- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #69.961
Selâm cnm,epeydir göremiyoruz seniselam kızlar... kışlıklar, altınlar bereketli olsun:)artık kışlıklar da altın değerinde gerçi:))
herkes iyidir umarım... sevgiyle kucaklıyorum hepinizi
Selam sitare :)Merhaba arkadaşlar nasılsınız :)
altının fiyatı dustu 465 tl dedı bugun kuyumcumuz , ben 20 gr 513 den almıstım suan 48 tl zarardayım suan gr basına ,
dusmusken tekrar alayım dıyorum maasım yattı + ek hesapta param var 10 gr fılan alabılırım gıbı duruyor ek hesabı kullanmalımıyım o konuda kararsızım acıkcası ,
Bozdurmayı düşünmüyorum , ek hesabı kullanma konusunda kararsız kaldım acıkcası uzun vadelı duracak altınlarSelam sitare :)
Altin uzun vadede bozdurmazsan kazandirir
Bugün alip 3 aya bozdurulacaksa altin almam ben.
Illakiiii ytd
Eksi hesabindaki miktar gerekli olmayacaksa alabilirsin, senin tercihin cnmBozdurmayı düşünmüyorum , ek hesabı kullanma konusunda kararsız kaldım acıkcası uzun vadelı duracak altınlar
Alisirsin mecburenHoşbuldum cnm,iyiyim adapte olmaya çalışıyorum hâlâ
Sen nasilsin?
Araç iyi güzel de ben senin hakli olduğunu düşünüyorum beybi.Sabah fizik tedaviden sonra birkaç araç baktik, piyasa bence çok yüksek.
Eşimi vazgecirmeye calisiyorum.
ikimizinde iş durumu belirsizliğini koruyor, kışın ekonomi daha kotu olunca faiz artarsa ev, araba fiyatları düşebilir.
O zaman değerlendirelim dedim.
Arabayı altın gibi düşün bugün ilan koysak bir haftaya satılır, iş olmazsa arabayla kurye işi bile yaparım diyorsenin arabada doğdugunu unuttum ben dedim
Alıştım yaAlisirsin mecburen
Bende gardrobu döktüm sildim düzelttim verileceklelri ayirdim.çekmeceleri sildim
Çocuk odasındaki dolapları temizledik test kitapları falan ayikladik.
Yarın banyo ve antredeki dolapları dokecegim temizleyecegim .
Ama biraz halsizlik ve kırgınlık var inşallah artmaz
Evet cnm 2 hafta izin aldımAlıştım ya,binlerce insan var görevlerinin,işlerinin başında.
Sen mi izindesin şimdi de
Kolay gelsin dikkat et kendine
kredı kartımın borcunu odemem gerekıyor , hesap yapmam lazımEksi hesabindaki miktar gerekli olmayacaksa alabilirsin, senin tercihin cnm
Biz de oglen mantı+kola yaptık.Gunun en sevmediigm kısmı
Yemek yapma
Kiyma çıkardım sebzeli dizme yapacağım yanına manti
Bebeğinizi sağlıkla buyutun, eviniz hayırlı olsun. Bir an önce tasinirsiniz umarım.Hanimlar merhaba
Birikim hedeflerinizi ve birikimlerinizi gorunce insanin birikim yapasi geliyorBenim durumumda nasil birikim yapabilirim hic bir fikrim yok Antalyada yasiyorum 13 aylik evliyim 3 aylik bir evladim var. Eve giren para İkimizin dahil 4800 zaten 2600 u ev kredisine gidiyo Dugun takilarimin ustune kredi cekip ev aldik martta teslim edilmesi gereken ev hala teslim olmadi annemlerde kaliyoruz insallah bu haftaya sonraki haftaya biticekmis Kredi karti borcumuzda var bebegim erken dogdu evdeki hesap carsiya uymadi dogum masraflarini karttan cektik suan 10.000 tl kredi karti borcumuz var bir donem esim pandemiden dolayi issiz kaldi e ben desen dogum yaptim para alamadim bu ayin 24.unde biticek raporum ve elime toplu para gelicek 7.500 -8.000 civarinda simdi size sorum su bu parayi kredi kartina yatirmak mi mantikli yoksa altin alip koseye atmak mi?
Bereketli olsun canım, sabah fiyatlar epey düşüktü.Sabah 6 ata altın yaptımkaramelli_turta canım. Hepimizin birimleri bereketli olsun
Guzel dilekleriniz icin tesekkurlerBebeğinizi sağlıkla buyutun, eviniz hayırlı olsun. Bir an önce tasinirsiniz umarım.
Kartı ödemede sikinti yaşıyorsanız bir kısmını karta yatırın kalanı altın yapın.
Taşınma, yeni ev hep ekstra masraf olabilir bir miktar kenarda durmasında fayda var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?