- 28 Mart 2020
- 6.390
- 24.800
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.161
Gecmis olsnnGünaydın
İdrar yollarım enfeksiyon kapmış maalesef
Doktordayim kadın doğum doktoruna gitmeyi hic sevmiyorum adet duzensizligim vardı uzun zamandır. Smear yaptirmamistim. Hepsi aradan çıkıyor çok şükür
Evet canım çok ağrıyor. Sonucum ogkeden sonra cikacak. Ohleden dinra ilacı kullanabilecegim yangin vaarrGecmis olsnn
O merette agrı yapar fena ya
Evde adacayı varsa buharına otur agrı hafiflerEvet canım çok ağrıyor. Sonucum ogkeden sonra cikacak. Ohleden dinra ilacı kullanabilecegim yangin vaarr. Sağolasın
çok geçmiş olsun canımGünaydın
Doktordayim kadın doğum doktoruna gitmeyi hic sevmiyorum adet duzensizligim vardı uzun zamandır. Smear yaptirmamistim. Hepsi aradan çıkıyor çok şükür
Sağol canımçok geçmiş olsun canım
Canım evde değilim sonucun çıkmasını bekliyorum sağolasınEvde adacayı varsa buharına otur agrı hafifler
Tabi en etkili cözüm antibiyotik
Çok geçmiş olsunGünaydın
Bereketli olsunnKızlar ekdersim yatmıştı bu sabah onunla 66 dolar daha aldım.
Sağol canimBereketli olsunn
Teşekkürler.Çok geçmiş olsuniyiniyetli ..
masallah sen çok güzel birikimler yapıyorsun canımKızlar ekdersim yatmıştı bu sabah onunla 66 dolar daha aldım.
Sağol canimm tuttugumu yatırımamasallah sen çok güzel birikimler yapıyorsun canımdahada bereketlensin
kız teknoloji varda, yinede bir işini hal etmek için, 5 tane farklı evrak göstermen gerek. Cidden çok yorucu bu işler burda.
biraz tüyo versene canım, bizede fikir olur, nerelerden tasarruf yapıyorsun misal?Sağol canimm tuttugumu yatırımaarıyorum. Olsa da daha atsam kenara
Benim kuzenlerden biri sünnet mevludu yapacak olan kuzene hediye göndermeyeceğim demiş, ablam ve ben şok
Onun düğününde çeyrekler gelirken iyiydi,
Eh çalışmıyor ama kocasının ailesinin durumu iyi herşeylerini onlar yaptı zaten maddi evlilik yaptı diyebilirim.
Biz çeyrek göndereceğiz annemden.
Ayiptir zarfa at bi 100 tl dimi.
Birde ne dese beğenirsiniz (şu an çocuğu yok)
Benim oğlum bile olsa sünnet düğün/mevlud yapmayacağım
Benim derin dondurucum Regal marka, bimden almistim.
Evlenirken piremsees ben, tüm eşyaları bosc marka Alman üretimi aldım,
dondurucu alırken 1/3 fiyatiydi Bosch ile.
Yorumlara baktım herkes memnun, aynı işi görüyor diyip aldım.
Normalde olsa almam orası ayrı ama 300 TL gibi bir para odemistim, birşey olsa büyük rakam değil diyip aldım.
Ama masallah diyeyim A++ olmasu dışında taş gibi.
Evet canım çok ağrıyor. Sonucum ogkeden sonra cikacak. Ohleden dinra ilacı kullanabilecegim yangin vaarr. Sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?