siz mali müşavirdiniz , işten mi ayrıldınız?

Olmasi gerekenin altinda bir teklifle gelmesi bir kere saçma
Görev ayni ama.

Önümüz belirsiz bir süreç ama herşey düzelecek inaniyorum buna.
Çalışan kadin genelde evde duramıyor gerçekten bende çok sıkıldım ama izinleri kullandirmayi da onlar seçti bize sormadi kimse.
Çocuklarımla güzel zaman geçirdim bu süreçte o bakimdan iyi oldu yoksa yilda 1 hafta izin kullanabiliyoruz normalde.

Olmasi gerekenin altinda bir teklifle gelmesi bir kere saçma
Görev ayni ama.
Şimdiki işimde gelirim piyasaya göre yuksek
Ama ben maaş talebimi ya da ilanlari piyasa ortalamasına göre belirledim burayı baz almadım
Ama rakam gerçekten komik, o kadar sorumluluk vereceksin ama para yok.
O zaman kahvemsi de yok, çok şükür daha maddi gücüm var

Çocuklar olmazsa sen de evde duramazdin eminim
Çalışmaya alisan insan için zor.

Insan emeği Nasiil sömürülür adli calisma

Bende böyle düşünüyorum ,
çocuğum sağ salim doğup belli bir yaşa gelince tekrar işe dönmeyi istiyorum evde yapamıyorum

Bimdeki kavanoz kapağı izdihamı izlediniz mi
Bim aktuel ürün günü yapmazsa korona bitecek diyenlere hak verdim, bu ne cehalet bu ne sorumsuzluk
Annem bana al demişti , sabah neredeyse 30-40 kişilik kuyruk vardı gitmedim, herkes diğerinden önce markete gitmek için dipdibeydi.

Hava fena sıcak, klima olmasa durulmaz yani. Salon,yemek odası ve mutfağa yetiyor ama yatak odaları kalıyor. Vantilatör de orada çalışıyor. A sınıfı aletler olmasa elektrik faturası ne olur acaba. Fırın,bulaşık makinesi,çamaşır makinesi ,klima her gün çalışıyor. Yine bile iyi herhalde 187 TL fatura.

Düşmesini bekliyorum ve istiyorum. Edeceğimiz azıcık kâr ürünlere gelecek extra zamların karşısında 3 gün dayanmaz.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, altının yükselmesi sevinilecek bir durum asla değil.
Dügün sezonu bitince altın düşer diyen kesim ile altın çıktı kar ettim düşüncesinde olmamak lazım.
Büyük fotoğrafı görmek gerek, altın ve dozvizdeki yükseliş yatirimlarimiz için kısa vadede kar gibi görünse de ( aslinda bu da kar değil paramızın değerini koruyoruz sadece) normal yaşantımıza devam ederken odeyecegimiz herseye gelecek zamlar ile yine biz sıkıntıda olacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…