Gecmis olsnn
O merette agrı yapar fena ya

çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun iyiniyetli ..

Sağol canimm tuttugumu yatırıma arıyorum. Olsa da daha atsam kenara
biraz tüyo versene canım, bizede fikir olur, nerelerden tasarruf yapıyorsun misal?
Bunu yazarken cafede kahve yudumluyorum, onu içmiyeydim evde içeydi dahada tasarruf olurdu herhalde

Selam kızlar

Ben bu bakış açısının iyi niyetinden şüphe ederim, ben de kendi düğünümde çok karşılaştım. "banane onlar da yapmasalardı" da en sık duyduğum cümle oluyor. Ben bana yapılanın karşılığını verme telaşına düşüyorum hep. Benim halamın oğlu bana evlenirken bilezik taktı. Kardeş gibi büyüdük, çocuğu da yeğenim gibidir. Şimdi kızı evleniyor. Ben de bu sıkışık zamanda olmamıza, altın bu fiyatta olmasına rağmen kızına bilezik aldım, haftasonu götüreceğim. Hediye işi bir nevi borç bence, sosyal gün.

Al benden de o kadar K kahvemsi mutluluk , ben de a101den almıştım 399₺ydi. O kadar seviyorum ki adını Ece koydum tabisi keşke daha çok çekmecesi olsaydı ama ben de konserve yapıyorum yetiyor çok şükür.

Evet canım çok ağrıyor. Sonucum ogkeden sonra cikacak. Ohleden dinra ilacı kullanabilecegim yangin vaarr. Sağolasın

Çok geçmiş olsun iyiniyetli , benim göbek adım gibi bir şey malesef. Yıllarca her yolu denedim benim ağrımı anlık dindiren tek ilaç bir kas gevşetici, özelden yazayım sana. Bir hemşire arkadaşım önermişti, her içtiğimde bir hayır duası gönderiyorum. Antibiyotik ve bol sıvı şart kesinlikle. Bir de portakal suyu çok iyi geliyor, c vitamini yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…