Canım kendimce yani birşeyler yapmaya çalıştım 1 ay sonra lazım olacak parayı ha dahada altın yükselirse karla satarım düşğncesiyle dün aldım bugünde böyle düşüş olunca unutamıyorum vallaha

Koçum cnm
İşin enteresani yukselenim de akrep
Ikisi bir arada.
Benim de yükselen başak. Güzellik düşkünlüğü artı titizlik eşittir tüm gün işlenen ben. Her şey güzel, tertipli,düzenli olsun isteği var bende. Yarım yamalak iş ve insan sevmem.

canim ya arkadasin alkapida.com dan ürün ismarlamisdi dimi? Geldi mi ürün? Kalitesini merak ediyorum da.
Ya asmincim burda bir arkadaş tabak falan sipariş etmişti hem geç geldi hemde kırıktı iade edip başka bisey aldı yerine benimde sürekli gözüme takılıyor orası

Slmmm kizlarrr
Sıcaktan yaniyoz resmen bir haftadır vantilatörum yoktu sağolsun komşu tatile gitti bir haftalığına verdi bende harcamalar aldı başını gidiyor dün 35 euro harcadım kabartma tozu yerine gitmişim maya almışım hep kız ağlıyordu dikkat etmedim aceleyle bir sene maya almam artık perşembe günü bende derin dondurucu almaya gidiyorum inşallah biraz söyleyin hele ne atılıyor bu derin dondurucuya ne şekilde atılıyor önümüzdeki ayda lahmacun makinesi alırım

Aklına ne gelirse koy gurbet.
Et,köfte, ev yapımı sucuk,yıkanıp ayıklanmış ıspanak, pırasa,lahana, temizlenmiş doğranmış çilek,şeftali, vişne, ev yapımı ekmek,kek, açma, poğaça....uzat uzatabildigin kadar listeyi.

Kızım hasta
Grip oldu dün ateşi vardi bugün daha iyi
Koku ve tat alamiyorum diyo korkuyoruz virüs bulaştıysa diye
Canı çökertme kebabı çekmiş kiymayla yaptim
Yanina salata yeriz artik
Geçmiş olsun güzel kizina cnm.
Psikolojik olarak da etkilenip etkileyebiliyoruz ona da öyle gelmiş olabilir mi acaba.

Geçmiş olsun güzel kizina cnm.
Psikolojik olarak da etkilenip etkileyebiliyoruz ona da öyle gelmiş olabilir mi acaba.
Sağol cnm
Biliyorumki iyi ama şimdi sadece tat koku alamıyorum diyo ama zaten grip olunca da öyle olmuyormu diye kendimi teselli ediyorum

Sağol cnm
Biliyorumki iyi ama şimdi sadece tat koku alamıyorum diyo ama zaten grip olunca da öyle olmuyormu diye kendimi teselli ediyorum
Aynen öyle oluyor.
Grip olduğumuzda da koku kaybi yasıyorum ben normalde.
Ama kıyamam muhtemelen etkilendi o da duyduklarından.

Colombre ye katılıyorum.
Aklına gelen herşeyi koy.
Bezelye, fasulye, biber, meyve, kabak, patlıcan, maydanoz, sarımsak
Herşeyi koyuyorum ben, sadece salatalığı beğenmedim onun dışında Allah ne verdiyse

Sağol cnm
Geçmiş olsun canım kızına.
Bir iki gün gözle olmazsa doktora götür.
Bizim iş arkadasi da pozitif çıkmış, tek belirti de koku almama.
Sinüzite yormuş üç gün gecmeyince test yapmışlar pozitif çıkmış.
Umarım öyle değildir ama tedbirli olmakta fayda var

Kabak koymuyorum kimse yemiyor belki rendeler koyarım soteleyip cevizli yoğurtlu yiyorlar sadece

Bezelye fasulye biber patlıcan dere otu vişne cilek misir koydum bende
Bi domates soslarım kaldı haftaya onuda yapar halilari yikamaya verir kışlık işine bi turşu kalır oda eylülü bulur
Rabbim ağız tadıyla yedirsin insallah

Bizde öyle düşündük canım
Bi kaç gün bakiyim. Çünkü şu na yoksa bile hastane ortamında bulaşması muhtemel

Şimdiden hayırlı olsun. Ben lahmacun,pide,doğranmış kapya biber,dolmalıklar,ve konabilecek tüm sebzeleri koyuyorum. Yazın zamanında meyveleri karışık olarak az şekerle pişirip süzüp onuda atıyorum kışın istediğimde çıkarıp sulandırıyorum. Ve sıkışık olduğum zamanlarda pratik olsun diye önceden sulu yemeklerimi biraz fazla pişirip bir iki yemeklik atıyorum. Acil durumda çıkarıp ısıtıyorum yeni pişmiş gibi oluyor kurtarıcı tavsiye ederim

Maşallah kızım için meyvelerden limonata yapmayı istiyorum aslında başarabilirsem bide ben yeşil fasulye almıştım bir defa fazla geldi diye buzluğa attım daha sonra çıkardığımda epirmisti neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…