- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.841
Kabuklarını soyuyorum canım.Canım orijinal bursa domatesi ise fiyat düşmez. Çünkü yandı bursa da domatesler nemden. Mahsuller tarlada kaldı. Armut domatesin küçük boyu 1.5,iri olanları 2 burada da. Kabuk soymuyorsan küçük alabilirsin tabii. Ben 2 den aldım turşuya koymak için.
Canım ben c.tesi günü pazardan 1.5 tlden 23 kg. armut domates ve 3 tlden 4 kg kapta biber aldım. Eşimin de yardımıyla onlardan salça yaptım. Kaynatma salça sicakken kavanozlara koyup ters çevirdim.Akşam domatesci geldi.
Çanakkale 2,5 sivri olan bursa domatesi diyorlar 2 TL kilosu.
Çanakkale ekşi oluyor diye biberli soslari sivri domatesle yapıyorum ama pahalı geldi.
Kasa ile alacağım dedim hiç indirim yapmadı.
Markette de aynı fiyat zaten, o da sipariş verince kapiya kadar getiriyor.
Bir iki gün daha bakayım da olmazsa önümüzdeki hafta alırım domatesi.
Pahalı değil mi sizce de
Bu hafta diğer şeyleri hallederim.
Canım uykucum kolay gelsin bebisle zor da oluyordur.günaydın kızlar anneme geldım sabah
dün aksam mutfagın cogunu kolıledık esım arabayla goturdu bı kısmını
Günaydın canımGünaydın kızlar
ellerine sağlık canım, geçen yıl ben de parça parça yaptımGünaydinlarrr
Güzel bur gün olsun hepimiz için inş.
Canım ben c.tesi günü pazardan 1.5 tlden 23 kg. armut domates ve 3 tlden 4 kg kapta biber aldım. Eşimin de yardımıyla onlardan salça yaptım. Kaynatma salça sicakken kavanozlara koyup ters çevirdim.
Her hafta 5 kg kapya alıp sos yapma planım var. Azar azar yormuyor da...
Gecen yıldan buzluga koyduğum barbunya ve fasulyelerimi bitirmeye çalışıyorum çok koymuşum
biz de çok merak ediyoruz kaç kere etiketledik ama hiç girmedi,
benim önceki evimde salonun başköşesindeydi dondurucuGünaydın kızlar
Bugün pazara gideceğim, bir göz gezdireyim domates ne kadar. Hep annem yapıyordu sos ama bu sene henüz yapmamışlardı gittiğimde.. Ben oradayken yapalım dedim erken dediler. Biz yaparız bir daha glince alırsın dediler ama Benim için de uğraşmasını istemiyorum yoruluyorlar. Kendim 5 kilo ala ala yapacağım inşallah.
Dondurucum da dolu, hiç bşey koyacak yer yok. Dondurucu alsam onu da koyacak yer yokBalkonu kapatıp koyabilirim ama balkonlar da çok sıcak oluyor.
Bu ara pek birikim yok malum kışlık hazırlığa vereyim kendimi
dondurucu çok değerli, bir evin en büyük nimeti.Bu arada memlekette Kayınvalidem şunu koyayım bunu koyayım dedikçe dondurucuda yer yok zaten anne diyorum hep. Eşim de bu dondurucu da ne var ya hep dolu, yemiyor muyuz biz bunları hiç mi boşalmıyor diyorBende hak verdim. Bizim dondurucu oluşundan dolu sanırım Acilen dondurucu almalı o zaman salonun baş köşesine
canim ya arkadasin alkapida.com dan ürün ismarlamisdi dimi? Geldi mi ürün? Kalitesini merak ediyorum da.K kahvemsi mutluluk tebrikederim kardesini, hayirli ugurlu olsun... onca stresten sonra eglenceli bir gun gecirmenize sevindim...
Gunaydincanim ya arkadasin alkapida.com dan ürün ismarlamisdi dimi? Geldi mi ürün? Kalitesini merak ediyorum da.
Sagol canım. Benim mutfağimda öğleyin sıcak oluyor akşamları yapıyorum daha serin oluyor. Sana kolay gelsin şimdidenellerine sağlık canım, geçen yıl ben de parça parça yaptım
benim mutfağım çok sıcak oluyor ve evdeyiz bir kerede çıksın diye bir kasa alıp yapmak istiyorum.
büyük kısmı atlattıktan sonra parça parça ilave yaparım diyorum soslara
fiyat normal o zaman burası için çok geçe kalmadan alayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?