- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #70.281
Canım hiç tatlı istemiyor bu aralardügünden sonra sabah akşam yiyecektin onu güya
bizim evde iki saat dursan bizi tımarhaneye tıkarsın kesinSana yakışıyor neşeli olmak da.
Hiç sevmem ben normalde böyle herşeyden şikayet eden aciz tavırlı insanları.
Hep ağlamaklı fln.
Ağlak ağlak hiç gördünüz mü beni burada düne kadar,hadi deyin bakalim
onu görmüştümde yeterince acıklı bulmadım onu. Yok, cıx kesmedi oHülya koçyiğit ornegini verdim sana, izle bir iki filmini.
Prensesler öyle yapıyor
Seninki neşeden dedim ama yanlış anlama plss.bizim evde iki saat dursan bizi tımarhaneye tıkarsın kesineşime hep diyorum allahdan kimse bu hallerimizi görmüyor eski filimlerin taklidini çok yapıyoruz evde
yok canım yanliş anlamamSeninki neşeden dedim ama yanlış anlama plss.
Az çok taniyorum artik:)
he unuttum ne diyon sen bakiyim ayip ayiptabi tabi yeni arkadaşlar bulunca bizi unuttunnnnnn (kendini yere atar veeee kücük enrah baslar)
bugün 90€ kuaförde gitti. 26€ kıza kiyafet aldım, 2,69€ da cappuccino içtim
Felaket indirim var şu an tüm dükkanlarda. Yazlıkları satamadılar, indirimli ürünlere birdaha 50% indirim veriyorlar cogu yerde.
Eşim aslında biraz aliş veriş yapsak iyi olur diyor. Eksiklerimiz var ve bukadar indirimi hiç görmedik.
Bakalım pazartesi bakınırız belki.
Kızı uyuttum, bende dinleniyorum biraz. Uyansın crepe yaparın ona, içinede kabak rendelerim. Günlerdir çok az yiyor ve birtürlü sebze yediremedim. Belki böyle yer.
Çıksın bazen
Haftanin ilk iki günü sudan çıkmış balık misaliydim dün bugün biraz daha iyi sayılır.
Aslinda sıkıntı yapmamin sebebi ektra sorumluluk almam oldu.
Yeni işimi de öğrenmeye çalışıyorum resmen bogusuyorum işlerle
sormuyon etmiyon bizi şişko buluyorsun dışlıyorsun artık. Başımıza ne geldise, hep o zayıflama grubundan geldihe unuttum ne diyon sen bakiyim ayip ayip
bu vicdanla artık nasıl uyursun hiç bilemiyecegim yanihe unuttum ne diyon sen bakiyim ayip ayip
Asmiinnsormuyon etmiyon bizi şişko buluyorsun dışlıyorsun artık. Başımıza ne geldise, hep o zayıflama grubundan geldi
Teşekkür ederim canım koalacimGüle güle giysin minnoşun Asmincim
Kolay gelsin canım, işin rast gitsin
Her zaman her yerde olduğu gibi insan sevdiğini merak ediyor❣tatluyuda bulsak rahatlıyacagız.
Ne tuaf di mi, sadece yazıştıgımız insanları benimseyip merak ediyoruz. ❤
Kötü sahnelere bakma sen, tam bir hanimefendi edası ile üzülüp ağlayarak kendini yatağa atıyor.
süper olmuşEvdeki acı biberleri iade ettim
Fiş olmadığı için yerine alışveriş yapın dediler, zaten patlıcan alacaktım, biraz da domates aldım geldim.
Abla niye önce getirmedin dedi kız, bakmadım tadına dedim. Ama istersen pismisi var onu getireyim.
Verirsen yeriz dedi, evi tarif ettim gelip alacak.
Cop olmayacak en azından.
Ziyan olmamış ne güzel.Evdeki acı biberleri iade ettim
Fiş olmadığı için yerine alışveriş yapın dediler, zaten patlıcan alacaktım, biraz da domates aldım geldim.
Abla niye önce getirmedin dedi kız, bakmadım tadına dedim. Ama istersen pismisi var onu getireyim.
Verirsen yeriz dedi, evi tarif ettim gelip alacak.
Cop olmayacak en azından.
Ben beklemedeyim sekerimSelam kızlar dün 3 kilosu 10 TL taze fasulye almıştım ama hiç beğenmedim yinede birazını yemek yaptım 3 poşette dolaba attım bildiğin tam olmuş yani alırken bakmıştım halbuki demekki altları iyi değilmiş fırsat buldukça yapıyorum hazırlık siz neler yapıyorsunuz baska?
Yeni görev derken isyerimde ekstra yeni bir sorumluluk verildi bana şekerim öğrenmeye çalışıyorum onu da.Turtisim hayırdır yeni gorev derken ay kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorumeski beni geri verin a dostlar isemi başlasam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?