- 28 Mart 2020
- 6.390
- 24.800
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.101
Büyükbaşla babası bu yıl yaptiracaklrdi oğluma virüs geldi yırttım bu yil bende hiç istemiyorum .Tercih meselesi saygi duyarim cnm.
Ama ne olursa olsun bir davet var ben hediye vermem demek bence yanlış.
Sen kaynana olmaya pek hevesli çıktındoğum günün ve evlilik yıldönümü kutlu olsun canım git ve aldır o bilekligi
evet büyüdüler hayırlısıyla bide everirsek tamam
çok emek gerektiren bisey Allah kolaylık versin afiyetle yiyin cnm. Hiç yemedim ama tam seveceğim tada benziyor
izninizle yuh diyorum
Beyaz dantelli de elbise giyersin gelin gibiBüyükbaşla babası bu yıl yaptiracaklrdi oğluma virüs geldi yırttım bu yil bende hiç istemiyorum .
Gelecek sene yapalım diyorlar
Benim derdim de o zamana kadar 60 olsam bari
Bunlar kesin gelen takı ve paralara el koyarlar
Şimdiden plan yapıp kendime kelepçe yaptırmayı dusunuyorum
Zayıflarsam giyerimBeyaz dantelli de elbise giyersin gelin gibi
Aa olur mu neden el koysun koydurtma wittBüyükbaşla babası bu yıl yaptiracaklrdi oğluma virüs geldi yırttım bu yil bende hiç istemiyorum .
Gelecek sene yapalım diyorlar
Benim derdim de o zamana kadar 60 olsam bari
Bunlar kesin gelen takı ve paralara el koyarlar
Şimdiden plan yapıp kendime kelepçe yaptırmayı dusunuyorum
Sandalye eve hediye ama sana değil, bence başka hediye düşünelim sanaNice mutlu yıllar
Benimde 2 eylül evlilik yıldonumum 2 adet mutfak sandalyesi alacagım kendime
Yazık kız kadın evlilik yıldönümü hediyesini bile kendi alıyo dmeek serbest
Şu an hedefim iyi bi okul bitirsinler işlerini eline alsınlar hemen everip evden göndermek istiyorum hayirlisiylaSen kaynana olmaya pek hevesli çıktın
Bencede yüzük olabilir yada ince şık bir bileklikSandalye eve hediye ama sana değil, bence başka hediye düşünelim sana
Ben yıllardır hep 28im, bir süre daha böyle devam ederBen de ben de bacım35e gireceğim, ne ara oldu hiç hatırlamıyorum
Valla 13 senedir bunları tanıdıysamAa olur mu neden el koysun koydurtma witt
Sahip çık.
Hayirlisi olsun cnm ,bu yılböyle artik.
Bende 5 senedir 30Ben yıllardır hep 28im, bir süre daha böyle devam eder
Sen nasıl erkek anasisan baciimŞu an hedefim iyi bi okul bitirsinler işlerini eline alsınlar hemen everip evden göndermek istiyorum hayirlisiyla
Kuzen sonuçta yakın akraba yani, ayıp bence.Benim kuzenlerden biri sünnet mevludu yapacak olan kuzene hediye göndermeyeceğim demiş, ablam ve ben şok
Onun düğününde çeyrekler gelirken iyiydi,
Eh çalışmıyor ama kocasının ailesinin durumu iyi herşeylerini onlar yaptı zaten maddi evlilik yaptı diyebilirim.
Biz çeyrek göndereceğiz annemden.
Ayiptir zarfa at bi 100 tl dimi.
Birde ne dese beğenirsiniz (şu an çocuğu yok)
Benim oğlum bile olsa sünnet düğün/mevlud yapmayacağım
Olsun kiyamasamda naSil olsa yolun sonu oSen nasıl erkek anasisan baciim
Kiyamaman lâzım yolu şaşırdın.
Postalamak naynn/nâmâ
Tekir bekir kalmasınlar diyeDemeyiz öyle canım:)
Neden iki adet bu arada.
Nasil ince hesaplar peşinde inanamadik kardeslerimle.Kuzen sonuçta yakın akraba yani, ayıp bence.
İki yıl oncemi neydi benim sebebini bilmediğim sekilde giciklastigim kuzenimin oğullarının sünnetine süslenip gidip takımı da takmıştım. Gidilmese ben gitmezdim
Benim çocuğumda yok sonuçta ölü yatırım ama davet edildiysem gereğini yapmak gerekir diye düşünürüm.
Kendine gelirken iyi ama kendisi yapacağı zaman yapmayayim olmaz.
Düğün, sünnet burada yapılan takılar borçtur bence, sana ne yapıldıysa sen de aynı şekilde karşılık vermelisin diye düşünürüm ben.
Bir sana bir kizceneTekir bekir kalmasınlar diye
Kardeşinin maşallahı varmışOlsun kiyamasamda naSil olsa yolun sonu o
Erken geç farketmez dicemde
Erkek kardeşim 22sinde evlendi atanır atanmaz
Şimdi 28 ve 2 çocuğu var biri okula başlıcak
Kafayı duvarlara vuruyo ama artık çok gec
Sanırımolmuşken en büyük ve en iyi markayi tercih ederdim cnmKızlar bana bir akıl verin; şimdi bizim yatay dondurucu var ve ben pragmatiklik açısından dikey almaya karar verdim ve bugün gidip eşimle iki tane baktık. Ben bilmiyordum ama bunların iki çeşidi varmış bir içeri bir dışarı için, Bu yüzden seçim hakkım kısıtlı.. İki tane bize uygun bulduk; hotpıint: 260 litre ve Beko 250.. gel gör ki ben orda vestelinkini beğendim 330 litre ve inanilmaz kullanişlı... Ama eşim asla ikna olmuyor ona içerde yerimiz yok ama istesek bir köşeye sıkıştırırız... Gereja koymamıza maalesef uygun değil.. nasıl ikna edecem ben bunu şimdi evde herseyin yerli yerinde olması gerekiyor ona göre... yada bana aslında 260 litre yeter mi?? Çok kararsız kaldım.. Vestel le diğerleri arasında £300 fark var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?