Sabah fizik tedaviden sonra birkaç araç baktik, piyasa bence çok yüksek.
Eşimi vazgecirmeye calisiyorum.
ikimizinde iş durumu belirsizliğini koruyor, kışın ekonomi daha kotu olunca faiz artarsa ev, araba fiyatları düşebilir.
O zaman değerlendirelim dedim.
Arabayı altın gibi düşün bugün ilan koysak bir haftaya satılır, iş olmazsa arabayla kurye işi bile yaparım diyor senin arabada doğdugunu unuttum ben dedim

Merhaba arkadaşlar;

Ben geçen yıl bi kaç kez yazmıştım size ancak devamını getiremedim diyeyim ama sizden öğrendiklerimle birikim yapamamamın sadece bahane olduğunu gördüm..
Sonbaharda ben de sizden öğrendiklerimle konserve falan bir şeyler buzluğa koyma telaşına düştüm bazılarını abartmış olabilirim ancak neye nasıl ihtiyacım olur en azından bu yıl biliyorum ve ona göre hazırlıklarımı yapabileceğim..
Sene başında altın hesabı açtım o zaman gramı 290 liraydı 1 gr ile başladık sonra arabamız satıldı onu da altın hesabına ekledim bayaa bi kar ettim, aklımdaki yeni bir araba almaktı ama şu kredi oranlarının düşmesiyle birlikte hiç aklımızda yokken ev sahibi olmuş olduk :)

Para harcamak için o kadar çok seçenek var ki, her şeyi ihtiyaç zannediyormuşum meğerse.. Öncelikle birikim yapılacak parayı bi kenara ayırınca geri kalanla pek tabii idare edileceğini gördüm..

Bu bilinci oluşturmamda mutlaka katkınız var, teşekkür ederim hepinizin bereketi bol olsun :)

Burda cekmeceliler pahalı benim gönlümde cekmeceliden yana neyin nerde olduğunu biliyorsun en azından ben mecbur sandık tipi almayı düşünüyorum

Çok sevindim, eviniz hayırlı olsun

Burda cekmeceliler pahalı benim gönlümde cekmeceliden yana neyin nerde olduğunu biliyorsun en azından ben mecbur sandık tipi almayı düşünüyorum
Sandık tipi hiç kullanışlı değil, annemin önceki evindeki öyleydi. Hem de çok yer kaplıyor.
Sattı çekmeceli aldı
Bir parça birşey almak için herşeyi bosalttigini bilirim.
Çok mu fiyat farki

Günaydınlar herkese

Altın çok güzel saldı alım veriyor, benimde kafamda deli sorular biraz nakit ve eksi hesaptan alasım var ama karar veremiyorum

Eksi hesaptan ben de almaya çalıştım altın ancak izin vermiyor; en fazla çekip fiziki altın alabilirsiniz ki en mantıklısı o çünkü yüzde 1 komisyon alıyor artık bankalar altın alırken..

Sandık tipi hiç kullanışlı değil, annemin önceki evindeki öyleydi. Hem de çok yer kaplıyor.
Sattı çekmeceli aldı
Çok mu fiyat farki

Sonbaharda ucuzlayacak ve yıl sonuna doğru da ötv indirimi olacak diye bir söylenti var ama..
Benim de şu an arabam yok ve gerçekten ihtiyaç ama piyasa çok kötü mecburen bekliyorum..

Sattı çekmeceli aldı
Çok mu fiyat farki
Sandık tipi 200 litre 160 euro ama cekmeceli 300 eurodan başlıyor kocayı ikna etmişken buldugumu alim diyorum açıkçası

Markete gittik, girişinde bahçe gibi bir yeri var.
Domates ve biberleri oraya koymuşlar.
Domates ilan yer çok kalabalıktı, kalsın dedim eşime.
Kıl biber ve kirmizi biber kasalarini yeni indiriyorlardi, birer kasa alıp seçtim.
Baktım eşim de domates kasası yüklenmiş bana doğru geliyor
Patlıcan da aldık.
Market arabasıyla eve getirdik.
Geri goturdugumde normal alışverişi de yaptım.
Domates az geldi gözüme patlıcan ve bibere de kullanacağım, akşama ayiklayip sabah erkenden yapacağız.
Kavanozladiktan sonra tekrar domates ilavesi yaparım gibi geliyor

Suraya hamarat bir kahvemsi bırakmak istiyorum
Dolaplik fasulyelerimi yaptim. Son posta ocakta.
Sabaha kadar soğusun sabah poşetler atarım buzluğa.
Çok sıcak ama pestilim çıktı.
Ellerine sağlık iş bitmiş vallahi
Bu sabah 3 ceyrek aldim
Hele bereketli olsun
O yaştan sonra zoru neymiş
Ben bakarim da demiş vay be.

Hayirli olsun eviniz güzel günlerde oturun.
Birilerine sebep olmak ne güzel şey
Çok sevindim.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız :)
altının fiyatı dustu 465 tl dedı bugun kuyumcumuz , ben 20 gr 513 den almıstım suan 48 tl zarardayım suan gr basına ,
dusmusken tekrar alayım dıyorum maasım yattı + ek hesapta param var 10 gr fılan alabılırım gıbı duruyor ek hesabı kullanmalımıyım o konuda kararsızım acıkcası ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…