- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.861
Umarim canım ben de merak ettim şimdibiz de çok merak ediyoruz kaç kere etiketledik ama hiç girmedi,
turta kazene yazdı ama onlarda da iletişim bilgisi yokmuş
umarım ters bir durum yoktur da tayin belli olmuş evi almış taşınıyordur
Ben geçen dedim ama bu,hafta ici düşüş bekleniyor diyeAnamm karaları bağladımkısa vade için dün 810 dan 7 çeyrek aldım bu gün düştükçe düşüyor 772 olmuş galiba 266 eksideyim ne şansı hatunum ya
Aynen ya satarken aldığım rakamdanda satsam iyiBen geçen dedim ama bu,hafta ici düşüş bekleniyor diye
Neyse üzülme yeniden çıkacak çok fazla tutunamaz
altın yatırımcısı uzun vadeli yatırımcıdır, altını alır ve unutur.Anamm karaları bağladımkısa vade için dün 810 dan 7 çeyrek aldım bu gün düştükçe düşüyor 772 olmuş galiba 266 eksideyim ne şansı hatunum ya
Allah'ım bu kadar zorda olan kullarinin sebebine kurtuluş nasip etsin inşallah.kızlar şirkete geldim öğlenden sonra.
patron bey ile toplantı yaptık. gidişatımız hiç parlak değil, direneceğiz diyor. ama bende idarenin gazı bitti patron bey haberiniz olsun dedim.
yine bir hesaplar kitaplar.
pazara uğradım dolaplık fasulye aldım.
haftalık alışveriş yaptım biraz.
bir iki işimi toparlayıp markete de uğramak niyetindeyim, araç kapıya kadar bırakıyor çıkmışken herşeyi halledeyim de bir daha cıkmam.
Maşallah kızınıza ve size.Sabah guzzell bur kahvaltı ardından kahve keyfisi yapıp sizleri kısmen okudum.
Kizimla evi süpürüp sildik. Dünden corvam var yemek yapmayacağım.
Adetim bitti Kuran okurum biraz kısmetse.
Kahvemsi bugün arkadaşım bahsediyordu armut domatesi 2.25ten almış cnm.Akşam domatesci geldi.
Çanakkale 2,5 sivri olan bursa domatesi diyorlar 2 TL kilosu.
Çanakkale ekşi oluyor diye biberli soslari sivri domatesle yapıyorum ama pahalı geldi.
Kasa ile alacağım dedim hiç indirim yapmadı.
Markette de aynı fiyat zaten, o da sipariş verince kapiya kadar getiriyor.
Bir iki gün daha bakayım da olmazsa önümüzdeki hafta alırım domatesi.
Pahalı değil mi sizce de
Bu hafta diğer şeyleri hallederim.
Güle güle kullanin koala,madame coconun banyo paspasini kullaniyorum çok memenunum.Bugün madame coco'dan banyo için yolluk ve havlu aldım.
Bir de Watsons'a uğradım ıslak mendil ve Deborahın rimelinden aldım. Rimel indirimi güzeldi 26₺ye düşmüştü. İhtiyacım yok diye almadım ama şampuan ve parfümlerdeki indirimler iyiydi.
Tabiki iyiniyetlicim ekliyorum bereketli olsun.Günaydın canım
100 dolar aldım yazabilir misin
Gün doğmadan neler doğar kahvemsim sen plânlarını yap ama düzelir herşey.kızlar şirkete geldim öğlenden sonra.
patron bey ile toplantı yaptık. gidişatımız hiç parlak değil, direneceğiz diyor. ama bende idarenin gazı bitti patron bey haberiniz olsun dedim.
yine bir hesaplar kitaplar.
pazara uğradım dolaplık fasulye aldım.
haftalık alışveriş yaptım biraz.
bir iki işimi toparlayıp markete de uğramak niyetindeyim, araç kapıya kadar bırakıyor çıkmışken herşeyi halledeyim de bir daha cıkmam.
Bereketli olsun canım ekliyorum ilk sayfaya,fizikî alıyorsun sende sanırım.Selamlar arkadaşlar.
471 ve 472 den 2 gram aldım. 490 diyen de oldu. Düşse de çıksa da alacağım.
K kahvemsi mutluluk un dediği gibi al -unut alıcısıyım ben. 140 tan aldığım gramlarim var.
Harcanacagina dursun köşede.
bizim menü eşim beyden, şefin spesyali yapar kesin :)Gelir gelmez çikolata soslu kek attım fırına.
O çıkınca patatesli köfte atacağım.
Yanına salata yaparım,bol ekşili.
Siz neler pisiriyorsunuz.
Aynen canım,eşim bankadan alıyor.ben fiziki seviyorum. Himmeeeet.Kahvemsi bugün arkadaşım bahsediyordu armut domatesi 2.25ten almış cnm.
Güle güle kullanin koala,madame coconun banyo paspasini kullaniyorum çok memenunum.
Tabiki iyiniyetlicim ekliyorum bereketli olsun.
Gün doğmadan neler doğar kahvemsim sen plânlarını yap ama düzelir herşey.
Bereketli olsun canım ekliyorum ilk sayfaya,fizikî alıyorsun sende sanırım.
sagol canimGunaydin
hep beraber bekliyoruz Asmin, daha gelmesi.. yazarim ama gelince
hayirlisi canimSabahin 6sinda burcumun yorumlarını dinledim.
Eyvah dedim söylediklerini dinlerken.
Isle alâkalı durumlar karşısında zıtlaşma vs,
taa yılbaşına kadar mutlu olmak kadar hatta daha çok güçlü olmalisin dedi.
Gün içinde mi gerçek olur.
Ektra bir sorumluluk daha verildi bugünden itibaren bana
Hadi hayırlısı.
bizim menü eşim beyden, şefin spesyali yapar kesin :)
Afiyet olsun kızlar.Ciğer kızartacağım birde patetestâbi
Nasil canim istiyor, çok da severim
Koç muydun, ben koçum.Sabahin 6sinda burcumun yorumlarını dinledim.
Eyvah dedim söylediklerini dinlerken.
Isle alâkalı durumlar karşısında zıtlaşma sakin emi vs,
taa yılbaşına kadar daha çok güçlü olmalisin dedi.
Gün içinde mi gerçek olur.
Ektsra bir sorumluluk daha verildi bugünden itibaren bana
Hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?