- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.141
Nice saglikli mutlu yillara canimSelam kızlar..
Bu ay doğumgünüm ve evlilik yıldönümü var. Eşim çok sıkıntıda kaç gündür ne alsam diyeBugün beni işten aldı, hadi yemeğe yıldönümü için; Herkes geziyor bizde gezelim diyor
Yemek yedik, biraz da bakınalım dedik. Bi tane spor ayakkabı beğendim new balance fiyatı da uygundu 230 lira. Hadi dedim sen bunu al doğum günüme. Ucuza kapattım bu işi diye pek sevinçli
Memlekete gidince annem ve ablamda olan çeyrekli bi bileklik var görmüş, ondan alayım demiş. 2000 lira deyince cesaret edemedim ya beğenmezsen diye diyor. Hep lafFena mu olurdu bi bileklik şimdi Neyse dedm düşünmen de yeter onlar da olur bir gün
Kendime de hediye alacağım. Koskoca 30 oluyorum yani kutlamam lazım. Hep biriktir olmaz dimi
Kolay gelsin canım bende yarın başlıcam inşallah afiyetle tüketDomatesler bitti ama biz de bittik.
Ben menemen gibi yapmiyorum.
Domates, kapya, kıl biber, sarımsak sonra blender ile çekiyorum. Çakma lutenista gibi oluyor lezzeti.
Yarın da domates alıp lutenista ve kahvaltılık sos yapacağım.
Mutfak battı, üstten toparlarim.
Yarınki işler de bitince detaylı temizlerim
Sağol canım, sen de dondurucuyu güle güle kullanKolay gelsin canım bende yarın başlıcam inşallah afiyetle tüket
Sağol canım, sen de dondurucuyu güle güle kullan
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımSağol canım, sen de dondurucuyu güle güle kullan
arkadaşımın kardesi cestelde çalışıyordu ve ütünlerini tavsiye etmiyordu canımKızlar bana bir akıl verin; şimdi bizim yatay dondurucu var ve ben pragmatiklik açısından dikey almaya karar verdim ve bugün gidip eşimle iki tane baktık. Ben bilmiyordum ama bunların iki çeşidi varmış bir içeri bir dışarı için, Bu yüzden seçim hakkım kısıtlı.. İki tane bize uygun bulduk; hotpıint: 260 litre ve Beko 250.. gel gör ki ben orda vestelinkini beğendim 330 litre ve inanilmaz kullanişlı... Ama eşim asla ikna olmuyor ona içerde yerimiz yok ama istesek bir köşeye sıkıştırırız... Gereja koymamıza maalesef uygun değil.. nasıl ikna edecem ben bunu şimdi evde herseyin yerli yerinde olması gerekiyor ona göre... yada bana aslında 260 litre yeter mi?? Çok kararsız kaldım.. Vestel le diğerleri arasında £300 fark var..
öhö öhöööö, biz anlaşmıştık hani?Sen nasıl erkek anasisan baciim
Kiyamaman lâzım yolu şaşırdın.
Postalamak naynn/nâmâ
iyi günlerde kullan canımKolay gelsin canım bende yarın başlıcam inşallah afiyetle tüket
Güle güle kullan canımTeşekkür ederim canım
Hediyeyi begenmeyenler kimler?Slm kizlarriyi geceler bugün pazarda 30 euro bırakıp geldim aldigim hediyeler de beğenilmedi bosunami aldim simdi ben para verdim sonuctabide daha böyle olsun söyle olsun demesinler mi niye birgün bana kimse bisey almadi öyle içerledim vallahi kendi kendime
Dün demistim derin dondurucu bakıcaz diye şükür aldım eve de getirdik açtık çalışıyor da bugün biraz domatesle patlıcan aldım yarın bir kaç kısmını yapmaya başlarım artık
Geçmiş olsun canımGünaydın
İdrar yollarım enfeksiyon kapmış maalesef
Doktordayim kadın doğum doktoruna gitmeyi hic sevmiyorum adet duzensizligim vardı uzun zamandır. Smear yaptirmamistim. Hepsi aradan çıkıyor çok şükür
Sayısal sana çıksa bile, Siz de bu kadar evrak işi varken sen o parayı alana kadar yaslanirsinGünaydın canlar,
oturmusum red bullu mu içiyorum kendime gelmek için.
Ben işe başlayınca 6 da kalkmalıyım, nasıl olcak hiç bilmiyorum
Bşrazdan hazırlanıp iki evrak işimi hal etmege giderim, ordanda kuaföre.
Arada zaman kalırsa biryerde oturup tek başıma bir kahvede içerim
Dün yapılcak işlerin listesini yaptım. Up uzun bir liste çıktı. Taşınıncada bir iki liste daha cıkar. Hepsi belediye işleri, hepsi bintane evrak istiyor
Almanyayı seviyorum, ama şu evrak işlerinden cidden nefret ediyorum.
Sayısal oynuyacam bugün, bakarsın çıkar, işede gştmem, evrak işlerinide başkasına yaptırırım
Geçmiş olsun cnmGünaydın
İdrar yollarım enfeksiyon kapmış maalesef
Doktordayim kadın doğum doktoruna gitmeyi hic sevmiyorum adet duzensizligim vardı uzun zamandır. Smear yaptirmamistim. Hepsi aradan çıkıyor çok şükür
Nasil yani hediye begenmemekSlm kizlarriyi geceler bugün pazarda 30 euro bırakıp geldim aldigim hediyeler de beğenilmedi bosunami aldim simdi ben para verdim sonuctabide daha böyle olsun söyle olsun demesinler mi niye birgün bana kimse bisey almadi öyle içerledim vallahi kendi kendime
Dün demistim derin dondurucu bakıcaz diye şükür aldım eve de getirdik açtık çalışıyor da bugün biraz domatesle patlıcan aldım yarın bir kaç kısmını yapmaya başlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?