- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.361
Benim plaj havlum vardi,Ben de ütü yapmayı bir severimsanki hayatımı düzeltiyorum her parçada, iflah olmaz bir başak burcuyum
Tbox dedin K kahvemsi mutluluk ve yaşımızı gözler önüne serdinne güzel saatleri vardı. Üniversitede ilk maaşımla almıştım, hey gidi günler. O zaman saat değil de altın alsaydım
Konum at ütüleri sana yollayacağım artik.Ben de ütü yapmayı bir severimsanki hayatımı düzeltiyorum her parçada, iflah olmaz bir başak burcuyum
Tbox dedin K kahvemsi mutluluk ve yaşımızı gözler önüne serdinne güzel saatleri vardı. Üniversitede ilk maaşımla almıştım, hey gidi günler. O zaman saat değil de altın alsaydım
Sanirim artık faiz işlerine girmek istemediğim için durdurdum kendimiNe malûm 550 olmayacağı.
Yakında bozdurulmayacak birikim altinla güvende olur
Benceee ytd
2020 yili agustos ayindan selamlar o 2000 tl ye artik 1 tam bile gelmiyorHoşbulduk canım, az çok tanıyorsun beni diğer topikten..ben de aynı senin durumundayim...eşime engel olamıyorum, o sıkılıyor tasarruf denince..üstünde az para olunca mutsuz oluyormuşgeçen akşam eve gelmiş bana diyor ki ben çok mu para harcıyorum? Sabah 200 TL vardı şimdi 15 TL kalmış nereye gitti hiç farketmedim..böyle bir eşle mücadele ederek kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum.altin kumbaram var, ocaktan beri birikim yapıyorum, kumbarami Aralık'ta açmayı planlıyorum inşallah..hepimize hayırlı olsun topigimiz..
Bu arada dün 4000 TL kadar toplu para geçti elime, bunun 2000 tlsini bu haftasonu otel için ve haftaya gelecek misafirlerin ağırlanması için ayırdım, kalan 2000 ile salı günü kısmetse gidip 2 tam 1 çeyrek almayı planlıyorum...
O zaman aydan aya gelirle altin alman en mantikli cnm.Sanirim artık faiz işlerine girmek istemediğim için durdurdum kendimi
Neyse olsun bakalim
Bende haftaya fasulye ve patlıcan koymayı düşünüyorm. Izne ayrılmam lazim islerimi halledeyimSeyyar manav geldi,
Domates, biber, patlican getirmis bahçe ürünü.
Nasıl güzel görünüyor, mahallenin ablaları kasa kasa aldı. Yarın düğün işi olmazsa ben de alır yapardım
Öyle yapcam artık. Hatta bi süre almasammi diyorum çünkü banka makası 11 liraya çıkarmışO zaman aydan aya gelirle altin alman en mantikli cnm.
Ben uzunca bir dönem öyle yaptım.
Çalışmak iyidir yaYatarak para aldığım günler bitiyor
Yıllık izin canmış
Haftaiçi de gelir cnm düğünü atlatin da yaparsinSeyyar manav geldi,
Domates, biber, patlican getirmis bahçe ürünü.
Nasıl güzel görünüyor, mahallenin ablaları kasa kasa aldı. Yarın düğün işi olmazsa ben de alır yapardım
Orasi ayri tâbi cnm.Çalışmak iyidir ya
Sevmedim ben evi
Hiç bana göre değil evde olmak, her gün şükrediyorum iyi ki bir mesleğim var diye.Yatarak para aldığım günler bitiyor
Yıllık izin canmış
Kesinlikle bende öyle dusunuyorum cnmHiç bana göre değil evde olmak, her gün şükrediyorum iyi ki bir mesleğim var diye.
Aynen cnm.Hiç bana göre değil evde olmak, her gün şükrediyorum iyi ki bir mesleğim var diye.
Teşekkür ederimBereketli olsun altınlarınız
Evet o benim , eskidim artık :) hoşbuldukSen zaten aramızda değil mıydın
Muhasebeci olan yeni gelin değil misin
Tekrar hoşgeldin
Hoşbuldum teşekkür ederim aminnTekrar hoşgeldin sitare,nasilsin bebiş geliyor demek Allah kucagina almayı nasip etsin.
Kesinlikle bende öyle dusunuyorum cnm
Şu an bile nasilsa bir gün ise donecegim diye kendimi avutuyorum.Aynen cnm.
Benimde tüm iznim tükendi bitti bakalım.
Özledim ama gerçekten sıkıldım da çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?