- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.221
yok unutur muyum hicGeçmiş olsun canım,
Antibiyotiksiz geçmez benim hiç
mavimli diyet takimina katilinca unuttu bizi
Eyvah eyvah.
Kolay gelsin canım, verdiğim tarifimi yapacaksin?
Umarim seversiniz.
Teşekkürler tavsiye için.iyiniyetli Geçmiş olsun.
Eğer çok sık oluyorsan sistit cranberry takviyesinin de çok işe yaradığını okudum . Hatta instagramda sağlıklıyaşıyoruz diye bir sayfa var, idrar yolu enfrksiyonunu sadece venatura cranberry ve d mannoz takviyesi kullanarak atlattı.
Şimdi tam da zamanı kızılcığın bol bol tüketebilirsin
[
gecmis olsunTeşekkürler tavsiye için.
Doktor antibiyotik verdi. Benim ki bayağı sıkıntılı antibiyotiksiz geçmez canım
yaaa unutmadim amason görülme bugün yazıyor mavimlide. Bu kız rejim grubuna girdi bizi unuttu kesin
Sağ olasın. Ne diyeti yapıyorsungecmis olsun
yarin ne bayrami iyi ki söyledin bak. her yer kapali olur.işleri hal ettim, vergic yoktu ona daha email attarım sonra, en azından evrakları bıraktım. Senelik metro biletime cıkış verdim. İki ay metro biletimi aylık alırım, taşınınca farklı bilet gerekecek, onuda senelik alırım daha uyguna geliyor.
Kuaförüme çiçek aldım, şimdide bir cafede oturup kahve mi içiyorum. Birazdan giderim kuaföre. Eşim evde cocukla kahvaltı yapıyorlarmış
Yarın dükkanlar kapalı burda, bayram. Pazar günleri zaten hep kapalı. Evde eksik var mı diye düşünüyorum.
Bide kızıma 3-4 parça kıyafet aldım ve yagmur ayakabısı. Baya indirimdeydi
if diyeyim. aksam yemiyorum. gündüz daha esnek. yavas gidiyor ama gidiyor neyseki.Sağ olasın. Ne diyeti yapıyorsun
aynenAynen öyle olmuş, 5.takima girmiş.
Yeni arkadaşlar bulmuş kendine.
Sen şimdi felaket fitsin ya senin gibi olana kadar da gelmez buralara artıkmavimli
aaa kac yasindasin canim ben de olabilirim yakinda benim de annemden miras.Kızlar menopoza giriyormusum. Doktor degerlerime baktı ve bjjh söyledi maalesef. Erken menopoz... Annemden bana miras... Kiloma da dikkat etmeliyim. Ondan da kilo alıyorum sanırım
Hoşgeldin canım
yok unutur muyum hicaklim sizde ama zamanim yetmiyor
Hoşbuldum kizlarkaramelli_turta canım hoşgeldin. Sağolasın benim de bayağı ağrılı dun çok hafif vardı bugün berbat uyandım.
Biraz erken sanki ama genetik faktörler çok etkiliyor bizi cnmKızlar menopoza giriyormusum. Doktor degerlerime baktı ve bjjh söyledi maalesef. Erken menopoz... Annemden bana miras... Kiloma da dikkat etmeliyim. Ondan da kilo alıyorum sanırım
bildirim gelmiyor tuhaf.Hoşbuldum kizlar
Mavimli bazen altin topigimizi de gör bildirim gelmiyor mu gülüm sana
Umarim istediğin kiloya inersin çok sevindim canımbildirim gelmiyor tuhaf.evet canim gelirim ana listeye girdim artik diyet grubunda
hem kendi hem benim ailemle dengeyi çok iyi tutuyor. Eş konusunda kendimi çok şanşlı hissediyorum gerçekten.Zaten evliliklerde sorunların çoğu bu denge meselesini kuramamaktan çıkıyor.
Enişte en başından soylemekle çok iyi yapmış, her ne kadar iyi anlaşıyor olsanız da bu laf ailenin kulagina küpe olur. Enişteye
tabi tabi yeni arkadaşlar bulunca bizi unuttunnnnnn (kendini yere atar veeee kücük enrah baslar)
yarin ne bayrami iyi ki söyledin bak. her yer kapali olur.
Sizde bayram degil canim. Bayernde bayram
Özledik küçük emrah' itabi tabi yeni arkadaşlar bulunca bizi unuttunnnnnn (kendini yere atar veeee kücük enrah baslar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?