- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.381
siz mali müşavirdiniz , işten mi ayrıldınız?Meslek demisken sabah basvurdugum ilanlardan biri aradı, 8 keredir bakıyorlar cv ye bugün aradılar.
Yeri tek vesait ulaşım mesafesinde.
Telefonda ön görüşme yaptık, iyi güzel.
Pazartesi gelirmisiniz yüzyüze görüşelim dedi.
Olur dedim, yalnız siz başvururken maaş aralığı secmişsiniz ama bizim limit o kadar değil dedi.
Ne kadar dedim. Söyledi. O zaman benim de size bazı sorularım var dedim.
Sordum cevapladı vs.
Yılsonu zam olacak ama onu da göz önünde bulundurun dedi.
Benim limitimin çok altı hiç vaktinizi almayayım dedim.
Çalışmadan kısa calimsa odenegim o kadar zaten benim diye cemkirmek istedim ama tuttum kendimi
Hem bir suru şey isteyeceksin hem de az para teklif edeceksin, bir de sigorta da asgariden
Herşeye çözüm buldular da özel sektördeki adaletsiz ucretlendirmeyi cozemediler.
Sinirlendim yazarken yine
Olmasi gerekenin altinda bir teklifle gelmesi bir kere saçmaMeslek demisken sabah basvurdugum ilanlardan biri aradı, 8 keredir bakıyorlar cv ye bugün aradılar.
Olur dedim, yalnız siz başvururken maaş aralığı secmişsiniz ama bizim limit o kadar değil dedi.
Sordum cevapladı vs.
Çalışmadan kısa calimsa odenegim o kadar zaten benim diye cemkirmek istedim ama tuttum kendimi
Hem bir suru şey isteyeceksin hem de az para teklif edeceksin, bir de sigorta da asgariden
Herşeye çözüm buldular da özel sektördeki adaletsiz ucretlendirmeyi cozemediler.
Önümüz belirsiz bir süreç ama herşey düzelecek inaniyorum buna.Şu an bile nasilsa bir gün ise donecegim diye kendimi avutuyorum.
Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama sabah kalkkahvaltı hazırla, eşini yolla, evi temizle yemek yap, akşam çay koy, gündüz dizi izle hiç benim tarzım bir hayat değil.
Benim daha yıllık izinler var ama ne zaman kuplanacaksak artık zaten şirket kapalı
İleride işler yoluna girerse paraya ceviririm
Şimdiki işimde gelirim piyasaya göre yuksekOlmasi gerekenin altinda bir teklifle gelmesi bir kere saçma
Görev ayni ama.
Yok canım ayrilmadim, kısa çalışma surecindeyiz.siz mali müşavirdiniz , işten mi ayrıldınız?
Hayırlısı olsun , gönlünüze göre olur umarım .Yok canım ayrilmadim, kısa çalışma surecindeyiz.
Gelirim düştü ben de yeni işlere bakıyorum
Çocuklar olmazsa sen de evde duramazdin eminimÖnümüz belirsiz bir süreç ama herşey düzelecek inaniyorum buna.
Çalışan kadin genelde evde duramıyor gerçekten bende çok sıkıldım ama izinleri kullandirmayi da onlar seçti bize sormadi kimse.
Çocuklarımla güzel zaman geçirdim bu süreçte o bakimdan iyi oldu yoksa yilda 1 hafta izin kullanabiliyoruz normalde.
Sağolasın,Hayırlısı olsun , gönlünüze göre olur umarım .
Çok teşekkür ederim inşallah ,Sağolasın,
Bebeğini sağlıkla kucağına almani dilerim
Insan emeği Nasiil sömürülür adli calismaMeslek demisken sabah basvurdugum ilanlardan biri aradı, 8 keredir bakıyorlar cv ye bugün aradılar.
Sordum cevapladı vs.
Kesinlikle öyle ama daha üzücü olan bu paraları kabul edip çalışacak o kadar çok insan var ki.Insan emeği Nasiil sömürülür adli calisma
Bende böyle düşünüyorum ,Şu an bile nasilsa bir gün ise donecegim diye kendimi avutuyorum.
Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ama sabah kalkkahvaltı hazırla, eşini yolla, evi temizle yemek yap, akşam çay koy, gündüz dizi izle hiç benim tarzım bir hayat değil.
Benim daha yıllık izinler var ama ne zaman kuplanacaksak artık zaten şirket kapalı
İleride işler yoluna girerse paraya ceviririm
Annem bana al demişti , sabah neredeyse 30-40 kişilik kuyruk vardı gitmedim, herkes diğerinden önce markete gitmek için dipdibeydi.Bimdeki kavanoz kapağı izdihamı izlediniz mi
Bim aktuel ürün günü yapmazsa korona bitecek diyenlere hak verdim, bu ne cehalet bu ne sorumsuzluk
On kuruş yirmi kuruş için sağlığı tehlikeye atmaya deger mi hiç anlamıyorumAnnem bana al demişti , sabah neredeyse 30-40 kişilik kuyruk vardı gitmedim, herkes diğerinden önce markete gitmek için dipdibeydi.
Bir kendi hayatları olsa riske attıklarıOn kuruş yirmi kuruş için sağlığı tehlikeye atmaya deger mi hiç anlamıyorum
Düşmesini bekliyorum ve istiyorum. Edeceğimiz azıcık kâr ürünlere gelecek extra zamların karşısında 3 gün dayanmaz.Altın düşmüş biraz , üzüldüm
Kesinlikle aynı fikirdeyim, altının yükselmesi sevinilecek bir durum asla değil.Düşmesini bekliyorum ve istiyorum. Edeceğimiz azıcık kâr ürünlere gelecek extra zamların karşısında 3 gün dayanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?