Kabuklarını soyuyorum canım.
Dün bir arkadasim ile konuştum, diğer yakada marketleri var. Toptancidan 1,5 TL ye alıyoruz pahalı değil ve bu sene domates az, denk gelince al fazla bekleme dedi.
Bu hafta alırım artık.

Günaydinlarrr
Güzel bur gün olsun hepimiz için inş.

Canım ben c.tesi günü pazardan 1.5 tlden 23 kg. armut domates ve 3 tlden 4 kg kapta biber aldım. Eşimin de yardımıyla onlardan salça yaptım. Kaynatma salça sicakken kavanozlara koyup ters çevirdim.
Her hafta 5 kg kapya alıp sos yapma planım var. Azar azar yormuyor da...
Gecen yıldan buzluga koyduğum barbunya ve fasulyelerimi bitirmeye çalışıyorum çok koymuşum

Günaydın kızlar

Bugün pazara gideceğim, bir göz gezdireyim domates ne kadar. Hep annem yapıyordu sos ama bu sene henüz yapmamışlardı gittiğimde.. Ben oradayken yapalım dedim erken dediler. Biz yaparız bir daha glince alırsın dediler ama Benim için de uğraşmasını istemiyorum yoruluyorlar. Kendim 5 kilo ala ala yapacağım inşallah.

Dondurucum da dolu, hiç bşey koyacak yer yok. Dondurucu alsam onu da koyacak yer yok Balkonu kapatıp koyabilirim ama balkonlar da çok sıcak oluyor.

Bu ara pek birikim yok malum kışlık hazırlığa vereyim kendimi

ellerine sağlık canım, geçen yıl ben de parça parça yaptım
benim mutfağım çok sıcak oluyor ve evdeyiz bir kerede çıksın diye bir kasa alıp yapmak istiyorum.
büyük kısmı atlattıktan sonra parça parça ilave yaparım diyorum soslara
fiyat normal o zaman burası için çok geçe kalmadan alayım bende

T tatlu nerelerdesin canım
Tayinin oldu mu?
biz de çok merak ediyoruz kaç kere etiketledik ama hiç girmedi,
turta kazene yazdı ama onlarda da iletişim bilgisi yokmuş
umarım ters bir durum yoktur da tayin belli olmuş evi almış taşınıyordur

benim önceki evimde salonun başköşesindeydi dondurucu
bu evde bir odayı ona ayırdım, yatak odama bile koyarım yer olmazsa o kadar değerli

Bu arada memlekette Kayınvalidem şunu koyayım bunu koyayım dedikçe dondurucuda yer yok zaten anne diyorum hep. Eşim de bu dondurucu da ne var ya hep dolu, yemiyor muyuz biz bunları hiç mi boşalmıyor diyor Bende hak verdim. Bizim dondurucu oluşundan dolu sanırım Acilen dondurucu almalı o zaman salonun baş köşesine

dondurucu çok değerli, bir evin en büyük nimeti.
özellikle bu sene daha çok anladım değerini, aylarca pazara çıkmadım, doğru düzgün sebze almadım kışın hep dondurucudan kullandım.
elim kolum gibi oldu.
gerekirse bir tane tekli koltuğu atar yine yer açarım dondurucuya

Sagol canım. Benim mutfağimda öğleyin sıcak oluyor akşamları yapıyorum daha serin oluyor. Sana kolay gelsin şimdiden
Ama en güzeli azar azar yapmak yorulmayiz o kadar. Geçen yıldan domates soslarim var bu yıl Allah tan sadece biber yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…