- 21 Ağustos 2015
- 32.194
- 97.758
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.121
Bana düğünde teyzem ceyrek taktı,dogumda da taktı.Benim kuzenlerden biri sünnet mevludu yapacak olan kuzene hediye göndermeyeceğim demiş, ablam ve ben şok
Onun düğününde çeyrekler gelirken iyiydi,
Eh çalışmıyor ama kocasının ailesinin durumu iyi herşeylerini onlar yaptı zaten maddi evlilik yaptı diyebilirim.
Biz çeyrek göndereceğiz annemden.
Ayiptir zarfa at bi 100 tl dimi.
Birde ne dese beğenirsiniz (şu an çocuğu yok)
Benim oğlum bile olsa sünnet düğün/mevlud yapmayacağım
Aboww 22 nedir, çocukmuş dahaOlsun kiyamasamda naSil olsa yolun sonu o
Erken geç farketmez dicemde
Erkek kardeşim 22sinde evlendi atanır atanmaz
Şimdi 28 ve 2 çocuğu var biri okula başlıcak
Kafayı duvarlara vuruyo ama artık çok gec
Gelin demis herhlde kimse kapmadan ben kapayım bunu memur diyeOlsun kiyamasamda naSil olsa yolun sonu o
Erken geç farketmez dicemde
Erkek kardeşim 22sinde evlendi atanır atanmaz
Şimdi 28 ve 2 çocuğu var biri okula başlıcak
Kafayı duvarlara vuruyo ama artık çok gec
Aynen annem istemedi hiçAboww 22 nedir, çocukmuş daha
Bu bahsettiğim takı göndermeyeceğim diyen kuzenim iki kardeş.Bana düğünde teyzem ceyrek taktı,dogumda da taktı.
Ay sonu kızının düğünü var gidemicem,hem virüs hem de istanbulda.
Cocukla cekilmez o yol.
Ama takısını göndercez.
Kzıı ayrıca gelip takmadı ama dogumunda da yollucazmecbur.
Bilemedim bence ayıp.
Ay daha fol yok yumurrta yok hesaplara bak millette piuuuBu bahsettiğim takı göndermeyeceğim diyen kuzenim iki kardeş.
Abisi evlendi çeyrek taktik 3 kızkardesiz hepimiz de tâbi.
Abinin kizi oldu doğum hediyesi mevlüde çeyrek götürdük yine 3umuz ayri annem ayrı.
Kız kuzenim evlendi yine aynen.
Ama düğünümde dayim bilezik takmıştı bana diğer kardeşlerime de kimseye vereceğim kalsin istemem.
Bu ķiz kuzenim doğum yapip oğlu olsa bile düğün veya mevlud yapmayacağı için taki göndermeyecekmiş yuh ki ne yuh.
Ay ne kadar haklisin beybiiAy daha fol yok yumurrta yok hesaplara bak millette piuuu
Allah baska dert vermesin sanada demek lazım kuzEne
Ama bilmedikleri bisey varAy ne kadar haklisin beybii
Ne ince hesaplar ne ince.
Ben çok ayipladim witt gerçekten.Ama bilmedikleri bisey var
Kul plan yaparken kader gulermis
Bakalım nerde dolanacak ayaklarına planlari
Aklımdan heceni uazmişsın, dolanir bı yerde ayaklarına öyle ince hesaplar peşinde koşarsan.Ama bilmedikleri bisey var
Kul plan yaparken kader gulermis
Bakalım nerde dolanacak ayaklarına planlari
Benim derin dondurucum Regal marka, bimden almistim.Kızlar bana bir akıl verin; şimdi bizim yatay dondurucu var ve ben pragmatiklik açısından dikey almaya karar verdim ve bugün gidip eşimle iki tane baktık. Ben bilmiyordum ama bunların iki çeşidi varmış bir içeri bir dışarı için, Bu yüzden seçim hakkım kısıtlı.. İki tane bize uygun bulduk; hotpıint: 260 litre ve Beko 250.. gel gör ki ben orda vestelinkini beğendim 330 litre ve inanilmaz kullanişlı... Ama eşim asla ikna olmuyor ona içerde yerimiz yok ama istesek bir köşeye sıkıştırırız... Gereja koymamıza maalesef uygun değil.. nasıl ikna edecem ben bunu şimdi evde herseyin yerli yerinde olması gerekiyor ona göre... yada bana aslında 260 litre yeter mi?? Çok kararsız kaldım.. Vestel le diğerleri arasında £300 fark var..
Siz de sünnet düğünü yaparsanız birşey yollamam haberiniz olsun demişBen çok ayipladim witt gerçekten.
Nasil utanmadan açık açık söylemiş birde bize haber göndermiş hayrett doğrusu.
Nişan olmadı en yakını sünnet
Ben markaya çok takmadım ama Vestel inanılmaz kullanışli, çekmeceleri raylı gıbı cekmesı çok kolay takılmıyor, 6 çekmece en üstede iki rafı var... aklım onda kaldı.. behçem olduğu için mekadar büyük okadar ıyı dedim ama bilemedim. Senin ki kaç litre, yetiyor mu?Benim derin dondurucum Regal marka, bimden almistim.
Evlenirken piremsees ben, tüm eşyaları bosc marka Alman üretimi aldım,
dondurucu alırken 1/3 fiyatiydi Bosch ile.
Yorumlara baktım herkes memnun, aynı işi görüyor diyip aldım.
Normalde olsa almam orası ayrı ama 300 TL gibi bir para odemistim, birşey olsa büyük rakam değil diyip aldım.
Ama masallah diyeyim A++ olmasu dışında taş gibi.
biz de oglusun sunnetini 2 aylıkken yaptırdık turtiş, pesıne de bebek mevlidi yaptık. sünnete özel bişe yapmadım yapmayı da dusunmuyoruz ama ne ilgisi var hedıye ile. biz yıllardır herkesın sunnetine gotururuz adettir yani, biz davet yapmıyoruz kımseden de beklemıyorum,hatta annemle kv hariç kimsede sünnet hedıyesi vermedi yani.Benim kuzenlerden biri sünnet mevludu yapacak olan kuzene hediye göndermeyeceğim demiş, ablam ve ben şok
Onun düğününde çeyrekler gelirken iyiydi,
Eh çalışmıyor ama kocasının ailesinin durumu iyi herşeylerini onlar yaptı zaten maddi evlilik yaptı diyebilirim.
Biz çeyrek göndereceğiz annemden.
Ayiptir zarfa at bi 100 tl dimi.
Birde ne dese beğenirsiniz (şu an çocuğu yok)
Benim oğlum bile olsa sünnet düğün/mevlud yapmayacağım
Benimki çok büyük değil iki çekmece ve buzluğu var, bir boy daha büyük olsa daha rahat olurdu.Ben markaya çok takmadım ama Vestel inanılmaz kullanışli, çekmeceleri raylı gıbı cekmesı çok kolay takılmıyor, 6 çekmece en üstede iki rafı var... aklım onda kaldı.. behçem olduğu için mekadar büyük okadar ıyı dedim ama bilemedim. Senin ki kaç litre, yetiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?