- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.261
Benim çocuk düşüncem hiç yok ama erken menopoz yaşlanmayı hızlandırıyor diye okumuştum.Aslında çocuk konusu kapandısa, çokda önemli degil bence ha erken ha geç. En azından adet olayından kurtuluyoruz ardından.
Bizim anne tarafı çok geç giriyor menepoza. Bakalım bende nasıl olcak
onu hiç duymadım, açıkcasıda hiç arastırmadım ama.Benim çocuk düşüncem hiç yok ama erken menopoz yaşlanmayı hızlandırıyor diye okumuştum.
Özellikle kemikler için büyük sikinti
Bence eğlenceli yeni nesilleri dinletmek lazım sanaçıkamayız ordan birdaha kiz
ama kendini yere atınca eglenceli müzükde uymuyor be bacımBence eğlenceli yeni nesilleri dinletmek lazım sana
o nasıl mümkün oluyorki?Iki aydir evinde olmayan kv min elektrik faturasi 135tl geldi
Kadin duysa şok olur oglusuna hesap sorar
Benim faturayi bile sollamış.
Kendini yere niye atıyorsun kiama kendini yere atınca eglenceli müzükde uymuyor be bacım
sebastian miydı neydi? o ne oldu?Akşam için fırında köfte, patates ve biber var.
Öğlen de sosis ekmek yaptık.
Bu hafta beslenme düzenim alt üst oldu.
Tatlı hiç yedim ama onun dışında Allah ne verdiyse götürdüm.
Kışlık olayı ortadan kalksın da normal beslenme düzenine geçerim.
Bilemiyorun cnm ,en fazla birkaç aydinlatma ve buzdolabı çalıştı kadının.o nasıl mümkün oluyorki?
bu nasıl bir soru??? Dramatik senaryolar hayatın biberi tuzuKendini yere niye atıyorsun ki
bunlar faturaları kafadan mı atıyor aceba? Kadın evde yok, nasıl bukadar gelirki?Bilemiyorun cnm ,en fazla birkaç aydinlatma ve buzdolabı çalıştı kadının.
biberleri ne yaptınHava kararınca mutfak mesaim baslayacak yine.
Lutenista yapacağım. Patlıcan almaya gideceğim birazdan.
Herşeyi hazırladım. Serin olunca ocaklar dört bir yandan yanmaya başlar.
Yalnız bütün mahalle domates kokuyor sabahtan beridir seyyar manavlarin biri gidiyor diğeri geliyor
Herkes hazırlık yapıyor anlaşılan.
İsleri bitireyim de uzun süre domates görmek istemiyorum.
Seboooo, yapan olsa yerim.sebastian miydı neydi? o ne oldu?
Dolapta duruyor.biberleri ne yaptın
Sana yakışıyor neşeli olmak da.bu nasıl bir soru??? Dramatik senaryolar hayatın biberi tuzubizim evde normal hareketler bunlar dermişim
dügünden sonra sabah akşam yiyecektin onu güyaSeboooo, yapan olsa yerim.
Canım yapmak istemiyor
Olabilir mi ?bunlar faturaları kafadan mı atıyor aceba? Kadın evde yok, nasıl bukadar gelirki?
Hülya koçyiğit ornegini verdim sana, izle bir iki filmini.bu nasıl bir soru??? Dramatik senaryolar hayatın biberi tuzubizim evde normal hareketler bunlar dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?