Bana düğünde teyzem ceyrek taktı,dogumda da taktı.
Ay sonu kızının düğünü var gidemicem,hem virüs hem de istanbulda.
Cocukla cekilmez o yol.
Ama takısını göndercez.
Kzıı ayrıca gelip takmadı ama dogumunda da yollucazmecbur.
Bilemedim bence ayıp.

Olsun kiyamasamda naSil olsa yolun sonu o
Erken geç farketmez dicemde
Erkek kardeşim 22sinde evlendi atanır atanmaz
Şimdi 28 ve 2 çocuğu var biri okula başlıcak
Kafayı duvarlara vuruyo ama artık çok gec
Gelin demis herhlde kimse kapmadan ben kapayım bunu memur diye
Ayy ben 26 da evlendim anam hala diyo erken evlendiniz diye

Bu bahsettiğim takı göndermeyeceğim diyen kuzenim iki kardeş.
Abisi evlendi çeyrek taktik 3 kızkardesiz hepimiz de tâbi.
Abinin kizi oldu doğum hediyesi mevlüde çeyrek götürdük yine 3umuz ayri annem ayrı.
Kız kuzenim evlendi yine aynen.
Ama düğünümde dayim bilezik takmıştı bana diğer kardeşlerime de kimseye vereceğim kalsin istemem.
Bu ķiz kuzenim doğum yapip oğlu olsa bile düğün veya mevlud yapmayacağı için taki göndermeyecekmiş yuh ki ne yuh.

Ay daha fol yok yumurrta yok hesaplara bak millette piuuu
Allah baska dert vermesin sanada demek lazım kuzEne

Benim derin dondurucum Regal marka, bimden almistim.
Evlenirken piremsees ben, tüm eşyaları bosc marka Alman üretimi aldım,
dondurucu alırken 1/3 fiyatiydi Bosch ile.
Yorumlara baktım herkes memnun, aynı işi görüyor diyip aldım.
Normalde olsa almam orası ayrı ama 300 TL gibi bir para odemistim, birşey olsa büyük rakam değil diyip aldım.
Ama masallah diyeyim A++ olmasu dışında taş gibi.

Ben çok ayipladim witt gerçekten.
Nasil utanmadan açık açık söylemiş birde bize haber göndermiş hayrett doğrusu.
Siz de sünnet düğünü yaparsanız birşey yollamam haberiniz olsun demiş
Bizim geçen hafta düğünde hasılat çok dusuktu.
Bizimkilerin altın yolladiklari hep para göndermiş, ve rakam küçük.
Anneme dedim ifşa et hepsini.
Hele biri, babamın amcası olur. Annem tam altın taktı oğluna, kızlarına yarım. Dogumlarina hep altın gitti.
Bana yarım yapmışlardı, kardeşime de yarım getirmiş. Çocuklar hicbirsey yollamamis. Hepsi de maddi olarak çok iyi durumda.
Böyle bir sürü örnek gördük çok yakında onun için insanların böyle hesap kitap yapmalarini doğru bulmuyorum.
Durumun yoksa bile ki var diyorsun yani hic olmazsa 50 TL koyar yollarsin, kuzen için değilse de annesi için yaparsın.

Ben markaya çok takmadım ama Vestel inanılmaz kullanışli, çekmeceleri raylı gıbı cekmesı çok kolay takılmıyor, 6 çekmece en üstede iki rafı var... aklım onda kaldı.. behçem olduğu için mekadar büyük okadar ıyı dedim ama bilemedim. Senin ki kaç litre, yetiyor mu?

biz de oglusun sunnetini 2 aylıkken yaptırdık turtiş, pesıne de bebek mevlidi yaptık. sünnete özel bişe yapmadım yapmayı da dusunmuyoruz ama ne ilgisi var hedıye ile. biz yıllardır herkesın sunnetine gotururuz adettir yani, biz davet yapmıyoruz kımseden de beklemıyorum,hatta annemle kv hariç kimsede sünnet hedıyesi vermedi yani.
konuyla alakasız ama bana da illa buyuyunce yap dıyolar bı kuzenım bebekken yaptırdı çocuk okula gitcek mevlid okutucakmıs sünnetlik yer mi kaldı Allahasen ustunden yıllar gecmıs kusra bakmasında herkes hedıye için oldugunu düşünür yani

Benimki çok büyük değil iki çekmece ve buzluğu var, bir boy daha büyük olsa daha rahat olurdu.
Biz iki kişiyiz ve konserve de çok yapıyorum o zaman yetiyor.
Gerçi bende on çekmece de olsa doldururum orası ayrı

Domatesler bitti ama biz de bittik.
Ben menemen gibi yapmiyorum.
Domates, kapya, kıl biber, sarımsak sonra blender ile çekiyorum. Çakma lutenista gibi oluyor lezzeti.
Yarın da domates alıp lutenista ve kahvaltılık sos yapacağım.
Mutfak battı, üstten toparlarim.
Yarınki işler de bitince detaylı temizlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…