Bereketli olsun canım, sabah fiyatlar epey düşüktü.
Şansımıza düştü canım sağol. Artık bu kadar topluxa alamayiz. Eşimin elinden kartını alacağım.
Yurtdışından döndü çok şükür. Ona her hafta para ve KK yi vereceğim. Maaşlar bende olacak bakalım ne kadar biriktirebilecegim.

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler Esyalari kiradan ciktigimizda salona yigdik hepsini firma gelip ust kata yerlestirmeye cikicak bir tek elektrik su abonelik birde temizlikci parasi olur Diye dusunuyorum baska bir masraf cikar mi acaba
Hayırlı olsun eviniz huzurla oturursunuz inş.
Kredi kartı borcunuzu kapatıp her ay ayirabildiginiz kadar miktar yatırım yapsaniz nasıl olur? Altın alsaniz sonbaharda altının yükseleceği beklentisi var. Bilemedim.
Masraf hic hesapta yokken çıkabilir bence

Aminnn Aklimdan gecen oydu aslinda ama bu sayfayi gorunce insanin yatirim yapasi geliyo

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler Esyalari kiradan ciktigimizda salona yigdik hepsini firma gelip ust kata yerlestirmeye cikicak bir tek elektrik su abonelik birde temizlikci parasi olur Diye dusunuyorum baska bir masraf cikar mi acaba
Başka ne masraf cikar deme sakın, aklina gelemeyecek o kadar çok şey olabiliyor ki.
Misal bizim banyoya elektrik çekmişler prizin yerini yapmışlar ama priz takılı değil, kombinin salterinin yeri yanlış monte edilmiş. Ufak tefek şeylere ciddi masraf yapmıştık biz taşındigimizda onun için kenarda bir miktar ayır bence

Dogru soyluyosun temkinli olmakta fayda var Cok tesekkur ederim

Ben olsaydım o borcu bir şekilde ödemem gerektiği için parayı altın yapardım o borç ödeniyor bir şekilde ama o toplu para insanın eline geçmiyor tabi benim görüşüm

Hoşgeldiniz,
Kk borcu kapatmayi tercih edebilirdim ben olsam.
Sabah 6 ata altın yaptım karamelli_turta canım. Hepimizin birimleri bereketli olsun
Oo süpersin iyiniyetlicim :)
Cıx .
O senin müziğin asmin
Küçük Emrah değil ya böyle taverna tarzı
Arif susam, Ümit Besen falan olabilir
Çok arabesk onlarda
Samet isterim dj olandan
Daha doğrusu bulgarski musica.❣

Hoşgeldiniz,
Kk borcu kapatmayi tercih edebilirdim ben olsam.

Oo süpersin iyiniyetlicim :)

Cıx .
O senin müziğin asmin

Çok arabesk onlarda
Samet isterim dj olandan
Daha doğrusu bulgarski musica.❣
Eski Piyanist santorler org başındayken yapıyordu ya o görüntü geldi aklıma
Allah'tan Asmin onlar kim diye sormadi
Ama sana daha modern müzikler lazım tabi

Kıl biberlerin içinde acı da varmış.
Elli kere de sordum alırken tatlı değil mi diye, ewet abla, tatlı abla.
Ama karisikmis.
Patlıcanlar acı oldu tabi
İki tencere de kızartma gibi yaptım onlar da acı
Domateste riske atamam ama yarın biraz tatlı alırım.
Daha 4 kilo kadar da var, çok sinirlendim

Ellerine sağlık canım.
Allah sağlıkla yemek nasip etsin.
Sattığı üründen haberi yok demek ki.

Aylar aylar sonra pizza yedim, üstüne de sufle.
Yerimden kalkacak halim yok.
Oysa daha yapılacaklar var.
Fit bünyem alışkın değil tabi error verdi
Azıcık uzanayim uyumazsam işlere devam ederim
Afiyet olsun.
Ben de senin gibi oluyorum. Bir de ödem üstüne.aninda 2 kilo geliyor. 3 günde zor gidiyor. İntolerans var bende gulutene.
Öğlen dışarı çıktım, Gratis e gittim. İndirimde güzel şeyler vardı. Temizlik mlz aldım. Makyaj yapmayali yıllar oluyor. O reyonları es geçiyorum. Saf gülsuyu aldım spreyli . Yüzüme sıkarım artık arada. Güzel yorumlar vardı.

Ve okullar açılmıyor. Kızım 12. Sınıf olmasa bu kadar stres yapmazdım sanırım. Plajları barları da kapatsinlar, konserleri de iptal etsinler. Gençler zaten tüm gün kalabalıkta. Bizden bir halt olmaz ya.
Heryer açık zaten herkes heryere gidiyor.
Oralar kapanmaz arkadaşım gezmemiz lâzım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…