Selam sitare :)
Altin uzun vadede bozdurmazsan kazandirir
Bugün alip 3 aya bozdurulacaksa altin almam ben.

Illakiiii ytd

Hoşbuldum cnm,iyiyim adapte olmaya çalışıyorum hâlâ
Sen nasilsin?
Alisirsin mecburen
Bende gardrobu döktüm sildim düzelttim verileceklelri ayirdim.çekmeceleri sildim
Çocuk odasındaki dolapları temizledik test kitapları falan ayikladik.
Yarın banyo ve antredeki dolapları dokecegim temizleyecegim .
Ama biraz halsizlik ve kırgınlık var inşallah artmaz

Araç iyi güzel de ben senin hakli olduğunu düşünüyorum beybi.
Acele etmemek lâzım.

Alıştım ya ,binlerce insan var görevlerinin,işlerinin başında.
Sen mi izindesin şimdi de
Kolay gelsin dikkat et kendine

Alıştım ya ,binlerce insan var görevlerinin,işlerinin başında.
Sen mi izindesin şimdi de
Kolay gelsin dikkat et kendine
Evet cnm 2 hafta izin aldım
Atamalardan dolayı göreve başlayan,ayrılan olacak çağırırlar giderim mecbur

Hanimlar merhaba
Birikim hedeflerinizi ve birikimlerinizi gorunce insanin birikim yapasi geliyor Benim durumumda nasil birikim yapabilirim hic bir fikrim yok Antalyada yasiyorum 13 aylik evliyim 3 aylik bir evladim var. Eve giren para İkimizin dahil 4800 zaten 2600 u ev kredisine gidiyo Dugun takilarimin ustune kredi cekip ev aldik martta teslim edilmesi gereken ev hala teslim olmadi annemlerde kaliyoruz insallah bu haftaya sonraki haftaya biticekmis Kredi karti borcumuzda var bebegim erken dogdu evdeki hesap carsiya uymadi dogum masraflarini karttan cektik suan 10.000 tl kredi karti borcumuz var bir donem esim pandemiden dolayi issiz kaldi e ben desen dogum yaptim para alamadim bu ayin 24.unde biticek raporum ve elime toplu para gelicek 7.500 -8.000 civarinda simdi size sorum su bu parayi kredi kartina yatirmak mi mantikli yoksa altin alip koseye atmak mi?

Bebeğinizi sağlıkla buyutun, eviniz hayırlı olsun. Bir an önce tasinirsiniz umarım.
Kartı ödemede sikinti yaşıyorsanız bir kısmını karta yatırın kalanı altın yapın.
Taşınma, yeni ev hep ekstra masraf olabilir bir miktar kenarda durmasında fayda var bence.

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler Esyalari kiradan ciktigimizda salona yigdik hepsini firma gelip ust kata yerlestirmeye cikicak bir tek elektrik su abonelik birde temizlikci parasi olur Diye dusunuyorum baska bir masraf cikar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…