Nice saglikli mutlu yillara canim

Slm kizlarriyi geceler bugün pazarda 30 euro bırakıp geldim aldigim hediyeler de beğenilmedi bosunami aldim simdi ben para verdim sonucta bide daha böyle olsun söyle olsun demesinler mi niye birgün bana kimse bisey almadi öyle içerledim vallahi kendi kendime
Dün demistim derin dondurucu bakıcaz diye şükür aldım eve de getirdik açtık çalışıyor da bugün biraz domatesle patlıcan aldım yarın bir kaç kısmını yapmaya başlarım artık

Kolay gelsin canım bende yarın başlıcam inşallah afiyetle tüket

arkadaşımın kardesi cestelde çalışıyordu ve ütünlerini tavsiye etmiyordu canım

bugün tam 10km yürüyüş yaptık, ayaklarım agrıyor.
Bozuk para şişemizi bankaya götürdük 325€ birikmiş, faturaların bir kısmını onla kapatırız.
Yarın dişarda bir kaç işim var ve kuaföre gidecegim. Kuaförümde evlenmiş, onada bir çicek almalıyım.
Gözlerim kapanıyor...öpüldünüz

Hediyeyi begenmeyenler kimler?
Hediye begenmese de söylemek kacıncı level ya
Güle gğle kullan cnm

Günaydın canlar,

oturmusum red bullu mu içiyorum kendime gelmek için.
Ben işe başlayınca 6 da kalkmalıyım, nasıl olcak hiç bilmiyorum
Bşrazdan hazırlanıp iki evrak işimi hal etmege giderim, ordanda kuaföre.
Arada zaman kalırsa biryerde oturup tek başıma bir kahvede içerim
Dün yapılcak işlerin listesini yaptım. Up uzun bir liste çıktı. Taşınıncada bir iki liste daha cıkar. Hepsi belediye işleri, hepsi bintane evrak istiyor
Almanyayı seviyorum, ama şu evrak işlerinden cidden nefret ediyorum.
Sayısal oynuyacam bugün, bakarsın çıkar, işede gştmem, evrak işlerinide başkasına yaptırırım

Sayısal sana çıksa bile, Siz de bu kadar evrak işi varken sen o parayı alana kadar yaslanirsin

Geçmiş olsun cnm

Nasil yani hediye begenmemek
Insanlar iyice zıvanadan cıktı
Birdaha alma kimse o .yazık parana
Güle güle kullan derin dondurucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…