- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.901
Kizzzz bende 31 ağustos kumbarami açıp alcam bunu nasılAltin güzel düştü 420-430 aralığına düşerse alırım bi parca
Taze fasulyeyi domates ve zeytinyağı ile kavurup öyle atıyorum buzluga, cigden koyunca buz kojuyorMaşallahkızım için meyvelerden limonata yapmayı istiyorum aslında başarabilirsem bide ben yeşil fasulye almıştım bir defa fazla geldi diye buzluğa attım daha sonra çıkardığımda epirmisti neden acaba
Mesela patlican domates tüm koyabilirmiyiz kışın yemek içinColombre ye katılıyorum.
Aklına gelen herşeyi koy.
Bezelye, fasulye, biber, meyve, kabak, patlıcan, maydanoz, sarımsak
Herşeyi koyuyorum ben, sadece salatalığı beğenmedim onun dışında Allah ne verdiyse
Resmi buyutunce sol üstte ilkini daha çok beğendim benKizzzz bende 31 ağustos kumbarami açıp alcam bunu nasıl
Ewet herşeyi koyabilirsin.Mesela patlican domates tüm koyabilirmiyiz kışın yemek için
Teşekkür ederim canım aynen öyle yaparım inşallahŞimdiden hayırlı olsun. Ben lahmacun,pide,doğranmış kapya biber,dolmalıklar,ve konabilecek tüm sebzeleri koyuyorum. Yazın zamanında meyveleri karışık olarak az şekerle pişirip süzüp onuda atıyorum kışın istediğimde çıkarıp sulandırıyorum. Ve sıkışık olduğum zamanlarda pratik olsun diye önceden sulu yemeklerimi biraz fazla pişirip bir iki yemeklik atıyorum. Acil durumda çıkarıp ısıtıyorum yeni pişmiş gibi oluyor kurtarıcı tavsiye ederim
Ben haşlamıştım o zaman sadece öyle poşete koyup koymuştumTaze fasulyeyi domates ve zeytinyağı ile kavurup öyle atıyorum buzluga, cigden koyunca buz kojuyor
Onun kulplari yamuluyor amaResmi buyutunce sol üstte ilkini daha çok beğendim ben
Güzelmiş canım hadi bakalımKizzzz bende 31 ağustos kumbarami açıp alcam bunu nasıl
Kalın olsa yamulmaz amaOnun kulplari yamuluyor ama
Tesekkur ederiz. Size de masallah...Benim kuzum 19 yasında canım. Bir de oglusum var 10 yasında.Maşallah kızınıza ve size.
Kaç yaşında sizin kuzu.
Ben de bu yaz online kursla beraber Kur'an a geçirdim küçük kuzumu. Okuyor artık çok şükür. Ablası bilmiyor o ayrı.
Gecmis olsn cnmKızım hasta
Grip oldu dün ateşi vardi bugün daha iyi
Koku ve tat alamiyorum diyo korkuyoruz virüs bulaştıysa diye
Canı çökertme kebabı çekmiş kiymayla yaptim
Yanina salata yeriz artik
Sağol cnmGecmis olsn cnm
Acaba burnu mu tıkalı ondan mı?
İns ondandır
ama ürünün kalitesi yinede iyimidi canim? cidden güzel seyler varYa asmincim burda bir arkadaş tabak falan sipariş etmişti hem geç geldi hemde kırıktı iade edip başka bisey aldı yerine benimde sürekli gözüme takılıyor orası
canim cok gecmis olsun. Dimple arkadasin eside öyle olmusdu, doktor agir grip demis.Sağol cnm
Biliyorumki iyi ama şimdi sadece tat koku alamıyorum diyo ama zaten grip olunca da öyle olmuyormu diye kendimi teselli ediyorum
Dağ kekiğini kaynatıp soğuyunca gargara yaptırıyorum ben. Bir araştır istersen.Sağol cnm
Yok canım burnu tıkalı değil
Grip bildiğin
sağol canım insallah.canim cok gecmis olsun. Dimple arkadasin eside öyle olmusdu, doktor agir grip demis.yoktur birsey korkma canim
sağol cnm deneyeyimDağ kekiğini kaynatıp soğuyunca gargara yaptırıyorum ben. Bir araştır istersen.
Allah şifa versin yavruna inşallah canım.
Eline sağlık canım afiyetle yiyinSuraya hamarat bir kahvemsi bırakmak istiyorum
Dolaplik fasulyelerimi yaptim. Son posta ocakta.
Sabaha kadar soğusun sabah poşetler atarım buzluğa.
Çok sıcak ama pestilim çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?