bizim evde iki saat dursan bizi tımarhaneye tıkarsın kesin eşime hep diyorum allahdan kimse bu hallerimizi görmüyor eski filimlerin taklidini çok yapıyoruz evde

Güle güle giysin minnoşun Asmincim

Kolay gelsin canım, işin rast gitsin

Evdeki acı biberleri iade ettim
Fiş olmadığı için yerine alışveriş yapın dediler, zaten patlıcan alacaktım, biraz da domates aldım geldim.
Abla niye önce getirmedin dedi kız, bakmadım tadına dedim. Ama istersen pismisi var onu getireyim.
Verirsen yeriz dedi, evi tarif ettim gelip alacak.
Cop olmayacak en azından.

süper olmuş

Selam kızlar dün 3 kilosu 10 TL taze fasulye almıştım ama hiç beğenmedim yinede birazını yemek yaptım 3 poşette dolaba attım bildiğin tam olmuş yani alırken bakmıştım halbuki demekki altları iyi değilmiş fırsat buldukça yapıyorum hazırlık siz neler yapıyorsunuz baska?

Ziyan olmamış ne güzel.
Ben beklemedeyim sekerim
Kizlar yapiyor ben genel izleyici.
Lutenitsa yapacağız da kv gelince çünkü fazla yapiyoruz.
Turtisim hayırdır yeni gorev derken ay kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum eski beni geri verin a dostlar isemi başlasam acaba
Yeni görev derken isyerimde ekstra yeni bir sorumluluk verildi bana şekerim öğrenmeye çalışıyorum onu da.
Dışarda degilsin kuzum sen, gelemiyorsun sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…