutfagını taksitle alalım demiştik, dün aceba koltuklarıda mı öyle yapsak diye konuşduk. Arabada alıncak, böylece elimizde birazda nakit kalır ne olur ne olmaz diye. Benim zulam aslında koltuklara yeterde, yinede oda elimde kalsın diyorum. 2. ci dalga gelirse aynı yardımları yapacak gücümüz kalmadı diye haber cıktı hükümetden. Hazırlıklı olsak iyi olur herhalde.
ilk kez taksitli birsey alcam, keske paramiz hepsini nakit almaya yetseydi.Taksit daha mantıklı asmin,zulayi sıfırlama bencede.
O dönem işe de başlayacaksın aydan aya taksit ödenir.ilk kez taksitli birsey alcam, keske paramiz hepsini nakit almaya yetseydi.
Ama elimizde birseyler kalmali, ne olur ne olmaz sonucda.
ise basliyacamda, ben taksit sevmiyorum. Hesabimin düz olmasini seviyorumO dönem işe de başlayacaksın aydan aya taksit ödenir.
Ben taksitli alışveriş çok yaptim bir zamanlar
En temizi o aslinda ama büyük pahali alinacaklar için taksit iyi oluyor.ise basliyacamda, ben taksit sevmiyorum. Hesabimin düz olmasini seviyorum
evet malesef yoksa mutfagi bile alamayizEn temizi o aslinda ama büyük pahali alinacaklar için taksit iyi oluyor.
Ev değiştireceksin cnm.evet malesef yoksa mutfagi bile alamayiz
sana cok yeni eysa gerekecek mi?Ev değiştireceksin cnm.
Bu masraflar olacak o yüzden onlari taksitle al büyük gider çoğu.
Tasindigimizda bende öyle yapacağım büyük alinacaklara peşin para vermem.
Bana da gerekecek cnm şu an kullandiklarimizdan beyaz eşyaları ve çocuk odasini götüreceğiz sadece.sana cok yeni eysa gerekecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?