- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.941
Türk yerlerinde var oda bana uzak baya canım amazonda 90 euro cok pahali normalde 40 la 50 euro aslında amazondan lahmacun makinesi sipariş edecem gelecek ayorda exportcular yokmu? veya amazon dan da ismarliya bilirsin saci canim
Burda cekmeceliler pahalı benim gönlümde cekmeceliden yana neyin nerde olduğunu biliyorsun en azından ben mecbur sandık tipi almayı düşünüyorumBen de fasulye, kabak gibi sebzeleri domatesle çevirip soğutup,
Börülceyi yağda çevirip,
Patlıcan, kapya biberi közleyip,
Bezelyeyi, mısırı, pırasa, ıspanak, semizotu, karalahana gibi sebzeleri de çiğden,
Sigqra böreğini ve paçanga böreğini pişirmeden,
Kek, kurabiyeyi pişirip soğutup,
Elmalı kurabiye hamuru ve fellah köfte harcını fazla yapıp,
Köfte, kuşbaşı, kavurma, pirzola vb,
Soğan ve sarımsağı robottan geçirip incecik şekilde yemeklik,
Sarımsakları tüm,
Vişne, erik kompostoluk,
Fazla olan peynir, kuru kayısı, inciri poşetleyip,
Stokluk tereyağ, kaşarı küçük poşetleyip,
Böğürtlen, şeftali, çilek smoothielik koyuyorum.
3 çekmeceli benimki, yerim yok diye alamamıştım ama en 5 çekmeceli olması lazım bence dondurucu harika bir şey.
Çok sevindim, eviniz hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar;
Ben geçen yıl bi kaç kez yazmıştım size ancak devamını getiremedim diyeyim ama sizden öğrendiklerimle birikim yapamamamın sadece bahane olduğunu gördüm..
Sonbaharda ben de sizden öğrendiklerimle konserve falan bir şeyler buzluğa koyma telaşına düştüm bazılarını abartmış olabilirim ancak neye nasıl ihtiyacım olur en azından bu yıl biliyorum ve ona göre hazırlıklarımı yapabileceğim..
Sene başında altın hesabı açtım o zaman gramı 290 liraydı 1 gr ile başladık sonra arabamız satıldı onu da altın hesabına ekledim bayaa bi kar ettim, aklımdaki yeni bir araba almaktı ama şu kredi oranlarının düşmesiyle birlikte hiç aklımızda yokken ev sahibi olmuş olduk :)
Para harcamak için o kadar çok seçenek var ki, her şeyi ihtiyaç zannediyormuşum meğerse.. Öncelikle birikim yapılacak parayı bi kenara ayırınca geri kalanla pek tabii idare edileceğini gördüm..
Bu bilinci oluşturmamda mutlaka katkınız var, teşekkür ederim hepinizin bereketi bol olsun :)
Sandık tipi hiç kullanışlı değil, annemin önceki evindeki öyleydi. Hem de çok yer kaplıyor.Burda cekmeceliler pahalı benim gönlümde cekmeceliden yana neyin nerde olduğunu biliyorsun en azından ben mecbur sandık tipi almayı düşünüyorum
Günaydınlar herkese
Altın çok güzel saldı alım veriyor, benimde kafamda deli sorular biraz nakit ve eksi hesaptan alasım var ama karar veremiyorum
Sandık tipi hiç kullanışlı değil, annemin önceki evindeki öyleydi. Hem de çok yer kaplıyor.
Sattı çekmeceli aldı
Bir parça birşey almak için herşeyi bosalttigini bilirim.
Çok mu fiyat farki
Sandık tipi 200 litre 160 euro ama cekmeceli 300 eurodan başlıyor kocayı ikna etmişken buldugumu alim diyorum açıkçasıSandık tipi hiç kullanışlı değil, annemin önceki evindeki öyleydi. Hem de çok yer kaplıyor.
Sattı çekmeceli aldı
Bir parça birşey almak için herşeyi bosalttigini bilirim.
Çok mu fiyat farki
Aynen canım, hemen alSandık tipi 200 litre 160 euro ama cekmeceli 300 eurodan başlıyor kocayı ikna etmişken buldugumu alim diyorum açıkçası
Ellerine sağlık iş bitmiş vallahiSuraya hamarat bir kahvemsi bırakmak istiyorum
Dolaplik fasulyelerimi yaptim. Son posta ocakta.
Sabaha kadar soğusun sabah poşetler atarım buzluğa.
Çok sıcak ama pestilim çıktı.
Hele bereketli olsunBu sabah 3 ceyrek aldim
O yaştan sonra zoru neymişGünaydınlarrr
Altın düsmüs iyi bari
Bende bi 30-40 zarar var
Artk altın alamam zaten
Buay 50 usd yapsam kar.
Kızın 1 yas rotası var
Dün 500 tl kkdan arac icin cekildi
400 tl de iscilik varmıs,onu da bi zahmet kendi kartından cekcek kocambey
Annemin karsı komsunun kızı 50 yasında evlendi,6 ayda bosanıyo(ablam 50 yasında derdin neydi bozdun rahatunı diyesim var acıp telefon)
Adam calısmıyordu diyomuski calısmasın benn bakardım ona.
Kadın calısıyor.
Adam ben senin ailenle yapamıyrm demis.
Ahh dedim ne kadınlar var,calısmasın ben bakardım ona diyo.
Utanayım kendimden diyorm valla hic bakamam kusura bakmasın dedim.
Annem sen bakmıyon sanki dedi vurdu gol oldu
Selam canım hoşgeldin nasilsinSelâmm kulübün has kadınları
Hoşbuldum cnm,iyiyim adapte olmaya çalışıyorum hâlâSelam canım hoşgeldin nasilsin
Hayirli olsun eviniz güzel günlerde oturun.Merhaba arkadaşlar;
Ben geçen yıl bi kaç kez yazmıştım size ancak devamını getiremedim diyeyim ama sizden öğrendiklerimle birikim yapamamamın sadece bahane olduğunu gördüm..
Sonbaharda ben de sizden öğrendiklerimle konserve falan bir şeyler buzluğa koyma telaşına düştüm bazılarını abartmış olabilirim ancak neye nasıl ihtiyacım olur en azından bu yıl biliyorum ve ona göre hazırlıklarımı yapabileceğim..
Sene başında altın hesabı açtım o zaman gramı 290 liraydı 1 gr ile başladık sonra arabamız satıldı onu da altın hesabına ekledim bayaa bi kar ettim, aklımdaki yeni bir araba almaktı ama şu kredi oranlarının düşmesiyle birlikte hiç aklımızda yokken ev sahibi olmuş olduk :)
Para harcamak için o kadar çok seçenek var ki, her şeyi ihtiyaç zannediyormuşum meğerse.. Öncelikle birikim yapılacak parayı bi kenara ayırınca geri kalanla pek tabii idare edileceğini gördüm..
Bu bilinci oluşturmamda mutlaka katkınız var, teşekkür ederim hepinizin bereketi bol olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?